[...] sie odmieni.:))) Nie tylko zezba mnie normalnie odkad nosze wkladki poszlo chyba jakies 30kg w wyciskaniu i 4 cm w bicepsie . Takie wkladki to podstawa kazdego atlety. Wkladki ...****a zaraz pekne ze smiechu.Swoja droga ciekawe co bedzie nastepne ;byly jakies plastry,teraz sa wkladki...moze jeszcze wymysla jakies nauszniki na potencje.
[...] łyżeczka soli W rondlu (najlepiej żeliwnym) podsmażyć na oliwie obrane i pokrojone w krążki cebulki i marchew, grubo posiekane ząbki czosnku, oczyszczone i pokrojone w plastry grzyby. Wymieszać je z oczyszczoną i opłukaną soczewicą, ryżem, kolendrą, kminkiem, imbirem i kurkumą. Całość posolić, zalać wywarem z warzyw i zagotować. Przykryć [...]
[...] troche to dziwne tez nie wim co ma ta dziura w łapie do złego koksu?? Po drugie jeśli przyjmiemy że ok dostała się infekcja i kroili mu ramie to czemu na zdjeciu gdzie ma plastry ma na takiej potężnej ranie tylko 2 szwy????? oj coś mi się wieżyc nie chce ..choć wszystko możliwe Pozdrawiam KAIN "Loved be few Hated by many But respect by [...]
[...] sie przez to regenerujesz, bo tlenu przy regeneracji im wiecej tym lepiej! pewni dlatego tez moze powodowac, ze jak jestes taki mlody to gorzej rosniesz! prze rzucaniu polecam nicorette (plastry bo po gumach sie niedobrze robi)sam dzisiaj nabede plasterki i bede rzucal! tobie terz to radze i zycze powodzenia [email protected] twist again!
Witam Czy uzywacie plastry ulatwiajace oddychanie? Mialem kiedys takie cos na nosie i naprawde poszerza nozdrza :) Czesto widac je np. u pilkarzy, ale u zawodnikow MA jakos nie widzialem- dlaczego? Pozdrawiam
Plastry to coś innego niz wosk... szczerze powiedziawszy to nie mam z tym doswiadczenia, ale tyle co wiem to zadna rewelacja. Plastry rozgrzewa sie pod wplywem rąk i jest to czasochlonne... i mniej skuteczne od gorącego wosku, ktory naklada sie (zgodnie z kierunkiem jak rosnie wlos) bardzo szybko za pomoca rolki i zrywasz jeszcze szybciej [...]
[...] warstwy 5-6 cm. Piec w mocno rozgrzanym piekarniku około 1,5 godziny, aż zrumieni się wierzch i ciasto odstanie od boków blaszki. Gorącą babkę wyjąć z formy, pokrajać w plastry i od razu podawać. Oddzielnie podać śmietanę do polewania babki. " Jeśli cos takiego mniej więcej, to jesli odjąć ten boczek, skwarki,smietanę uzyc chudą, to [...]
[...] (kot,pies,szczur itp) ;) ale mam do nich słabość 1) szybko zjesz 2) tanio 3) pikantnie 4 ;) niezdrowo najlepsze są te "oryginalne - KUKSU" w plastykowo-styropianowych miseczkach debeściacka jest ta zielona z dziwną boało-czerwoną pokrojoną w plastry rzodkkiewką lub cokolwiek to jest ale fajnie smakuje. Wielebny Doctor Cienias
[...] imbiru szczypta soli i pieprzu 25 dag długoziarnistego ryżu natka pietruszki Sposób wykonania : Cebulę, marchew i cukinię obrać i pokroić w centymetrowe plastry. Sparzyć obie pomarańcze i cytrynę, na drobnej tarce zetrzeć skórkę z 1 pomarańczy i cytryny, skórkę z drugiej pomarańczy pokroić w paseczki. Rozgrzać piekarnik do [...]
[...] ćwiczę na worku to zawsze na czysto, jak wale w deske to zakładam rękawice ale też bardzo cienkie. Wal w worek bez rękawic, jakby ci się skóra pozdzierała to naklej sobie plastry ale wal dalej na czysto. w ten sposób utwardzisz ręce a wszczególności kostki. Mój sukces jest absolutny dlatego, że żądam bardzo dużo dla siebie i od siebie.Strach [...]
[...] wrzucić na rozgrzaną patelnię do smażenia beztłuszczowego. Smażyć ok. 5 min. tak, aby kurczak lekko się przyrumienił, ale nie przypalił. Następnie dodajemy pocięte na grube plastry ząbki czosnku i łyżkę miodu. Całość smażymy na bardzo wysokim ogniu, cały czas mieszając ok. 2-3 minut, kiedy to miód zacznie bardzo sie pienić, a kurczak nabierze [...]
[...] przygotowaną ze zmielonych, roztartych lub zmiażdżonych przypraw. W przypadku pieczenia mięsa na rożnie należy wyjąć kości, usunąć błony, mięso pokrajać na dość duże cienkie plastry w poprzek włókien i rozbić je tłuczkiem zwilżonym wodą. W przypadku zaś pieczenia mięsa w piekarniku, należy je odpowiednio uformować. Produkty o kształcie [...]
[...] bulionu (najlepiej własnej roboty; ew. z kostki - byle nie Knorra!), sól, pieprz, sos sojowy, trochę chili, szczypta ziół prowansalskich, olej do smażenia. Schab pokroić na plastry, lekko zbić, posmarować olejem, skropić sosem sojowym, posolić, popieprzyć i odstawić w chłodne miejsce. Cebulę skroić w kostkę, poddusić na oleju, dodać starannie [...]