http://www.atleta.pl/sfd/dzien48.png Źle dziś spałem, więc cały dzień jak trup. Praktycznie cały czas na dupie. /SFD/Images/2015/12/31/e8257cd3393f4545914bb2fc22db0def.png 1.Jajecznica z 8 jaj na 50g masła, pieczywo pełnoziarniste 270g. 2.Filety z dzika ~300g, kasza gryczana 100g, oliwa z oliwek 50ml. 3.Kotlety z łopatki mielonej z mozzarellą i [...]
/ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/f330884492724582ae52cc45fd9c3542.JPG Na jedną konkretną porcję: - 250g filetów mintaja lub morszczuka - 125g mozzarelli - 1 cytryna - 4 małe korniszony - 10g oliwy z oliwek - przyprawy: czosnek granulowany, papryka słodka, pieprz, zioła, ewentualnie sól. Z oliwy, soku z połowy cytryny i przypraw robimy gęstą marynatę i [...]
Masła w ogóle nigdy nie jem - bo nie znoszę jego smaku, od dziecka tak mam :) Mleko zmienię na 2%, bo faktycznie to 0% to taka "biała woda" bez smaku. Wrzucę może taki tłuszcz: oliwa z oliwek do sałaty, ser typu feta (wcale nie taki chudy), mozzarella.
[...] każdego posiłku są warzywa: pomidor, brokuły, fasolka zielona. Źródła białka oczywiście stosowane zamiennie: kura, ryba. Na noc ser biały półtłusty, serek wiejski, makrela, mozzarella. Źródła tłuszczy stosowane zamiennie: orzechy włoskie, laskowe, migdały, oliwa z oliwek. Źródła węglowodanów: makaron, ryż, kasza, ziemniaki. Śniadanie 6:00 [...]
W dni nietreningowe, czyli 2x w tygodniu, obcinam węgle o jakieś 40% a tłuszcze podbijam żeby uzyskać właściwy poziom kaloryczności. W kolacji będę dobijał jakimś serem pleśniowym, mozzarellą albo makrelą wędzoną.
Wiek: 24 Wzrost:183cm Waga biezaca: 75kg Waga w najlepszej formie: 86 kg Waga poczatkowa: 64 kg Lapka:36cm Staz:?? - Poczatek w 2006. Pierwszy rok nie wiedzialem nic. Drugi rok dalem rade. Trzeci rok nie moglem cwiczyc. Czwarty rok to tester - rozne treningi, rozne dietki. Biezacy rok, nowe cele. Podstawowy cel: Masa. Biezacy cel: Oglnorozwojowy [...]
No przecież warzywa jako dodatki są za***iste. Np pomidory z mozzarellą oliwą i bazylią, albo gorgonzola, pekinka, pomidory, oliwki i bazylia A poza tym ja surowe warzywa uwielbiam, brukiew, kalarepę, kapustę, brokuły, kalafior... wszystko co chrupie jadam na surowo Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2011-09-26 21:58:05
[...] tak mi zrobiła matka, więc już nie wybrzydzałem. Na kolację mój faworyt. 1.Jajecznica z 8 jaj, pieczywo pełnoziarniste 180g, olej rzepakowy 30ml. 2.Łosoś 150g, mozzarella 250g, papryczki nadziewane serem, pomidory. 3.Tatar własnej roboty ok 200g, pieczywo pełnoziarniste 270g. 4.Pierś smażona bez tłuszczu ok 400g, ryż 200g, sos ze [...]
Koniu Cześć, skończyło się lato, więc pora zabrać się za konkretną masę. W zdobywaniu kolejnych kilogramów pomogą mi suplementy dwóch nowych na polskim rynku firm - MR.BIG oraz BIG ZONE. Za zaufanie i możliwość przetestowania produktów dziękuję firmie www.Atleta.pl. Sposób dawkowania oraz opisy powyższych produktów znajdziecie w prezentacji [...]
[...] szparagowa, brokul, olej, pomidor chleb z maslem i indykiem, orzechy wloskie ryz z pomidorami, maslem, fasola czerwona z puszki + watrobka mielone smazone na smalcu z mozzarella, fasolka szparagowa, chleb, guacamole, kalarepa makrela wedzona, rzodkiewki i jęk na zakonczenie: jeszcze nigdy zakwasy na nogach nie trzymaly mnie tak dlugo! od [...]
zapas to ja zrobiłem łososia, ale w carrefourze. w dzwonkach 19,99zł/kg, nie wiem do kiedy promocja, w każdym razie ja przez najbliższy miesiąc mam co jeść, zwłaszcza, że wcześniej zrobiłem również zapas wędzonego pakowanego po 1kg, również na promocji w tej samej cenie. Dziś w 2 posiłkach po 100g wędzonego z mozzarellą i w 3 po ok 300g [...]
Danones,Kokodżambo i do przodu. Spadki są, nastrój lepszy, SUPER! Korytko wygląda smakowicie, ten placek mozzarellowy muszę obczaić, bo chodzi a mną mozzarella od kilku dni. Trzymaj się, buźka!
[...] woda, pokrzywa, koper, kawa Niestety znowu wylądowałam wczoraj w knajpie i zjadłam małą porcję (mały talerzyk) sałatki (były to: różne rodzaje sałat, pomidorki, ser kozi, mozzarella, oliwki, sos vinegret) i dosłownie GRYZA pieczywa czosnkowego. Nie wiem, ile policzyć kalorii, więc nie wliczyłam do diety. Wypiłam trochę czerwonego wytrawnego [...]
[...] dodać też mąkę żytnią lub same płatki owsiane (jeśli dodamy otrębów lub mąki jest taki bardziej chlebowaty) i to wszystko na patelnie pod przykryciem :) jak góra się zetnie to obracam i jeszcze chwilke. Późnię tne na 4 kawałki tak jak pizze i kładę na to co chce. Można zrobić kanapki lub położyć na to ser mozzarella light + dodatki i roztopić.