Witam ... robię właśnie własną stronkę internetową i potrzebuje tzn 'bajerów' :D czyli opisów GG , cytatów lub przysłowii związanych z BJJ , V-T , Jiu Jitsu lub innymi :) bedę bardzoo wdzięczny :) dam SOGA :) pozdrawiam i z góry dziękuję :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
"Kto ma siłe ten ma racje " Richelie
"W swiecie baranów wolimy być wilkami " Nitszche
"W swiecie baranów wolimy być wilkami " Nitszche
...
Napisał(a)
-"walcz by wygrywac!" (z ran mozna sie wylizac)
malo orginalne ale zawsze aktualne! i uniwersalne!
a jesli ktos podchodzi do walki bez tego zalozenia to... to jego sprawa
Zmieniony przez - R_B_K w dniu 2006-02-27 23:39:28
malo orginalne ale zawsze aktualne! i uniwersalne!
a jesli ktos podchodzi do walki bez tego zalozenia to... to jego sprawa

Zmieniony przez - R_B_K w dniu 2006-02-27 23:39:28
...
Napisał(a)
SOGa niemożesz dać bo niemasz Abona
"Jaka jest najlepsza sztuka walki i dlaczego jest to bjj"
"If we fight for money, i'll stop hitting you when you ask me to. If we fight for honor, i'll stop hitting you when i feel like it"
Rickson Gracie
Frank Shamrock: "...To jest mój świat. Wejdziesz do niego to wyjdziesz jako przegrany. Obiecuję Ci to..."
Muhammad Ali: "Życie to hazard. Możesz zostać ranny, ale przecież ludzie umierają w rozbitych samolotach. Tracą ręce i nogi w wypadkach samochodowych, umierają każdego dnia. Tak samo jest z fighterami. Niektórzy umierają, ponoszą obrażenia, a reszta idzie do przodu. Nie możesz po prostu dopuścić do siebie myśli, że to się przytrafi właśnie tobie."
Muhammad Ali: "To tylko praca. Trawa rośnie, ptaki śpiewają, fale morskie uderzają w piasek a ja po prostu biję ludzi"
Paweł Nastula: "...Myślę, że strach zawsze jest, w każdym człowieku. Tylko wariat się nie boi..."
Chuck Liddell: "...Musisz sobie zdać sprawę, że Jet Li to gwiazda filmowa. Jest dobry w tym co robi, ale jeśli wejdzie do naszego świata to nie przetrwa długo..."
Royce Gracie: "...Czarny pas chroni tylko 2 cm twego tyłka...Resztę musisz chronić sam..."
Royce Gracie: "...Postaw diabła po drugiej stronie a ja zjawię się by walczyć..."
No to by było na tyle
Pozdro
"Jaka jest najlepsza sztuka walki i dlaczego jest to bjj"
"If we fight for money, i'll stop hitting you when you ask me to. If we fight for honor, i'll stop hitting you when i feel like it"
Rickson Gracie
Frank Shamrock: "...To jest mój świat. Wejdziesz do niego to wyjdziesz jako przegrany. Obiecuję Ci to..."
Muhammad Ali: "Życie to hazard. Możesz zostać ranny, ale przecież ludzie umierają w rozbitych samolotach. Tracą ręce i nogi w wypadkach samochodowych, umierają każdego dnia. Tak samo jest z fighterami. Niektórzy umierają, ponoszą obrażenia, a reszta idzie do przodu. Nie możesz po prostu dopuścić do siebie myśli, że to się przytrafi właśnie tobie."
Muhammad Ali: "To tylko praca. Trawa rośnie, ptaki śpiewają, fale morskie uderzają w piasek a ja po prostu biję ludzi"
Paweł Nastula: "...Myślę, że strach zawsze jest, w każdym człowieku. Tylko wariat się nie boi..."
Chuck Liddell: "...Musisz sobie zdać sprawę, że Jet Li to gwiazda filmowa. Jest dobry w tym co robi, ale jeśli wejdzie do naszego świata to nie przetrwa długo..."
Royce Gracie: "...Czarny pas chroni tylko 2 cm twego tyłka...Resztę musisz chronić sam..."
Royce Gracie: "...Postaw diabła po drugiej stronie a ja zjawię się by walczyć..."

