Po pierwsze jest dzial odpowiedni wiec tam mozna zalozyc post typu "wysokokaloryczne posilki do J/NJ". Po drugie FighterX - ten przepis co podales to jest wlasnie z dzialu kuchnia wiec chociaz autora mogles podac.
fajny ten przepis na beef jerky! Czy steki wolowe sie nadaja do tego??? Czy po tym procesie termicznym miecho ma takie same wartosci BTW??? Jezeli tak to super bo mniejsza ilosc do konsumpcji
wrzuc mi przepis jutro pracuje a szefostwa nie ma i nikogo poza mna i recepcjonistka (ktora of korz nie moze sie ruszac z recepcji :D) mniejsza o ciekly azot, grunt ze w robocie mam nielimitowany podtlenek azotu ;) :D chociaz nie bawielm sie tym od czasu LO ale nadal fajnie miec kilka butli pod reka i masyzne do mieszania z tlenem w proporcjach [...]
C91, kogo me oczy widzą Wracasz razem z dziennikiem? edit: już Was wytropiłam Gruszka, Ruda wytłumaczyła chyba, że pytałaś o zjadliwe w sensie jakiś przepis dalszy a nie o samo przygotowanie do gotowania bo tak dwojako to rozumiem Ruda, dzięki ja w sumie też moczę wszystko Zmieniony przez - Oveja w dniu 2011-09-30 21:13:03
Gruuubas Weź proszę w wolnej chwili zrób nowy temat z tym przepisem na śniadanie rooniego. Super przepis i warto go zamieścić w nowym temacie. Pozdrawiam
Mógłby ktoś podrzucić jakiś fajny przepis na medaliony (filety) z indyka? Właśnie mi się rozmrażają na jutro, a kompletnie nie mam pojęcia jak je przygotować. Rolady? Dusić medaliony z warzywami? A może przysmażyć na oliwie tylko ? W dziale kuchnia nie spodobały mi się przepisy (3) na indyka.
hades http://www.sfd.pl/Porady_w_dziale_Kuchnia_Sfd__czyli_pojedyncze_pytania_na_temat_gotowania.-t548448-s95.html#post9 tu masz przepis, cie będę wrzucał jako temat
Wrzuciłam przepis na tą moją wersję zupki : http://www.sfd.pl/Lady_w_kuchni%2C_czyli_nasze_babskie_przepisy_%3B_-t696301-s6699.html#post3 Ja zawsze ubóstwiałam dynię w zupach mlecznych. Jak ktoś wcina owsiane na mleku (ja na wodzie, więc nie praktykuję ) to polecam dodać trochę papki z ugotowanej dyni. Po pierwsze zagęści, a po drugie nada [...]
Kociszcze, ciachem obżeram się nagminnie- zawsze jakieś jest w pogotowiu- pichcę na bieżąco Ostatnio zmodyfikowałam przepis na fasolowe: http://www.sfd.pl/Lady_w_kuchni%2C_czyli_nasze_babskie_przepisy_%3B_-t696301-s11.html zamiast z białej zrobiłam z czerwonej gotowanej ( z racji faktu wrogości moderatorek do konserw ) i zamiast odżywki [...]
[...] też sosy do mięsa, pasteryzowałem i miałem na dłuższy czas, choć tu z tego co pamiętam koszta były nieprzeciętnie wysokie, bodajże za kilka litrowych słoików wychodziło 100+ zł. tylko najgorsze jest to, że zawsze gotuję na spontanie i rzadko przepis potrafię odtworzyć po raz kolejny. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-10-03 14:33:17
Ruda, cieszę się Misworld, optymizm to podstawa Kociszcze, takie męczące? Przepis widziałam- fajny A eksperymenty bardzo lubię Meybee, łatwo powiedzieć Nie no, najgorzej zacząć, ale muszę się zebrać w sobie... 03.10.11 Większość na wynos 1. pasztet strączkowy, kapusta kiszona, pomidor,oliwa 2. jajka, jabłko 3. jajka,owies, [...]