zdecydowanie za dużo białka zmniejsz do 2 g na kg Dieta tzw. toeretówka jak ja to mówię. Dobrze rozpisana, ale za duże urozmaicenie i przez to niemało pracy w kuchni , tam dorsz,tu łosoś, tam pierś. Chyba, że masz dużo czasu to ok
Ja się ostatnio lodówek naoglądałam, czego to teraz nie wymyślają... Takie duże podwójne czad, ale prawdę powiedziawszy na dwuosobowe gospodarstwo to lekka przesada by była, nawet biorąc pod uwagę ile ja jem ;-) No i ani kasy ani miejsca na taką nie mam (a kasy na przebudowywanie kuchni to już wcale...)
[...] o 0.2 - 0.4) to zmiejsz białko do 2 - 2.2 g /kgmc (ale te 2.5 też może być). dieta naprawdę fajna, urozmaicona. jednak jak popuri wyżej zauważył, dość ciężka w realizacji jeśli chodzi o czas spędzony w kuchni (przy założeniu, że mamy normalne obowiązki życiowe typu praca;p), jednak nic nie jest możliwe, więc jeżeli dajesz radę to tak zostaw :-)
[...] sałatek. Dobra opcja dla osób nietolerujących laktozy oraz dla wegetarian. Można także spakować w podróż, produkt pakowany próżniowo, wygodnie podzielony na dwie porcje. Smak: 5/10 Zapach: 8/10 Konsystencja: 8/10 Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 Wartości odżywcze 10/10 /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/b0e56593b0e74fc1b092a4b0ed86d4cd.JPG
[...] Akurat basmati czy jaśminowy uwielbiam ;) O kaszy już nawet nie pamiętam tyle czasu jej nie jadłam ;) Seba - więc obejrzysz teraz grzecznie filmik instruktażowy i w niedziele przyniesiesz mi świeżego omleta (u mnie niestety nie będzie kuchni w hotelu) :D Anitka - Też możesz taki zrobić (pomoc poniżej) ;) http://www.youtube.com/watch?v=8Gdvdm_9awQ
[...] faktycznie nie ma za bardzo smaku, lekko słona i twardawa. Ale to tylko dobry powód do nadawania jej różnych smaków i aromatów. Ocena: Smak na zimno: 5/10 Smak po podsmażeniu: 8/10 Zapach: 8/10 Konsystencja: 7/10 Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 Wartości odżywcze 10/10 /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/d63da9e6bb494b4e9689e9f30d85eb52.JPG
Domer, piękny obrus, jakie to styl? Ocena: Smak : 8/10 ( smak jest mało intensywny i uważam to za zaletę) Zapach: 8/10 Konsystencja: 8/10 Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 (nieograniczone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Wartości odżywcze 10/10 Miałem 10 minut czasu więc na szybko wyszło tak Jutro na słodko.... [...]
[...] to mam %-) przydaje się czasami, nie droga była około 20 zł diler %-) rozgryzłeś mnie :) A to 'COŚ' to co? Bo w ciemno to ja niczego nie biorę :D W którym hotelu w ogóle będziesz? Waga spoko, nawet by mi do kuchni pasowała:D Nie mogę powiedzieć, musisz mi zaufać :P Waga też mi się podoba. To nie hotel, to apartament 8-) Na Mickiewicza.
4500/10000 Dodatkowo: drążek 1,1,1 Przerwy: 1' / 2' Czas: 50' - musiałem biegać do drążka. Jednak nie zaryzykuję wymachów nad terakotą w kuchni. Dało popalić trochę. /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/c35921cc992847e7a31fc56b1ffe491d.png Coraz mniej czasu - coraz niższe tętno. /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/c9a7d69746054c66ab70ecc2cc1ca396.png Z tego [...]
/ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/0162ecb084354335a27e6fb5840640d9.jpg Moja ocena: Smak: 7/10 Zapach: 10/10 Konsystencja: 5/10 Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 Wartości odżywcze: 10/10 Smak nijaki z lekkim kwaśnawym posmakiem, zupełnie bez zapachu (duży plus). Dziwne w dotyku - jest wilgotne a dotykając ma się wrażenie ze suche, bardziej [...]
A tu mamy czarodzieja kucharza :)) że facetowi się tak chce kombinować w kuchni no szok... Czekam na tę pizzę też :-D Będzie pizza: 110B 115W 12T trochę większa, bo zostało mi więcej makro niż myślałem ^^ no lubię w kuchni siedzieć i kombinować po Tacie to mam :D Pizza będzie za półtorej godziny gdzieś, a póki co jadę na siłkę kręcić cardio i [...]
[...] czuć że to jajo, a nie wysokoprzetworzony produkt Konsystencja: 9/10 Mniej więcej twarogowa, więc całkiem ok, myślałem, że bardziej płynna będzie Możliwości zastosowania w kuchni : 10/10 Neutralny smak, łatwość krojenia, czy obróbki powoduje, że można go przyrządzić na bardzo wiele sposóbów. Największy + tego produktu Wartości odżywcze 10/10 [...]
mnie ona też nie zachęca, jako pani w kuchni... a już jak widzę, jak kucharzy w rozpuszczonych, długich włosach.... a co dopiero gesslerowa z tym rozwianym wlosem w kuchni :)