SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

mieso

  • ale tacki też nie są dobre bo są aluminiowe, mięso do nich przywiera a tłuszcz co zniego wypływa się na nich spala praktycznie, po prostu wybierasz miesze zło jak tak na to patrzysz. Ale się zastanówcie czy w sezonie grilowym aż tyle jecie potraw z grila by czuć się zagrożone?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-11 12:42:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja przy dobrych wiatrach zaliczam grila raz w roku. Akurat wtedy zwykle zaczyna padać i zanim się mieso przypali, to impreza zamknięta %-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-11 12:44:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [SPAM] Żer metę hultaju, a będziesz piękny już w maju

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Ja lubię chude mięso

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-11 18:30:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Łukasz - dziennik treningowy

    Post
    Dzienniki Treningowe

    Jak się ma zmieloną kurę/ indyka czy inne mięso to faktycznie może to trwać tyle co ugotowanie makaronu :D Ja smażonego mięsa już b. dawno nie jadłam. Chyba słabą patelnię mam bo kojarzy mi się to zawsze z zadymą w kuchni :D Na co dzień używam grilla elektrycznego - jak dla mnie najszybszy sposób na przygotowanie smacznego kuraka.

    Odpowiedzi: 150 Ilość wyświetleń: 10773 Data: 2015-03-11 19:26:35 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Forma na lato z Lidlem

    Post
    Po 35 roku życia

    Środa. Wyciskanie na barki: 10x31 10x39 10x45 10x51 10x57 Martwy ciąg: 5x85 5x103 5x119 5x131 5x141 Zciąganie do karku: 10x37 10x47 10x57 10x67 10x71 Wyciskanie wąsko: 5x45 5x57 5x69 5x79 5x89 Dieta: Produkty Białko Tłuszcz Węglowo. Kalorie Ilość 7:00 Bułki grahamki 6,56 1,36 45,52 206 80 Serek twarogowy ziarnisty 49,20 17,20 13,20 404 400 [...]

    Odpowiedzi: 223 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-11 20:31:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • redukcja terefere

    Post
    Ladies SFD

    DT, bo w weekend planuje długie rowerowanie więc będzie DNT Dzisiaj obwody dłużyły się mi bardzo...czas znowu 1h 10min....ale przerw było dużo Dzień 4 1. Obwód 1 x 3 (przerwa 30sek przerwy miedzy cwiczeniami 3min miedzy obwodem - przerwy tutaj były zdecydowanie dłuższe) a. przysiad x25 10/10/10 było 20/15/cc b. wypady x12 na noge 10/10/10 było [...]

    Odpowiedzi: 378 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-11 20:51:54 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [BLOG] Bar10der dairy

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    Trening różnie ale zazwyczaj koło 16-17. Co do posiłków to rano zazwyczaj jakiś omlet + owsianka + banan + masło orzechowe lub chleb orkiszowy + chuda wędlina, Drugi posiłek ryż/kasza/ziemniaki(małe porcje) + kurczak/wołowina/wątróbka/indyk, trzeci(przed treningiem) Kasza prażone (prze pompa jest po kaszy) + mięso, czwarty (po treningu) tortilla z [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 2460 Data: 2015-03-11 22:46:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Redukcja dzień 6378193 czyli dzień 1, a właściwie dzień 0... ostatnio dużo wpadek- 2 dni z rzędu lody, dziś do owsianki kawałek ciasta... wg obliczeń zmiesciłabym się już nawet z tym ciastem w makro, ale... wrociłam do domu, zjadłam zaplanowana kolację- makro dopięte i nagle bum! silnejsze ode mnie :-( niby niewiele, w porównianiu do innych [...]

    Odpowiedzi: 81 Ilość wyświetleń: 8797 Data: 2015-03-11 23:26:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • 4kg mięsa zrobisz na samym propie z winem bez problemu tyle, ze troche dluzej. W moim przypadku prop+ wino 9 tyg sie nie sprawdzilo i ciagnalem dalej co okazalo sie dobrym rozwizaniem bo mieso sie utrwalilo a przyrosty po 9 tyg byly szczytowe. 12 prop 100e2d, 7-13 wino

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 6434 Data: 2015-03-12 01:04:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ale jaką technologię? bo u mnie np były roślinki, mleko, mięso, biotechnologia i żywienie

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-12 07:26:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Poranek. S&S Swing: KB32 8 x TA + 2 x H2H - znowu nie było "kleju" w dłoniach - 4'50" TGU: 28 / 32 / 36 / 32 / 28 - 9'30" Ogólnie wstałem rozbity lekko. Chyba mięso na kolację mi nie służy - były pobudki. Koniec końców trening zrobiony. Po południu trzeba pobiegać. https://www.endomondo.com/resources/gfx/picture/19555953/big.jpg

    Odpowiedzi: 2997 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-12 08:03:27 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dieta redukcyjna 2200 kcal - proszę o ocenę

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    na warzywa, tłuste mięso, ryby i tłusty nabiał orzechy czy np awokado też masz uczulenie?

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 4816 Data: 2015-03-12 12:19:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Pojedyncze pytania Juniora vol. 9

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Nie zgodzę się, człowiek potrafi syntezować noektory aminokwasy W glukoze. Poza tym ludzie w prehistorii jadalni tylko mięso i tłuszcz, i właśnie dlatego może mózg pobierał glukozye z białek, bona pewno zarli miecha ile wlezie ;P

    Odpowiedzi: 5927 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-12 12:47:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [SPAM] Żer metę hultaju, a będziesz piękny już w maju

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Zapewne nie jest to mięso chude, skoro do bulionu.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-12 15:26:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [SPAM] Żer metę hultaju, a będziesz piękny już w maju

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    No wiem że nie ma, ale chce wiedzieć skąd to mięso jest

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-12 15:30:54 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Pytanie do kucharzy - ostatnio w tesco widziałem "wołowinę bulionową", co to takiego? Z jakiej jest to części i jakie b/w/t mniej więcej posiada? W google nic nie znalazłem na ten temat. Załączam zdjęcie: http://agro-handel.com.pl/images/produkty/mieso/wolowe/wolowina_bulionowa.jpg Zmieniony przez - OzzyMG w dniu 2015-03-12 15:35:15

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-12 15:34:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 17

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Ostatnio w tesco widziałem "wołowinę bulionową", co to takiego? Z jakiej jest to części i jakie b/w/t mniej więcej posiada? W google nic nie znalazłem na ten temat. Załączam zdjęcie: http://agro-handel.com.pl/images/produkty/mieso/wolowe/wolowina_bulionowa.jpg

    Odpowiedzi: 2968 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-12 15:43:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Forma na lato z Lidlem

    Post
    Po 35 roku życia

    Zastanawiam się jeszcze nad 10x10 ale na mniejszych cieżarach z krótkimi przerwami na ubicie. Te 5x5 z rampą, które do tej pory robię, niby bezpiecznie, nie zbyt intensywnie, powolutku...ale jakoś zmian w wyglądzie mięśni nie widać. Wiem, że u mnie w klatce siedzi mięso, ale jak je wydobyć i żeby ładnie wyglądało? Te 10x10 to tak z myślą o pompie [...]

    Odpowiedzi: 223 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-12 21:39:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Twaróg też spokojnie możesz jeść i jaja. Samo mięso nie musi być ;-) Nie musisz też jeść cały czas kurczaka - schab np. też jest dobry.

    Odpowiedzi: 344 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-12 22:33:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • czerwone mięso tez dodawaj, z chudszych schab, szynka,

    Odpowiedzi: 344 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-12 22:40:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)