Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: carbonox olimp opinie

Strona 13 z 2009

  • odzywki bialkowe OLIMP????

    nie mam za duzo kasy a musze kupic sobie bialko i w zawiazku z tym zainteresowalem sie odzywkami bialkowymi firmy olimp maja ich kilka rodzajow: 65, 80, 80 egg protein, provit 85, sojawit 70. jest ich troche i nie wiem na ktora sie

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 10276 | Data: 2001-05-10 23:37:16 | Liczba SOGów: 0
  • Szybkie pytanie o dawkowanie (carbonox/vitamin)

    witam. od kilku miesięcy stosuję olimp vitamin witaminy i minerały . teraz dokupiłem carbonox od olimpu. czy mogę używać i tego i tego drugie pytanie jak mam dawkować carbonox na opakowaniu zalecane jest 50g

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 469 | Data: 2013-07-09 11:16:21 | Liczba SOGów: 0
  • Jakie suplementy w trakcie P90X

    rzeczy z których korzystam na chwilę obecną są odpowiednie do tego rodzaju aktywności sportowej: whey c6 olimp carbonox olimp gold omega 3 olimp vita min multiple sport dodatkowe informacje: wiek : 34 waga : 97 wzrost : 195 cel ćwiczeń:

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1665 | Data: 2011-08-25 13:09:14 | Liczba SOGów: 0
  • Aero2 - opinie

    ze jest to suplement zbyt swierzy i tym samym ciezko cos na ten temat powiedziec . czy moze ktos juz ma jakies opinie na ten temat stosowal tego supla zakladam tego posta po to aby te osoby ktore stosowaly podzielily sie z nami swoimi

    Odpowiedzi: 67 | Ilość wyświetleń: 11055 | Data: 2004-12-24 21:22:19 | Liczba SOGów: 5
  • Olimp - Whey Amino 1000®

    olimp whey amino 1000 [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/6f22dcf283a5494a85b774f17402bd68[/img] opis:

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 9794 | Data: 2006-10-17 03:46:04 | Liczba SOGów: 0
  • OLIMP GAIN BOLIC 6000 dawkowanie

    nowy temat bo nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie w innych tematach. niedawno kupiłem gain bolic 6000 olimpa, i zastanawiam się jak dawkować, bo na opakowaniu piszę: 1 porcję 100g tj.210 jednostek wg miarki olimp lub 14 płaskich łyżek

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 10180 | Data: 2009-08-28 12:48:48 | Liczba SOGów: 1
  • OLIMP SPORT NUTRITION CENTER NEWS

    witamy serdecznie, w tym o to poscie bedziemy zamieszczac wszelkie informacje dotyczące naszej sieci olimp sport nutrition center. pozdrawiamy olimp labs

    Odpowiedzi: 31 | Ilość wyświetleń: 10160 | Data: 2005-09-09 12:17:09 | Liczba SOGów: 1
  • XTREME NAPALM SHOT - opinie

    chce sobie cos wziąść pomiedzy cyklami i zastanawiam się czy ten napalm w shotach jest lepszy od tego napalmu w proszku oraz czy jest po nim dobra pompa bo motywacje mam więc zadna poprawa motywacji nie jest mi potrzebna; proszę o opinie

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 10919 | Data: 2012-06-28 13:06:31 | Liczba SOGów: 0
  • Olimp - Dextrex

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/dextrex_i1299_d380x380[/img] opis: olimp dextrex juice to preparat węglowodanowy zawierający farmaceutycznej jakości dekstrozę, mikronizowaną taurynę oraz

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 10106 | Data: 2009-06-26 01:06:23 | Liczba SOGów: 0
  • Trening na rzeźbę - opinie, zmiany

    przed i 4 tabsy po treningu [biorę tylko w dni treningowe, jak poleca michał karmowski czy to dobry pomysł ] carbonox 50g po treningu oto mój plan, bardzo bym prosił o opinię i ewentualnie jakieś zmiany: poniedziałek klata, biceps i

