[...] się do nowego racka - za każdym razem boję się , że o niego zahaczę @@-) 3. idzie mi co raz lepiej 4. nie miałam sił dzisiaj na wyciskanie, powtórzyłam ciężar ,a w ostatniej serii nawet regres. Micha: 1. placek owsiany , majonez 2. razowiec z jajkiem , łopatka 3. łosoś dziki, warzywa, 4. łopatka z warzywami 5. łosoś wędzony z fetą, warzywa
Bardziej się ma bilans kaloryczny. Jak zeżresz ten majonez zachowując ujemny bilans to nie przytyjesz, jak dodatni to waga pójdzie w góre. Indeks ma małe znaczenie.
ser tłusty i majonez maja niski ig bo mają mało węglowodanów, a ig odnosi się właśnie do nich. pamiętaj jednak, że te produkty zawierają potężna dawkę kwasów tłuszczowych nasyconych, a ich spożycie powinno być prowadzone w odpowiednim stopniu, szczególnie na redukcji.
[...] /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/751435d5d1414d47bdfa2c061e062ce0.png 08-09.04 micha ok 1500 + - świąteczne specjały (śledzie, jajka, sałatka warzywna + majonez) na oko dobiło do 1700. W międzyczasie pomiary z zeszłego tygodnia: 10.04. powrót do normalności. Najbardziej nie lubię tych wyjazdowych mich, które trzeba taszczyć [...]
Super łydki. Mam podobne, tylko że Ty masz trochę większe. Gites majonez. Szacun, że nie chcesz zaczynać z SAA. I szacun za to, że wziąłeś ze mnie przykład z tymi klapkami. Ps. niech Cię nie odstraszają przestrogi, że od SAA pała maleje. Ja bez SAA mam małą;-D Zmieniony przez - strongzonk w dniu 2012-05-04 15:33:02
forma sie trzymie;-) powoli dokładac miecha i git majonez...ale zeby to było takie łatwe jak sie mówi;d klata najlepiej wyszła;-) ja tez jakbym wygladał tak cały czas jak na pompie to by nawet nie było źle a tak to jest jak jest. jakies inne smaki białka jeszcze zamawiałeś? ja dziś malinę otworzyłem i nawet smaczna.
[...] lub na parze i drobno kroimy (z krojeniem nie ma się co bawić bo i tak się później rozleci) dwie cebule kroimy dość drobno wyciskamy 2 duże ząbki czosnku dodajemy do tego majonez w takiej ilości żeby konsystencja była taka papkowata na koniec dodajemy sól, pieprz i zioła prowansalskie (ziół dość sporo) do smaku wszystko mieszamy i gotowe ta [...]