[...] wypic okolo litra czystej niegazowej, ciepłej i przegotowanej(w przypadku mineralnej nie gotujemy) wody z dodatkiem 2 łyzek Soli morskiej Niejodowanej, jesli nie mamy takiej soli(choć zalecana) mozna zastapic tą sól sokiem z jednej cytryny. Tego dnia, nalezy jesc tylko gotowane warzywa i pic rosół(warzywa mozna gotowac w tym rosole), w czasie [...]
Witam Według ekspertów działających w podkomisji do spraw żywienia przy MKOI Dwuwęglan sodu należy obok kreatyny i kofeiny do skutecznych i najbardziej przebadanych środków wspomagających (w dozwolony sposób) zdolności wysiłkowe.... Dwuwęglan sodu (sól alkaliczna) neutralizuje kwasy powstające w procesach przemiany materii. Z wiarygonych badań [...]
[...] mineralnych. Dietetycy radzą spożywać je jak najczęściej dla wzmocnienia organizmu i zwiększenia odporności na infekcje. Takie przetwory są cennym źródłem błonnika, soli mineralnych i witamin. Pod wpływem kiszenia przybywa witaminy C i podwaja się zawartość witamin z grupy B, szczególnie B6 i B12, odpowiedzialnych za przyswajanie żelaza, [...]
http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Good_Morning_Lady_A.M._Shake_i32820_d380x380.jpg Opis - Produkt dla kobiet aktywnych, dążących do utrzymania prawidłowej masy ciała - Przepyszne smaki - Zdrowy zamiennik deserów czy słodyczy GOOD MORNING LADY AM. SHAKE to doskonała kompozycja różnych form białka zaprojektowana specjalnie z myślą o kobietach [...]
Pieczone ziemniaki na patykach Składniki : - 1 kg. ziemniaków - oliwa z oliwek do pokropienia - przyprawy : sól, pieprz , wędzona słodka papryka , chili , czosnek , zioła - patyczki drewniane do szaszłyków, ostry nóż Przygotowanie : 1. Ziemniaki myjemy , nadziewamy wzdłuż na namoczone w wodzie wcześniej patyczki. 2. Ziemniaki kroimy od góry w [...]
Zwykły rozpuszczalnik do HCG ma w składzie 0,9% w/v NaCl i tyle samo chlorku benzylu. Domyślam się, że są to konserwanty. Czy HCG rozrobione w zwykłej soli fizjologicznej (bez chlorku benzylu) będzie szybko traciło stabilność mikrobiologiczną i w efekcie degradowało? Ktoś z Was stosował do rozrabiania sól fizjo? Było ok?
jak problemow z cisnieniem obecnie nie ma sol nie powinna zaszkodzic przez te pare dni. osobiscie bym podwoil ilosc wody co do ladowania rob zgodnie z koncepcja ud, a dzien pierwszy zbilansowany wyznacz jako dzien fot 1. 8l wody to już sporo, kiedyś piłem tyle bez problemu teraz pytanie czy nie jest to aż takie problematyczne ? 2. Jak mam dawkować [...]
Maximus- po pierwsze, ja przytylam najpierw do tych 60kg bo zalezalo mi na odzyskaniu okresu ktory mi zanikl na UWAGA 2,5 roku. Wiem,wiem tragedia.Zdaje sobie sprawe ze psychika jest winna temu ze tak sie strasznie odchudzilam. To jest dla mnie obecnie dziwne ale ja majac 58cm w talii i nieclae 48 cm w udzie ciagle uwazalam ze jesstem za gruba i [...]
Witajcie :-) żyję a i w krzyżu już mnie nie boli przez ten mc %-)ciekawe czy na następnym treningu będę mieć takie odczucia po mc. Wieczorem uderzam na siłkę robić drugi trening z nowego rozkładu.Mam nadzieję , że pójdzie nieźle .. wkrótce nagram filmy z techniką do konsultacji , bo na pewno skoro są to nowe dla mnie ćwiczenia błędy się pojawią. [...]
Gdy organizm nadmiernie głoduje dochodzi do katabolizmu tkanki tłuszczowej i mięśniowej. Podobny rzeczy dzieją się gdy spożywasz za dużo soli, więc by mieć większe mięśnie jedz mniej soli!!! A jeśli wogóle nie głoduję a jem sól? Zaręczam Ci własnym zdrowiem, że przy Twoim trybie życia, jedząc sól będziesz zdrowszym niż tej soli nie jedząc ;-)
Doradź mi Solaros, obecnie b/t/w 3/0,5/2 na kg masy ciała, do końca planowanej redukcji 4 dni, od dziś planowałem wbić na VLCD (dodam że cisnę na IF) żeby zbić wodę, do tego planuję wrzucić herbatę z pokrzywy, na ostatni dzień odstawić wodę i sól (ogólnie to przygotowuje się do fotek, chcę pokazać swoją metamorfozę), planowane zdjęcia są w sobote [...]
[...] serrano) - 320g ciasta francuskiego - 35g jajka - sól himalajska (może być i morska) - pieprz - oliwa z oliwek (do smażenia) - musztarda Przygotowanie: - wołowinę masujemy solą i pieprzem. rozgrzewamy mocno patelnię. dodajemy oliwy z oliwek. smażymy mięso z każdego boku po 45s. po przesmażeniu mięsa smarujemy go z każdej strony musztardą. mięso [...]