[...] Trening Plecy (nie wziąłem pasa niestety i nie wszystko było na takim ciężarze jakbym chciał) 1. Podciąganie na drążku 3/9,8,8 2. Ściąganie drążka szerokiego nachwytem za kark 3/10,9,7 3. Wiosłowanie sztangą nachwytem 3/10,8,7 (80,85,90kg) 4. Martwy ciąg sztangą 4/10,9,8,7 (95,105,115,125kg) 5. Podciąganie do boku hantla jednorącz w klęku na [...]
kark/rozbratel/udziec wołowy to nie jest jakieś kozackie mięso. Podobnie zresztą jak pręga. Chyba że ktoś ma cierpliwość żeby to gotować 3 godziny - wtedy faktycznie pyszności i w sumie niedrogie. Ale w marketach nie ma co kupować, bo to mięso nie dość, że droższe niż na rynkach/halach mięsnych, to jeszcze ilekroć je widzę w chłodziarkach to [...]
[...] 1. podciąganie 4 serie 2. wiosło sztangą 4 serie 3. MC 3 progres, 2 regres 4. ściąganie górnego wyciągu do klatki, chwyt szeroki 5. za kark 6. rzymska na dobicie prostowników MC jako 3 ćwiczenie super wchodzi. 3 serie z progresem ciężaru + 2 serie z mniejszym ciężarem. Ostatnia seria zwłaszcza spompowała [...]
[...] 1,5 porcji zmieniłem tez siłownie, bo zachcialo mi sie czegos innego;p wiec aktualnie latam do Sport Clubu :) NOGI 1. przysiad 5 serii, zapomnialem niestety podkladki na kark, a nie lubie bez w tym wypadku;p 90,100,110,120,120 https://www.youtube.com/watch?v=fGiXGvMTHeg 2. suwnica 4 serie w waski rozstawie stóp 3. superserie 4-głowy i 2glowy [...]
Szukaj w dziale, po rodzaju mięsa, bo wołowina jest dość niejednorodna - czym innym jest polędwica, którą usmażysz w 3 minuty, czym innym twarda, chuda ligawa, czym innym jeszcze np. kark wołowy - tłuściejszy, wymagajacy długiego duszenia. Zmieniony przez - deja vu w dniu 2016-08-15 12:42:39
Placki z ciecierzycy wersja z mozarellą, pomidorami i pieczarkami oraz jabłko z cynamonem /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/3ee2e44d5d8f4c3480d07e5ba6dd5174.JPG Pieczony kark wołowy /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/651f2293e87544ba826b7873a9ec9f64.JPG Zmieniony przez - delfinka w dniu 2014-10-26 16:49:30
Chodzi o kark wołowy hehe spójrz i odpisz nawiązując do tematu skoro nie jesteś obyty nie komentuj /SFD/2019/12/6/207f0a1abd5f416e828247bd2fa73b5b.jpg Zmieniony przez - baczek1997 w dniu 2019-12-06 19:44:54
[...] jednakże dalej co do części macie jakieś sugestie jaka to by mogła być część bo mi wygląda to na skrzydło wołowe bądź Łopatke jednakże to również chude części woła jednakże kark wołowy bez kości również jest podobny a on już zawiera nawet do 20g tłuszczu w 100g a to już przepaść odnośnie zawartości tłuszczu w danej części może ktoś dokładnie [...]
Brukselka pieczona /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/36acda3aa6c34568ac1920ad307885cb.JPG /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/6fa8e570ee7147e1b68a2c89c8e836ba.JPG Kark wołowy z kluskami gryczanymi /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/fb156ae3533143b9b7b1ed372548d461.JPG Zmieniony przez - delfinka w dniu 2014-10-26 22:28:22
[...] gouda 11,49 mozzarella GALBANI 2,99 wafle ryżowe KUPIEC 120g 1,99 oferty na mięsa są regionami to jest np w opolskim i dolnośląskim. W np w łodzi i okolicach mięso gulaszowe z indyka (jak było u mnie to bardzo fajne kawałki) 9,89 (dziś i jutro) i łopatka wołowa za 19,99 (cały tydzień). W poznaniu kark wołowy BK sokołów 16,99, to tak w skrócie