Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepiej pasujące tematy

Znalezione artykuły pod frazą: carbonox olimp opinie

Strona 13 z 1929

  • GYMNASION Warszawa CH Targówek- OPINIE

    po sylwku wracam do wwa to się sam przejdę ale jestem ciekawy: więc jeśli ktoś tam ćwiczy lub ćwiczył proszę o opinie a no i może wiecie gdzie w okolicy ul. głębockiej jest jakaś siłownia wiem o parku smaku ale to bardziej fitnes dla

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 9917 | Data: 2008-12-27 01:29:19 | Liczba SOGów: 0
  • NOWE PRODUKTY OLIMP & BX WYMIANA ZDAŃ

    postanowilem zalozyc nowy topic, bo olimp troche nas zaskoczyl i dorzucil kilka produktow z nowym rokiem do swojej i tak bogatej oferty: produkty mega caps

    Odpowiedzi: 139 | Ilość wyświetleń: 8700 | Data: 2004-12-31 00:55:54 | Liczba SOGów: 9
  • KSIĄŻKA - "Witaminy, minerały i suplementy" OPINIE !!!

    cześć, mam do was proźbe, napiszcie co sądzicie o tej książce http://witaminy suplementy.zlotemysli.pl/ wasze opinie itd. ma ktoś ją z was. czy godna polecenia, prosze bo chce ją kupić, ale niewiwm czy jest ko. z góry dzięki za

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 9846 | Data: 2008-06-19 17:14:30 | Liczba SOGów: 1
  • Witam, potrzebuje pomocy

    nad siłą, przygotowałem taki zestaw: olimp amino 9000 olimp vita min plus olimp creatine xplode olimp carbonox olimp l glutamina olimp glucosamine może trzeba coś zmienić, czy pozostać przy takim zestawie jak dawkować stosować

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 197 | Data: 2012-10-28 22:01:51 | Liczba SOGów: 0
  • Mass Impact + Carbonox + Cytocell + Cm3 - Dawkowanie

    witam. posiadam taki oto zestaw: mass impact 2270g + olimp carbonox 1000g + cytogenix cytocell 673g + cm3 180 kaps. jakie dawkowanie byłoby odpowiednie oraz jak długo powinien trwać cykl z góry dzięki za pomoc. 3

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 746 | Data: 2011-08-30 14:57:43 | Liczba SOGów: 1
  • OLIMP TEAM - PROPOZYCJA

    mam propozycję dla rządzących tym działem. ponieważ czasami zdarzaja się na forum opinie jakoby olimp był słabą firmą, nie wiadomo na jakim sprzęcie i komponentach robione sa odżywki ktoś nawet kiedyś wspomniał o

    Odpowiedzi: 38 | Ilość wyświetleń: 4322 | Data: 2003-02-03 14:19:55 | Liczba SOGów: 2
  • Wysoko przyswajalne białko sojowe opinie

    cześć ostatnio kupiłem puszke wysokoprzyswajalnego bialka sojowego pije sobie szklankę po teningu z dwuch łuzeczek proszku. jakie macie opinie o tego typu produktach]

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 9696 | Data: 2008-08-20 15:21:06 | Liczba SOGów: 0
  • Co na cykl masa i sila ??

    was właśnie kończe cykl z hmb i amino, teraz zastanawiam sie co dalej zakupilem juz białko olimp whey... wegle carbonox olimp , aminokwasy keizen , glutamina , i co do tego dodac np doradzono mi np: monohydrat z jabłczanem i hmb, co wy na

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 1266 | Data: 2011-03-17 15:59:17 | Liczba SOGów: 0
  • Olimp - Dextrex

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/dextrex_i1299_d380x380[/img] opis: olimp dextrex juice to preparat węglowodanowy zawierający farmaceutycznej jakości dekstrozę, mikronizowaną taurynę oraz

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 9058 | Data: 2009-06-26 01:06:23 | Liczba SOGów: 0
  • Ostrowia WPC 80% vs Olimp Provit

    cyklu z perfect protein i wpi na rzecz taknszego bialkia i moge miec: ostrowia wpc 80% 2500g za 100zl z przesylka lub olimp provit 2250g 85% za ok 115zl i mysle ktore bialko wybrac a moze jeszcze jakies inne polecicie cos w miare taniego do 120zl

