tak ale migdały i słonecznik to złe źródła tłuszczy -jako źródło kwasów tłuszczwoych nasyconych: masło naturalne, olej kokosowy, smalec (o którym więcej przy smażeniu), -jako źródło kwasów tłuszczowych jednonienasyconych: oliwę z oliwek (extra virgin), olej rzepakowy o obniżonej zawartości kwasu erukowego (Canola), -jako źródlo kwasow [...]
A to nie Smalec opowiadał kiedyś tam o tym jak wyrwał dupę w pociągu? A potem wklejał jakieś zdjęcia z wycieczki do Czech? no i gdzieście poszli? też idę. Zmieniony przez - Wawelski w dniu 2008-11-27 14:05:07
[...] wogóle no ale to u mnie. Osobiście nie wierzę żeby 25 mcg w 2 dawkach przyblokowało cokolwiek, dla świętego spokoju zjedz 25 w 2 dawkach przez 2 tyg. porównaj wyniki TSH jak będą takie same leć dalej i znów badanko. Odstaw na tydzień zrób badanko i wskocz znowu na t3. Dowalisz węgla, dowalisz insy, komury nie przepalą i będzie smalec a szkoda.
robiłem w siadzie smalec ale robię na koniec treningu barków (obecnie) więc małe ciężary ale efekt nie pokrywa się z moimi oczekiwaniami (pompa, czucie mięśnia)
[...] -owoce, -słodycze(z umiarem panowie;D). Tłuszcze - stanowią ok. 10% masy ciała, -są głównym składnikiem energetycznym organizmu spalane dają dwukrotnie więcej energii niż węglowodany czy białka, -dzielą się na tłuszcze zwierzęce i roślinne. Głównymi źródłami tłuszczów są: -smalec, -słonina, -boczek, -masło, -śmietana; dalej nie czytam pzdr.
Smalec, masz tasiemca. przykro mi. A mówiąc całkiem serio - to zastanawiające. jakieś choróbsko? A może Feta? Zmieniony przez - Wawelski w dniu 2008-12-01 22:43:50