[...] migdaly 4. piers z kurczaka, pieczarki, ogorek, papryka, cebula 5. nalesniki - piers, jajka, zolty ser - dziewczyna zmielila mi niechcacy zarowno szynke jak i piers, wiec mieso w dwoch ostatnich posilkach w formie spagetti ;] - nadliczbowo - przelknalem kilka winogron ;] trening - zestaw A + bieznia - ostatnio doskwieraly mi bole prawego [...]
Kiedyś zrobiłam ciasto z orzechami - przykryłam folią i wystawiłam, żeby się schłodziło bo nie było miejsca w lodówce. Wychodzę po dwóch godzinach - w folii dziury a w orzechach braki %-) Asia: mewie mięso jest ponoć tak zayebiście niedobre, że nie nadaje się do spożycia.
Obli: jakiś mniej więcej skuteczny sposób żeby sprawdzić czy coś mi rośnie? Obwody poszły w górę ale dotyczy to wszystkiego łącznie ze stopami i twarzą %-) więc nie wiem co to jest czy woda, czy fat czy te upragnione mięso @@-) woda jest na pewno, ale myślę że za 3 -4 dni trochę zejdzie. A tak bardzo bym chciała wiedzieć na czym stoję po tych 5 [...]
DZIEŃ 25 Jak wcześniej miałem problemy ze snem (nieważne o której się kładłem spać i tak budziłem się o 5/6) tak dzisiaj zaspałem i spóźniłem się do pracy. Wczorajszy trening dał się jednak we znaki, cały dzień czułem się zmęczony i śpiący a także pod postacią zakwasów i sprawiania trudności chodzenia/pracy%-) tak w ogóle jak zwykle mam ochotę na [...]
[...] jeżeli je jesz jest wszystko w porządku, A wyobraz sobie ze Eskimosi czy Indianie w ogóle się nie "odkwaszali" i było wszystko ok ;-) I nie przesadzałabym z tymi "duzymi ilościami" 120g białka nie jest niczym szczególnym dla ciebie Ciagle wszedzie pisza ze mieso zakwasza, a ziarna?? one tez zakwaszają i jakoś nikt w tym problemu nie widzi???
Smażenie na patelni grillowej czy zwykłej to ciągle smażenie, gotowanie czy duszenie zawsze pozostanie zdrowsze. MCMVIII Kto się przejmuje tym ile wartości straci mięso przy smażeniu? śmieszny argument
Orzechy arachidowe całkowicie usuń z diety-możesz dać włoskie Skoro chce podbić ilość tłuszczów w diecie to możesz dać też tłustsze mięsa-np.karkówka,szynka wieprzowa,łopatka,tłustsza wołowina oraz tłuste ryby Ryby puszkowane/wędzone: 2-3 razy w tyg max Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2012-08-27 22:52:52 Ok to sie wszystko da rade zmienić [...]
a i przypomniało mi się jeszcze jak z kotletami sojowymi można któreś z mies zastąpić ?? np. 100g kotletów zamiast o 15:00 Mięso z piersi kurczaka bez skóry 80g ???
http://desmond.imageshack.us/Himg100/scaled.php?server=100&filename=obraz001jn.jpg&res=landing Frytki, mięso smażone, miska surówki z marchwi i jabłka, miska sałatki z białej kapusty Zmieniony przez - Mandel w dniu 2012-08-31 17:14:56
LukaszK - dziękuję za odpowiedz. Mi głównie zależy, aby lecial fat, a mięso i siła pozostała w jak największym stopniu nienaruszona. Wiem, że nie mam co liczyc na przyrosty z ujemnym bilansem, chociaż czytałem o świetnych efektyach rekompozycji na j/nj. Kreatyna jako antykatabolik. Pytanie tylko czy warto i zauważę różnicę?
a trzymasz w plastikowcyh zamkniętych pojemnikach? bo jeśli masz cyrkulacje powietrza w lodówce to Ci normalnie wysusza. Nikt nie mówi, że ta pierś po 3 dniach jest jak przed chwilą zrobiona ale jest spokojnie do zjedzenia. A marynujesz mięso przed pieczeniem?
A marynujesz mięso przed pieczeniem? Polega to bardziej na obsypaniu przyprawami, konkretnej marynaty raczej nie. Zapewne to jest przyczyna szybszego schnięcia.
całkiem możliwe. Ja przynajmniej na kilka godzin namaczam w sosie sojowym i occie winnym lub jabłkowym. Do tego czosnek i przyprawy. W czasie pieczenia puszczają soki więc obracam mięso co jakiś czas tak aby zawsze inna część była zanurzona.
Veronia, imho ja bym na twoim miejscu miche robila raz w tygodniu na caly tydzien. Ja czesto kupuje mieso i ryby wg tego co zaplanuje wczesniej. Zamrazarka moim przyjacielem. Juz nei wspomne o gotowaniu np sosu bolgnese z kilograma wowowiny i zamrazaniu poporcjowanych woreczkow :-) Jem to pozniej np z kasza gryczana i juz git, mam 4-5 posilkow [...]
i jaka masa wchodzi ? czyste mięso ? mi też zależało na czymś takim jak boldek albo deca ale mi polecili prop lub enan plus meta ;] a zależy mi żeby dużo nie spadło wiadomo tu wchodzi dieta ale ja nie mam tendencji do zalewania jak już ma wejść to sucha masa a u ciebie jak ?
Trening 17.09.2012 - FBW http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=e5iqtQLm-BM Regeneracja: SEN 22:00-5:30 Trening: Przysiady z sztangą na barkach 5x5 40kg/45/55/55/60 Poszło nawet okej. Myślę że za tydzień dołożę w ostatniej serii do 65kg i bez problemu zrobię te 5 powtórzeń.:-) Podciąganie się na drążku szeroko 2x5 [...]
marian zawodowo, podobnie jemy na tyle jaj mnie nie stać wiec daje izolat plus mieso na śniadanie a tak to praktycznie to samo i bardzo sobie to chwale byłem na niskiej podaży ww a wiecej tłuszczu i to nie to samo co na niskich tłuszczach ekstra ci to wyszło