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 248 | Data: 2014-04-09 18:11:01 | Liczba SOGów: 0
  • [S] 2 białka, BCAA, Omega 3 + próbki

    ważności 18 02 2015 80 zł bez punktów olimp gold omega 3 olimp 60 kaps. data ważności 2014 15 zł + 4 próbki carbonox olimp smak pomarańczowy 175 zł wszystko najlepiej odbiór osobisty w gliwicach, bez wychodzenia na pocztę ; jak ktoś

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 746 | Data: 2013-05-05 21:30:01 | Liczba SOGów: 0
  • TEST NIESPONSOROWANY Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps - redukcja

    35 uda 58 łydka 35 ostatnio 6 miesięcy stosowana suplementacja brak zdjęcia zamówiona suplementacja olimp thermo speed extreme mega caps activlab crea shot saszetka 1 sasz 25g przed treningiem hitec nurtion bcaa powder

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 10918 | Data: 2013-01-11 01:16:33 | Liczba SOGów: 0
  • Olimp - Prostatan

    olimp prostatan 60 kaps blistry [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/prostatan_i2737_d380x380[/img] opis

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 9902 | Data: 2007-03-02 09:31:33 | Liczba SOGów: 1
  • Olimp - Therm Line forte

    [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/438dd2fb112841289e861f846e7621d0.png[/img] olimp therm line® forte 60 kap. olimp therm line forte to suplement diety wspomagający odchudzanie i dodający

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 9881 | Data: 2009-06-26 01:29:20 | Liczba SOGów: 0
  • Serdeczne Podziekowania Dla Firmy OLIMP - Aktualizacja Fotek

    chciałem serdecznie podziekować firmie olimp za dostarczenie odżywek oraz suplementów podczas przygotowań do mistrzostw polski które były mi niezmiernie potrzebne

    Odpowiedzi: 170 | Ilość wyświetleń: 9458 | Data: 2005-04-25 15:46:51 | Liczba SOGów: 11
  • Olimp - Fat Burner Plus®

    [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/1278fb35294b4ff580ea55fdf238d180[/img] opis olimp fat burner plus to suplement diety wspomagający odchudzanie zawierający kompleks naturalnych, substancji

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 9855 | Data: 2006-10-17 03:46:04 | Liczba SOGów: 0
  • No-Shotgun (opinie)

    witam, moj post kieruje do tych ktorzy zazywali no shotgun czekam na wasze opinie i wypowiedzi na temat tego suplementu. z gory dzieki za odpowiedzi 3

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 10637 | Data: 2008-08-22 23:38:03 | Liczba SOGów: 0
  • Cykl Olimp TCM 1100 + Muscletech Cell-Tech Performance

    2. olimp bcaa 1100 3. trec leucine fusion 4. olimp glutamina 1400 5. olimp pure whey complex 100 % 6. olimp carbonox 7. olimp vita min pracuje na dwie zmiany, jeden tydzień mam 1 zm a drugi 2 zm, ćwiczę jeden dzień nasępny mam wolny

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 632 | Data: 2013-09-02 20:28:13 | Liczba SOGów: 0
  • olimp WHEY PRO MATRIX - nowosc

    85,0 mg w tym: cholina 19,5 mg inozytol 11,5 mg tauryna 500,0 mg olimp whey pro matrix jest unikalną, kompleksową kompozycją najwyższej jakości, koncentratu wpc , izolatu wpi , hydrolizatu

    Odpowiedzi: 197 | Ilość wyświetleń: 10827 | Data: 2003-04-18 09:57:10 | Liczba SOGów: 9
  • NOWE PRODUKTY OLIMP & BX WYMIANA ZDAŃ

    postanowilem zalozyc nowy topic, bo olimp troche nas zaskoczyl i dorzucil kilka produktow z nowym rokiem do swojej i tak bogatej oferty: produkty mega caps

    Odpowiedzi: 139 | Ilość wyświetleń: 9427 | Data: 2004-12-31 00:55:54 | Liczba SOGów: 9

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}