SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

zawsze

  • [...] to sztangi, czy rowery, trx a nawet taneczne. wygląd nie ma znaczenia, raczej to czy wiesz co masz robić, sam masz dobrą technikę i umiesz ogarnąć grupę ludzi, którzy nie zawsze są świadomi, że noga to nie ręka a w prawo to gdzie indziej niż w lewo %-) (a tak serio chodzi o zapewnienie bezpieczeństwa) Zmieniony przez - eveline w dniu [...]

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 16497 Data: 2013-02-18 11:30:01 Szacuny postu: 1 (cały temat: 4)
  • noo pieczone najlepsze na świecie, ja zawsze piekę pzy okazji pieczenia chleba, bo do miękkości to potrzeba im prawie 2 godziny...no to chleb, ryby i coś jeszcze w tym samym czasie można piec co te buraki ;) polecam też tarte i skropione cytryną :-))

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-18 18:19:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • [...] odkad kupilam malego grilla elektrycznego ( takiego na 2 kotlety). to ustrojstwo jak dla mnie duzo praktyczniejsze: szybciej sie rozgrzewa, piecze odrazu z dwoch stron, zawsze mozna na nim odrazu tosty czy kanapki na cieplo dla malza zrobic. Tak wiec moja patelka wyladowala gdzies na dnie szafki. Ja z kolei zastanawiam sie nad kupno dobrej [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-20 09:17:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • Ja zawsze wykładam formę brązowym papierem do pieczenia i nigdy nic nie przywiera :-))

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-20 09:46:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • [...] ma teraz do wymęczenia pół opakowania odżywki, która nie wchodzi ani mi, ani facetowi. picie na wodzie/mleku fuj. część poszła na batoniki - batoniki niezjadliwe. dodawałam do omletów nie idzie. więc leży w szafce, facet się śmieje, że w razie kryzysu będzie strzelał z kielona i zapijał wodą ;-) przerobienie tego na lody to zawsze jakaś opcja...

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-21 13:25:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • A ja serducha jadłam zawsze tylko gotowane z dodatkiem soli. Te z cebulką to rozumiem, że podsmażone?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-21 20:05:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • też dołączam się do pytania Eveline, jak robię spaghetti czy jakie sosy pomidorowe to zawsze na bazie takich pomidorów z puszki... I jeszcze takie pytanie, bo baardzo chciałabym mieć kombuchę, czy taka na początek jest okej? http://allegro.pl/kombucha-grzyb-herbaciany-2-l-sloik-8-10-cm-grube-i3041761622.html Zmieniony przez - liqierek w dniu [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-22 19:55:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • no właśnie chciałam napisać, że latem najlepiej porobić słoiki z pomidorami na zimę. pomidorów zimą w ogóle nie kupuję, bo to jakaś masakra. ale zawsze mam większe lub mniejsze zapasy zasłoikowanych latem pomidorów.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-22 20:20:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • [...] po sobie. Mam identyczne krosty na plecach a nie biore zadnych suplementow, nie bralem . Poprostu pojawilo mi sie to znienacka i zostalo cholerstwo. Dermatolog leczy mi to juz ponad pol roku i troche pomagaja jego antybiotyki i masci ale jeszcze tego nie pozbylem sie raz na zawsze. Zycze cierpliwosci bo wiem jak to przeszkadza w codziennym zyciu

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-27 17:02:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • Dziewczyny mam nadzieję że mnie poratujecie. Próbuję upiec chleb i okazuje się to dla mnie niewykonalne. A nie chwaląc się idzie mi świetnie przy pieczeniu ciast, zawsze mi wychodzą a ten chleb jakby się zawziął na mnie. Pierwszy bochenek poszedł do kosza, robiłam na zakwasie z mąki pszennej białej (tak się ona chyba nazywa), zaczyn mi nie urósł [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-27 20:07:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • No niby nie za dobre ale jednak k***a zawsze coś :)) Teraz w erze crossfitów to też mało? :)) To ch** wchodzę na bombę %-) A turlałem się z gościem ok 80 kg. Choć chyba lekko się przetrenowałem, bo dziś to na macie była tragedia straszna %-) Zmieniony przez - ziumol w dniu 2013-03-01 22:44:41

