1a) Warszawa Biuro Handlowe i Sklep Firmowy OLIMP ul. Marszałkowska 115 Plac Bankowy 00-102 Warszawa b) Niemcy Arndtstrasse 18-20 22085 Hamburg Niemcy 2] V-CAPS to kapsułki wyprodukowane na bazie włókien roślinnych- celulozowych a nie z żelatyny (choroba BSE) 3]smak mocno jabłkowy THX Góral
1.Warszawa Biuro Handlowe i Sklep Firmowy OLIMP ul. Marszałkowska 115 Plac Bankowy 00-102 Warszawa Niemcy Arndtstrasse 18-20 22085 Hamburg Niemcy 2. V-CAPS to kapsułki wyprodukowane na bazie włókien roślinnych- celulozowych a nie z żelatyny (choroba BSE) 3.smak mocno jabłkowy
1] a) Warszawa Biuro Handlowe i Sklep Firmowy OLIMP ul. Marszałkowska 115 Plac Bankowy 00-102 Warszawa b) Niemcy Arndtstrasse 18-20 22085 Hamburg Niemcy 2] V-CAPS to kapsułki wyprodukowane na bazie włókien roślinnych- celulozowych a nie z żelatyny (choroba BSE) 3]smak jabłkowy
1) Warszawa Biuro Handlowe i Sklep Firmowy OLIMP ul. Marszałkowska 115 Plac Bankowy 00-102 Warszawa Niemcy Arndtstrasse 18-20 22085 Hamburg 2) V-CAPS to sa wyprodukowane na bazie włókien roślinnych celulozowych a nie z żelatyny (choroba BSE) 3)Smak mocno jabłkowy
1. a) Warszawa Biuro Handlowe i Sklep Firmowy OLIMP ul. Marszałkowska 115 Plac Bankowy 00-102 Warszawa b) Niemcy Arndtstrasse 18-20 22085 Hamburg Niemcy 2. V-CAPS to kapsułki wyprodukowane na bazie włókien roślinnych- celulozowych ( brak mozliwosci wystąpienia BSE )a nie z żelatyny ( mozliwosc wystapienia BSE ) 3. Smak mocno jabłkowy
1)Do glikocjaminy potrzebana jest betaina, która w procesie metylacji przekształca glikocjaminę w cząsteczkę kreatyny. 2)maltitol jest substancją słodzącą MALTITOL Substytut sacharozy zapobiega krystalizacji, ma dużą odporność termiczną. Nie ulega fermentacji przez drożdże i bakterie. Łatwo rozpuszczalny w wodzie, silnie higroskopijny, stabilny [...]