Siemano . Czy trening full body workout z postu Don Garcia (http://www.sfd.pl/temat267836/) moze stosowac ktos,kto ma krotki staz treningowy?czytalem ze apokalipsa polecil go jednemu kolesiowi ktory dopiero zaczynal cwiczyc a w poscie don garcia pisze ze powinny nim trenowac otrenowani i najpierw lepiej sie bawic splitami.Jak to jest?
Nie Po TO To Robie By Mnie WIelbiły Tlumy Mam setki innych powodow do dumy
Rozruszac sie z dwa tygodnie napewno powinienes a moze i miesiac. Do tego jest ACT jakis.
Don pisal podejrzewam w kontekscie takim, ze ktos ocwiczony bedzie bardziej pod siebie umial ten trening zrobic i bardziej go "poczuc". Poza tym bedzie sobie na starcie zdawal sprawe jaki jest jego poziom, bo moim zdaniem trening jest ciezki (duzy ilosciowo) i np ja bym go pod siebie nie robil (ekto). Ale generalnie FB jest jak najbardziej dobrym wyborem dla poczatkujacego. Mozesz ewentualnie troche okroic ten Dona, trzymaj sie ogolnych zasad. Tak czy siak sie czegos nauczysz i wyjdziesz na plus.
Chesz poznac sekret? Nie ma sekretu. Dzieciak byl zszokowany, ta mina sie nie zmienia. Nie wiedzial ze cala informacja ktorej kiedykolwiek bedzie potrzebowal juz tu jest. Tu i w milionach silowni na calym swiecie. Problem w tym ze prawda nie jest piekna. Problem w tym ze ten sekret jest nudny i nieciekawy. Sekretem jest wytrwalosc. The Journey - Animal
Znawca -
1158598353000
kipek
Wysłana - 18 września 2006 19:14
Spoko,dzieki bardzo mi pomogles sog jak wejdzie ; )
P.S Nie wszedl bo niemam abona
Zmieniony przez - kipek w dniu 2006-09-18 19:20:18
Nie Po TO To Robie By Mnie WIelbiły Tlumy Mam setki innych powodow do dumy
1158599693000
dzi
Wysłana - 18 września 2006 21:33
haha no niebywałe!
spoko, jakos nie kolekcjonuje specjalnie...
Chesz poznac sekret? Nie ma sekretu. Dzieciak byl zszokowany, ta mina sie nie zmienia. Nie wiedzial ze cala informacja ktorej kiedykolwiek bedzie potrzebowal juz tu jest. Tu i w milionach silowni na calym swiecie. Problem w tym ze prawda nie jest piekna. Problem w tym ze ten sekret jest nudny i nieciekawy. Sekretem jest wytrwalosc. The Journey - Animal
Znawca -
1158608013000
Yarekbboy
Wysłana - 18 września 2006 22:17
mysle ze fbw jest ok tylko nie wiem dokladnie jak tego don garci dla poczatkujacego bo nie widze ile tam cwiczen jest ale uwazam ze poczatkujacy powinien maxymalnie sie skupic na podstawach (polecam odwiedzenie alternatywnej drogi) i ograniczyc ilosc cwiczen do niezbednego minimum martwe, przysiady, wyciskanie zolnierskie, dipsy(porecze) wyciskania plasko drazek, wioslo, wspiecia na palce to jest to co powinien robic cwiczący, tak cwiczono dawniej mozna dodac po 1 cw. na bic i triceps ale sa one angazowane przy poprzednich cwiczeniach aha i martwy naprzemian z przysiadami3 pozdrawiam