No to by było na tyle
Pozdro
http://www.sfd.pl/temat279968 - Wejdź i przyznaj SOG'a
*** Mafia Ślązaqf ***
...
Napisał(a)
hihi moze to nie jest zbyt inteligentne ale co mi tam :-]
Morda nie szklanka nie zbije sie
czasem tylko szkoda zębów
: dzien bez treningu to dzien stracony :
Morda nie szklanka nie zbije sie

: dzien bez treningu to dzien stracony :
...
Napisał(a)
Ból jest tymczasowy, chwala jest wieczna.
jakie załozenie masz?? proste!! walczyć i wygrywać!!
...
Napisał(a)
FightOrDie - zrobiłeś już tą stronkę??
Pozdro
Pozdro
*** Mafia Ślązaqf ***
...
Napisał(a)
Czarny pas chroni tylko 2 cm twojego tylka o reszte musisz zadbac sam R.Gracie
...
Napisał(a)
FightOrDie może mi sie wydaje ale mamy podobnego avka
rzekłbym tego samego i ja miałem go pierwszy więc proszę zmień go
Zmieniony przez - baku17 w dniu 2006-04-08 12:35:48

Zmieniony przez - baku17 w dniu 2006-04-08 12:35:48
...
Napisał(a)
wydaje CI się
Fighter - ponawiam moje pytanie - Czy zrobiłeś już tą stronkę??
Bruce Lee: "Nie obawiam się kogoś kto trenuje 1000 kopnięć, ale tego który 10000 razy
trenował jedno kopnięcie"
Pozdro

Fighter - ponawiam moje pytanie - Czy zrobiłeś już tą stronkę??
Bruce Lee: "Nie obawiam się kogoś kto trenuje 1000 kopnięć, ale tego który 10000 razy
trenował jedno kopnięcie"
Pozdro
*** Mafia Ślązaqf ***
...
Napisał(a)
"Kiedy ty nie trenujesz, ktoś inny szykuje sie zeby skopać ci dupę"
"Nie naśmiewaj sie z innych sztuk walki. Nigdy nie wiesz kto cie w przyszłości pokona"
"Nie naśmiewaj sie z innych sztuk walki. Nigdy nie wiesz kto cie w przyszłości pokona"

...
Napisał(a)
Nie mogę wam obiecać nic poza tym, że będziecie przelewać krew i łzy, będziecie się pocić i mozolić - Winston Churchill
Dotknij diabła, a już mi nie umkniesz... - stare przysłowie irlandzkie
Pierwszy akt oporu, jeżeli następuje zbyt późno, zawsze kończy się przegraną. Ale jest przebudzeniem się woli życia - Antoine de Saint-Exupery
Nie ma okrutniejszej broni nad ludzką ambicję - najostrzejszy miecz jej nie dorówna - Czuang-Cy
Nie trzeba się bać niczego oprócz samego strachu. Trzeba się bać najbardziej tego, co da się wyrazić słowami - Leon Kruczkowski
Będę się przygotowywał; wówczas - być może - nadejdzie moja szansa - Abraham Lincoln
Zawsze ktoś musi czuwać, żeby innym nie pozwolić zasnąć - W. Trzaskalski
Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach, już są martwi - Antoine de Saint-Exupery
Ten, kto cię obraził, jest albo silniejszy, albo słabszy od ciebie: jeżeli słabszy, oszczędź go, jeżeli silniejszy, oszczędź siebie - Seneka
Kiedy wróg jest spokojny - rozdrażnij go - Sun Tzu
kolejne części jak znajdę czas...
Pozdrawiam!
Zmieniony przez - wilk80 w dniu 2006-04-10 19:58:10
Dotknij diabła, a już mi nie umkniesz... - stare przysłowie irlandzkie
Pierwszy akt oporu, jeżeli następuje zbyt późno, zawsze kończy się przegraną. Ale jest przebudzeniem się woli życia - Antoine de Saint-Exupery
Nie ma okrutniejszej broni nad ludzką ambicję - najostrzejszy miecz jej nie dorówna - Czuang-Cy
Nie trzeba się bać niczego oprócz samego strachu. Trzeba się bać najbardziej tego, co da się wyrazić słowami - Leon Kruczkowski
Będę się przygotowywał; wówczas - być może - nadejdzie moja szansa - Abraham Lincoln
Zawsze ktoś musi czuwać, żeby innym nie pozwolić zasnąć - W. Trzaskalski
Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach, już są martwi - Antoine de Saint-Exupery
Ten, kto cię obraził, jest albo silniejszy, albo słabszy od ciebie: jeżeli słabszy, oszczędź go, jeżeli silniejszy, oszczędź siebie - Seneka
Kiedy wróg jest spokojny - rozdrażnij go - Sun Tzu
kolejne części jak znajdę czas...
Pozdrawiam!

Zmieniony przez - wilk80 w dniu 2006-04-10 19:58:10
"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Shogun vs Coleman - FOTY...
Następny temat