Mięso w każdej formie - pieczone, smażone, grillowane, jak nie zrobisz będzie okej. Jednak pieczony schab czy karkówkę możesz zrobić od razu na dłuższy czas i będzie dobrze smakować.
Ja gotuje pierś albo schab i kroje do kanapek. Dawniej dawalem twaróg ale teraz odsyawilem nabiał. Ewentualnie dobta pewna wiejska lub salceson. do pracy robię taka kanapke 50 żytniego 30 schabu 20pomidora 20 ogórka 15cebuli 15 rzodkiewki 20 pekińskiej 55 jaja na twardo. Wypas ale duza kanapka wychodzi Zmieniony przez - monkey22 w dniu [...]
[...] Powinni ponosić za to odpowiedzialność Przy takiej niedowadze nie ma co kombinować Obciąć znacznie białko Podbijać węgle i tłuszcze Kurę wymień na bardziej tłuste mięso (schab, karkówka), coś co ma jakiś smak Dodaj do diety ryby, najlepiej śledzia Smaż jajecznicę na maśle klarowanym i do tego jakieś musli z rana Masło orzechowe wymień na [...]
[...] tyrolskiej? Nie? Ja też. I w sumie sie cieszę, lepiej nie wiedzieć. ;-) Jak już musisz jeść kanapki, to z żytniego chleba na zakwasie i upiecz sobie do nich mięso - schab, kurczaka, indyka, karczek. Wędliny out, a już na pewno te o tak niskiej jakości jak mielonka. Czytaj, co jedzą ladies i układaj jadłospis z wyprzedzeniem na nastepny [...]