SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Posiłek

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1317

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 10 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 683
Bierzemy makaron z pszenicy najlepiej krótki gotujemy w szklance lub 2 w zależności od ilości makaronu wody aby sie rozgotował jak do zupy ! Potem smażymy go na patelni jakieś 5-10 minut aby woda wyparowała (wrzucamy bezpośrednio na patelnie ) . Doprawiamy w zależności od swojego smaku ! makaron z patelni wrzucamy na talerz i jemy albo ze śmietaną , albo jak doprawimy wcześniej gdy się smaży nasz makaron ! Posiłek na pewno smaczny bo go sam robię jako podwieczorek.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 4027 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 16307
e tam , po co smażyć , Lepiej włożyc go garnka zalać wrzątkiem odczekać pare minut aż zmięknie potem wywalić na talerz , zalać maślanką i wszamać i można dorzucić do tego twarogu z rodzynkami i szama wypasiona.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 2581 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19239
może i smaczny, tylko po co tak podnosić jego IG ?
Każda minuta gotowania/smażenia makaronu wpływa niekorzystnie na proces jego trawienia
Oczywiście, jeśli ktoś nie dba o linie ;) to można tak jadać
W innym przypadku zawsze lepiej go ugotowac 'al`dente'


pozdrawiam

Right into the danger zone.. :>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 4027 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 16307
dokładnie , zgadzam się z CoraMietka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 6889 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 100566
mama one question

macie jakeiś badania na temat podnoszenia się IG podczas gotowania i jak szybko sie podnosi ale prosze o badania nie jaieś cycty z książek jak zdrowo zyc itpitd

nie zebym w to ne wierzył że sie podnosi ale dla upewnienia e to nie jest mit
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sposoby na pozbycie sie tłuszczu z jednego miejsca.

Następny temat

Spalanie

WHEY premium