[...] to by sypać z rękawa magicznymi metodami, nie idzie się do niego by uraczył Cię wiedzą tajemną, której nie znajdziesz w literaturze czy internecie, tak samo nie jest szefem kuchni w restauracji z gwiazdkami Michelin by wrzucać do planu wykwintne potrawy z każdego zakątka świata . Główną rolą trenera/dietetyka jest poprowadzenie Cię z punktu A do [...]
nie chce nikogo obrazic ale czy ja mam do czynienia z ludzmi ktorzy nie potrafia czytac ze zrozumieniem? czy ja zadalem pytanie dlaczego w daniu na kuchni sfd jest tylko 38g ww? nie. zadalem pytanie dlaczego produkt A ze skladem semolina ma 65g ww w 100g, a produkt B z takim samym skladem ma 35g ww w 100g. skad ta roznica?
Ale żadnymi innymi cytruliną, ekstraktami z zielonej herbaty, czarnym pieprzem, piperyną takiej formy nie zrobisz jak 1.3 i johą zgadza sie, ale jest jedno zalozenie - w kuchni wszystko musi byc dopiete na ostatni guzik, bo bez tego i 1.3 sobie nie poradzi, wiec szkoda zdrowia :-)
Zacznij od policzenia zapotrzebowania dostosowanego do Twojej aktywność, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie diety znajdziesz w Kuchni SFD. http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne. http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie. [...]
Kolejna "ofiara" cheat meala. No tak, teraz to obowiazek. Co druga niedziele zaj**ie czitmila. Taka moda a dobrze byc trendy. Bez problemu mozna komponowac posilki tak zaj**iste, ze czitmile z tematu z kuchni wymiekaja.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
a na tej stancji nie masz dostępu do kuchni, krokiety jeszcze ok, najgorze w nich to panierka i ten tłuszcz, moze niech zarobi Ci same naleśniki zmięsem bez smażenia. Napisz co np zjadłeś wczoraj
Diet tu nie rozpisujemy, a jedynie poprawiamy. Zacznij od policzenia zapotrzebowania dostosowanego do Twojej aktywność, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie diety znajdziesz w Kuchni SFD. http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne. http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła [...]
Makaron udon to makaron pszenny stosowany w kuchni Azjatyckiej.Zastosowałem go do zrobienia jajecznicy, jak w planie, razem z tym makaronem i cebulą.Całkiem sycące, jednak chyba lepsze byłoby, gdybym dodał pomidora :)
Brzuch przede wszystkim robisz w większości w kuchni, dużo wody i przede wszystkim ruchu, ja bym biegał rano i przed snem po 30min, drążek, brzuszki i pompki wrzucił bym np. gdzieś godzinę po obiedzie, serki wiejskie czy owsianke z rana jakiś ryz kurczak na obiad, wafle ryżowe jest pełno rzeczy, przede wszystkim pilnuj co jesz, a nie ile to [...]
Zacznij od policzenia zapotrzebowania dostosowanego do Twojej aktywność, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie diety znajdziesz w Kuchni SFD. http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne. http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie. [...]
Studiujesz prawo i pracujesz w korporacji, więc już jesteś królem świata, na co Ci ta redukcja? Zacznij od policzenia zapotrzebowania dostosowanego do Twojej aktywność, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie diety znajdziesz w Kuchni SFD. http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie [...]
Studiujesz prawo i pracujesz w korporacji, więc już jesteś królem świata, na co Ci ta redukcja? Zacznij od policzenia zapotrzebowania dostosowanego do Twojej aktywność, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie diety znajdziesz w Kuchni SFD. http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie [...]
Wszystko masz w postach na forum...Zacznij od policzenia zapotrzebowania dostosowanego do Twojej aktywność, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie diety znajdziesz w Kuchni SFD. http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne. http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów [...]
[...] rozpisanych. Mam szablon, ktory wkleiłem z wyliczonymi makrosami. W aplikacji Fitatu tak jak pisałem zamieniam produkty, aby wszystko się zgadzało. Robię to codziennie w kuchni jak przygotuje szamę na następny dzień. Kuraka z szablonu zamieniam np na polędwice dorsza, łososia, wołowinę, mielone z indyka; wrzucam czasami wędzona rybę zamiast [...]
[...] i tłuszcze, bo tłuszcze masz min. 1g na kg masy ciała, zrób sobie nawet naleśników jak masz problem z podbiciem kcal, jakiś pudding z kaszy jaglanej lub innego typu desery (dużo znajdziesz przepisów w dziale kuchni) w miarę upływu czasu będziesz się przyzwyczajać i łatwiej będzie Ci zjeść to co masz zjeść (oczywiście do pewnego momentu :-P )