Na redukcje jak chcesz to shota z kurkumy sobie zrób woda, miód, cytryna, kurkuma, imbir, cynamon, pieprz . Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2019-02-10 09:20:38
Wywal ten miod. Do niczego cukry proste nie są Ci potrzebne. Izotonik również nie jest potrzebny. Wafle ryżowe to przetworzony produkt. Jak nic innego nie masz, to na szybko można. W innym wypadku lepiej inne źródło węglowodanów. Za dużo oliwy. Masz do wyboru wiele innych źródeł tłuszczów. Ok, poranną porcję zmniejszyłem do 30g (rano musi zostać [...]
[...] Zrób trening na czczo i po problemie. Po treningu posiłek lub ewentualnie odżywka białkowa i później pełnowartościowy posiłek. Z diety bym wywalił suszone owoce, miód, carbo, wędliny, serek topiony, majonez. Przetworzone pieczywo pszenne również jest słabej jakości źródłem węglowodanów. Tak samo pita. Twoja dieta bazuje na [...]
[...] Zrób trening na czczo i po problemie. Po treningu posiłek lub ewentualnie odżywka białkowa i później pełnowartościowy posiłek. Z diety bym wywalił suszone owoce, miód, carbo, wędliny, serek topiony, majonez. Przetworzone pieczywo pszenne również jest słabej jakości źródłem węglowodanów. Tak samo pita. Twoja dieta bazuje na [...]
Cukier, czy miód to zbędne dodatki w diecie, które polecam całkowicie wyeliminować i nawet nie trzymać w domu. Masz do wyboru np. erytrytol, który jest zdrowym zamiennikiem cukru. Przyda się do koktajli, omletów, nabiału, owsianki, itp.: https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Erytrytol-opis40342.html [...]
Zjedz i wlicz w bilans tym bardziej jak się jest na masie , miód jak raz na czas zjesz to też nic się nie stanie , ważne aby ograniczać słodycze przetworzone gdzie sam cukier najmniejszym problemem patrzac na pozostały skład .
[...] tak (od 2 lat i nadal mi smakuje:) - 3 kromki starego (wyschniętego)chleba z pełnego przemiału z b.chudym serem i miodem + owsiane na wodzie z otrębami i zarodkami pszennymi (miska) latem zwiększam ilość płatków, do tego walę ser a chleb z miodem won. ale dopóki temperatura koło zera ten miód mi potrzebny chyba, bo nie mogę go 'odstawić'...
Początkowo zrozumiałem, że stosujesz ten miód tak jak Carbo w okolicy treningu do śniadania może być, ale owoce z błonnikiem to lepszy pomysł na wykorzystanie normy na fruktozę, jeśli w Twoim przypadku możemy o niej mówić.
nie wiem jak to z zatokami, ale mi podczas wszelkich chorób gardła pomaga pół dnia w łóżku z podusią elektryczną, a do tego domowy syrop>> cebula, czosnek i miód a solarium można zawsze spróbować, to przecież nie zaszkodzi Zmieniony przez - Reve w dniu 2008-05-15 10:49:03
Dodatkowe informacje nt. pokrzywy i zastosowania: 108. POKRZYWA ZWYCZAJNA Urtica dioica L. Jest to bylina z rodziny Pokrzywowatych (Urticaceae), rozpowszechniona niemal na całej kuli ziemskiej z wyjątkiem strefy tropikalnej. W Polsce występuje powszechnie w całym kraju na przychaciach, w ogrodach, zaroślach, na polanach, przydrożach i pastwiskach. [...]
drogie ogólnie te bcaa i tego z acivlabu nikt długo chyba nie pobije. A jakby tak jeszcze wypuśculi samo bcaa w prochu i podobnych smakach i cenie to już by był miód!
Moim zdaniem malo miodu, na taka ilosc dal bym 40ml. Poza tym tego sie nie miesza tylko ugniata, wtedy wciskasz miod w to co zmieniles i sie ladnie laczy :P Zmieniony przez - mariuszowy w dniu 2009-08-22 20:10:09
[...] teraz po przeczytaniu artykułu z gazety "Sport dla Wszytskich" który zamieścił też Morales_37 nauczyłam się łączyć białka z tłuszczem i węglowodanami zobaczę jaki to da efekt i co najważniejsze nie jem słodyczy wystarcza mi miód po ćwiczeniach żeby zaspokoić cukier w moim organizmie. Zaczęłam też używać tranu do śniadania. Pozdrawiam
[...] jednym z dodatków. W butelkach przeważały iine oleje roślinne. Podrabianiem oliwy zajmowały się nawet organizacje przestępcze. Na kolejnych miejscach znalazło sie mleko, miód, szafran, sok pomarańczowy, kawa i sok jabłkowy....." ...producenci do karmy dla zwierzat dodawali melaninę..... ....gliceryna do win i leków.... nie jest to co prawda [...]
[...] 1 łyżeczka soli morskiej • 1 łyżeczka miodu • 150 g mąki żytniej jasnej • 150 g mąki żytniej razowej • 100 g mąki orkiszowej Zakwas mieszamy z wodą, dolewamy oliwę oraz miód. Dosypujemy również sól i wszystko dokładnie mieszamy. Stopniowo dosypujemy mąkę żytnią wymieszaną z mąką orkiszową. Wyrabiamy gładkie ciasto. Gotowe ciasto [...]