    Odpowiedzi: 2843 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-01 22:43:45 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • [...] się gluty. Przepłukuję ją potem ok. 3 razy, żeby to wszystko usunąć, więc już piany przy gotowaniu prawie nie ma. Czasem coś z wierzchu, więc to usuwam. Ja gotowałam zawsze wsypując kaszę do jeszcze zimnej wody...bez czekania aż dojdzie...do momentu aż wchłonie prawie całą wodę. Czy wtedy może zwiększa jeszcze swoją objętość jak się [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-18 19:35:17 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • samemu to można z sukcesami onanizm trenować.. jeżeli nie masz możliwości treningu SW to masz zawsze możliwość przygotowania kondycyjnego(biegi,interwały, crossfit)siłowego czy streching. A treningiem z książek czy filmów można co najwyżej nałapać złych nawyków i ewentualnie krzywdę sobie zrobić. np nikt Ci nie powie, że masz złą postawę, nie [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-19 19:07:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • [...] jadlem platki conajmniej 1x dziennie przez jakies 2 tygodnie i niby na poczatku bylo cos lepiej,ale na dluzsza mete nic nie pomaga. owoce tez niezbyt pomagaja. cisnie mnie zawsze z rana, lecz i tak gdy zejde z klopa to mam uczucie ze "cos tam" jest. popoludniu rowniez cisnie i na wieczor. diete rowniez znacznie poprawilem. moze pora juz isc do [...]

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 10287 Data: 2013-03-21 16:41:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • Jak sie ubrac na silownie?

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    do krzych666 Dzieki Wielkie za tego posta o ubiorze, ja zawsze na krótko latam, u mnie na siłce jest cieplej raz zimniej, nie podejrzewałem że ma to aż taki wpływ na stawy, teraz już wiem czemu mi w barkach chrupie czasami %-) i musze Flexita szamać, jeszcze raz dzieki, masz SOGa ode mnie :)

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-22 00:08:39 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • Jak ważycie serca drobiowe? Chodzi mi o to, że ja zawsze po ugotowaniu obcinam te tłuste żyłki i wtedy na pewno jest mniej. Bardzo proszę o pilną odp.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-25 11:06:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • A mnie się ostatnio każda ryba rozwala, jak piekę. Nie zależnie, czy piekę sobie na maśle, czy mężowi tradycyjnie. Już sprawdzałam różne metody: mrożoną, półrozmrożoną, rozmrożoną. Zawsze to samo - albo mi się rozpada, albo surowa w środku.Macie jakieś sposoby?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-25 12:30:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • A mnie się ostatnio każda ryba rozwala, jak piekę. Nie zależnie, czy piekę sobie na maśle, czy mężowi tradycyjnie. Już sprawdzałam różne metody: mrożoną, półrozmrożoną, rozmrożoną. Zawsze to samo - albo mi się rozpada, albo surowa w środku.Macie jakieś sposoby? To jest urok ryby mrożonej. Woda zamarzając w rybie rozwala jej strukturę, najlepiej [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-25 12:35:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • [...] pod katem narkotyków (masz robiona probe na kazdy z nich). Mi wyszło ze mam ponad norme bilirubine czy jakos tak, ale bylem po imprezie wiec to dlatego. Jesli badanie nie beda w normie to za tydzien masz kolejne i wtedy jesli drugie masz zle to cie skreslaja z listy kandydatow. Pamietaj jednak ze zawsze mozna pisac odwołanie. Powodzenia ;)

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-27 10:12:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)
  • Zaraz wrzucę:) w oryginale ten sernik jest zaj**iaszczy, tylko masa cukru - teraz modyfikowałam na potrzeby lejdis:) w każdym razie robi zawsze i wszędzie furrorę\-) i robi się w miarę szybko :) Teraz się tylko o spód obawiam:) Ale i tak wyszło go bardzo mało, więc nawet jak będzie zakalec to i tak się zje:) Tylko misiek wściekły, bo jego białkowa [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-30 21:36:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 4)