[...] zrobiłem trochę po swojemu, bo nie zaopatrzyłem się w potrzebne składniki. U mnie to było tak: -2 puszki tuńczyka w sosie własnym -około 200g szpinaku rozdrobnionego -pół kulki mozzarelli -2 ząbki czosnku -przyprawy: bazylia, chilli, sól, pieprz ziołowy -koperek Posiekany czosnek wrzuciłem za rozgrzaną oliwę, potem tuńczyka, przyprawy, koperek [...]
[...] ? ja teraz jadam wylacznie kurczaka w zasadzie i grilowany powoli staje w gardle %-) - Pół kilo gotowanego kurczaka, w wodzie marchewka gotowana, pietruszka, seler, te kulki takie angielskie, pieprz i sól. Możesz jeszcze dodać kostkę rosołową dla smaku. Ugotowane do kubka i dolewam tą wodę gotowaną, żeby dopełnić do 750ml całości. Daję [...]
[...] Reakcja nie zjadzie. Spokojnie. Aby otrzymać ch**owej jakości askorbinian sodu w domu musisz najpierw wyizolować sam kwas z tabletek, użuć stabilizatora lub zakwaśić środowisko- jest nietrwały w wodzie a następnie zobojętnić wodorotleniem sodu- białe kulki z Kreta do rur. Działaj. Tylko napisz jak tam bedechy po tygodniowej kuracji... :)
[...] Sobota – 08.04.2013 – DT http://i444.photobucket.com/albums/qq169/rtuber/trans/dietazz_zps9a4598bf.png *5g mono na czczo 1.Makaron + kulki mocy + sos 2.Pieczywo + wędlina + ser żółty 4.ziemniaki+Schab *5g BA 30 min przed treningiem *5g Creatine Xplode po treningu *40g Whey C6 po treningu 5.Schab [...]
starsza produkcja ? data ważności jest dobra ;p. Pierwsze wrażenie, proszek nie jest jednolity, mianowicie w środku znajduja sie coś jakgdyby kawałki czekolady (brązowe kulki) ,smak -ok, rozpuszczalność -ok ,ale to co on sie pieni to nie pojęte..
Dzięki Patneonie za linki. Lubię ten tandem Fedorenko i Denisow. Ten drugi zawsze mnie rozwala stylem w jaki bije rekordy w długich cyklach, sneczach itp. Zachodni sportowcy odgrywają zawsze jakieś dramaty pt. "Patrzcie jaki jestem zmęczony. Tak się starałem", a on zawsze ten swój muszkieterski ukłon, dygnięcie i uśmiech. A w ogóle to namawiam [...]
[...] co by się nie popsuły znów /-) Aha, stałam się posiadaczką zakwasu żytniego, teraz zastanawiam się jak te bułki zrobić, żeby się nie rozlały - po prostu wystarczyłoby gęste ciasto i uformować kulki i zostawić do wyrośnięcia? Ma ktoś jakieś doświadczenie z bułkami żytnimi? Obli ja tu ciągle jestem i cierpliwie czekam, jak gdzieś krążysz :-))
Zanim podejmiemy jakąkolwiek decyzję, muszę widzieć zestawienie zdjęć z początku dziennika i obecnie. Pomiary mi na żadne "kulki" nie wyglądają, ale jak mówię, zdjęcia muszę widzieć. Kiedy ostatnio badałaś hormony tarczycy?
[...] 1 ciasteczko, potem 2 i 3 i 4, potem kawałek czekolady, 1 jajko w czekoladzie a potem poleciało...ćwiartka pizzy, donut w czekoladzie, ze 3 malutkie pączki (kulki takie małe), torebka poduszek w czekoladzie (ok. 500 kcal), jeden napój energetyk (ok. 400 kcal), bułka z czekoladą i nutellą, no i cholera wyszedł taki cheat day...2 [...]
Dopiero po chwili złapałem o co chodzi |-) Ważyłem michę w knajpie, ale tylko dlatego, że to taka knajpa. Nakładasz na ufo co tam tylko chcesz, a potem stawiasz na wagę i bulisz 2,6 pln za każde 100 gram. Super sprawa. I jedzenie też świetne. Najważniejsze, że nie pływa we fryturach itp. szicie. Mój brat biegał na krótszych kawałkach i tłumaczył [...]
[...] więc próbowałam zastąpić wheyem czekoladowym i dałam rodzynki, ale nie wyszło tak słodkie, jakbym chciała, ale może być :-) Trzeba też uważać, by nie dać za dużo wody, bo kulki się nie będą formować. Ja niestety popełniłam ten błąd i próbowałam się ratować płatkami owsianymi i większą ilością wiórków. Ostatecznie moje kulki składają się z: - [...]
[...] tak długo aż powstanie w miarę gęsta masa. Jak da się ulepić z niej kuleczki to znaczy, że jest już dobra. Bierzemy orzech i oblepiamy masą tak żeby powstała kulka. Ulepione kulki odkładamy na papier do pieczenia albo inne sreberko i chowamy na 2 godziny do zamrażarki. I to cała filozofia :-) Ci którzy mniej dbają o linie mogą po wyjęciu z [...]
[...] moje, ja tylko je zmodyfikowałam). http://www.sfd.pl/Pasta_czekoladowa-t650884-s3.html#post4 1. Kulki ciecierzycowe 2. Jabłko z cynamonem z masą ciecierzycową (to samo co kulki) http://www.sfd.pl/Lady_w_kuchni%2C_czyli_nasze_babskie_przepisy_%3B_-t696301-s35.html#post2 3. Pasta ciecierzycowo-jajeczna z majonezem [...]