    Odpowiedzi: 27 | Ilość wyświetleń: 9818 | Data: 2005-05-08 02:04:05 | Liczba SOGów: 3
  • Olimp - GLUTAMINE Xplode

    http://www.sfd.pl/sklep/aspx/getimage.ashx produkt=766&xy=350x350 olimp glutamine xplode 500 g opis: glutamine xplode powder to suplement o silnym działaniu antykatabolicznym,

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 9790 | Data: 2010-09-28 00:26:56 | Liczba SOGów: 0
  • Pomoc przy wyborze suplementów

    ostrowia wpc 80, 900g 10 sierpień 26 sierpień kreatyna 1250, olimp 180cap. 10 sierpien 01 wrzesień carbonox olimp 2kg 10 sierpień 20 wrzesień gain bolic olimp 5kg aktualnie: 16 wrzesień planowane 06 październik xpand

    Odpowiedzi: 26 | Ilość wyświetleń: 562 | Data: 2011-09-19 19:27:52 | Liczba SOGów: 0
  • Shock, Storm,CWS, Olimp WPC WPI EGG, Activlab BCAA+ IsoActive, Carbonox,...dawkowanie

    zakupu. dt: rano : storm + wpc przed treningiem: shock w trakcie: isoactive po treningu: storm+cws+wpi carbonox bcaa tutaj mam problem czy nie za dużo tego i czy przy cws jest coś może zbędne przed snem: egg dnt: rano:

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 519 | Data: 2012-04-12 23:13:09 | Liczba SOGów: 0
  • pierwszy doping

    jaką zazywam to codziennie rano animal flex i bcaa multipower przed treningiem noxpump dorian yetes carbonox olimp bcaa po terenigu carbonox i bcaa. cwicze przewaznie 21 22 cel dopingu to zwiekszenie wydolnosci organizmu w biegu więc co

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 489 | Data: 2011-06-16 20:22:30 | Liczba SOGów: 1
  • Produkty ALRI - opinie stosujacych...

    rynku od jakiegoś czasu sa juz dostępne cieszące sie bardzo dobra opinia produkty alri myślę ze warto by zebrać opinie osób, które stosują/stosowały suple tej firmy. podzielcie sie z nami waszymi spostrzeżeniami! ja zacznę 1 venom

    Odpowiedzi: 59 | Ilość wyświetleń: 9486 | Data: 2007-06-30 09:57:16 | Liczba SOGów: 2
  • Metanabol - cykl,trening,dieta-opinie,porady...

    dotyczące cyklu. mam zakupione : 200 tabletek metnabolu rosyjskiej produkcji monohydrat kreatyny 1000 z olimpu sylimarol 35 mg , ale dokupię 70 mg witaminy chcę jeszcze dokupić gainer/ odżywkę wysokobiałkową ale jeszcze nie wiem

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 9477 | Data: 2005-09-19 19:00:07 | Liczba SOGów: 1
  • Olimp - Glucosamine®

    [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/9fc4563e6ab74ad7a4a0d263aae6cca3[/img] opis: olimp glucosamine to suplementem diety zawierający siarczan glukozaminy, substancję pochodzenia naturalnego aminocukier

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 8876 | Data: 2006-10-17 03:46:04 | Liczba SOGów: 3
  • Olimp - L-Glutamine® Powder

    [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/145c4c79b6074404a7eeaa7516b7ca74[/img] opis: olimp l glutamine powder to suplement diety zawierający czystą, mikronizowaną l glutaminę w proszku. l glutamina jest

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 8832 | Data: 2006-10-17 03:46:04 | Liczba SOGów: 0
  • OstroVit - opinie o produktach

    witam, kto miał styczność z ich produktami jeżeli to nie problem to piszcie swoje opinie odczucia. sam osobiście zastanawiam się nad zakupem małego co nieco, chciałbym sięgnąć opinii ludzi, którzy mieli

    Odpowiedzi: 39 | Ilość wyświetleń: 9417 | Data: 2011-11-05 21:44:25 | Liczba SOGów: 0
  • Olimp - CARBONOX (początek stosowania, dawkowanie?)

    póki co amatorsko ale biegam wg treningu przygotowanego przez trenującego kolegę, i chciałem zacząć stosować carbonox czy ktoś może ma doświadczenie w stosowaniu chciałbym mieć info o dawkowanie dla początkujących.. i sugestia jest żeby

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 406 | Data: 2013-09-21 16:00:06 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}