[...] 4. Twaróg https://images82.fotosik.pl/972/54faeba65a3c5b18med.jpg 5. 6. Pręga wołowa duszona, frytki i warzywa - na mojej liście najlepszych rzeczy jakie jadłem ma miejsce drugie :-) https://images83.fotosik.pl/970/5895a6510e7508d3med.jpg https://images82.fotosik.pl/972/a82696f7e14092fcmed.jpg 7. Muffin czekoladowy [...]
1. Omlet , Sos zero karmelowy https://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITION_Sauce_Zero_Sweet-opis36499.html dużo lepszy niż czekolada, obecnie mój nr 1 ze wszystkich tego typu sosów jakie miałem okazję jeść (nie było tego dużo) https://i.imgur.com/NFt9Syv.jpg 2. indyk/polędwiczka wieprzowa + warzywa https://i.imgur.com/sPuV5h3.jpg 3. po treningu, smak [...]
[...] osob tu siedzi bo ma w tym interes i przechodza rozne teorie. A co do miesa to nie jest tylko dodawana woda a wiele innych,w Dunskiej tv byl nawet dokumet na temat tego jakie gowno dodaje sie do miesa w polsce i ten syf jest zakazany w EU a jest uzywany i wyworzony do skandynawi . Wiec to nie sa historie spiskowe a zycie.Kiedys trafialo sie [...]
[...] osob tu siedzi bo ma w tym interes i przechodza rozne teorie. A co do miesa to nie jest tylko dodawana woda a wiele innych,w Dunskiej tv byl nawet dokumet na temat tego jakie gowno dodaje sie do miesa w polsce i ten syf jest zakazany w EU a jest uzywany i wyworzony do skandynawi . Wiec to nie sa historie spiskowe a zycie.Kiedys trafialo sie [...]
Jajecnica boczek masło klarowane maslo kieliszek lnianego troche sera feta na smak. Potem 2 posiłki mięso tłuste warzywa, na noc filet kiszonka majonez. Tyle makro 200-warzywa-200 Jakie ilosci tluszczu w posilku
[...] osob tu siedzi bo ma w tym interes i przechodza rozne teorie. A co do miesa to nie jest tylko dodawana woda a wiele innych,w Dunskiej tv byl nawet dokumet na temat tego jakie gowno dodaje sie do miesa w polsce i ten syf jest zakazany w EU a jest uzywany i wyworzony do skandynawi . Wiec to nie sa historie spiskowe a zycie.Kiedys trafialo sie [...]
[...] głowy mawiają, że w momencie kiedy uodpornimy się na kofeinę, z kawy wyciągamy wyłącznie benefity. No to się słucham :) Owoce to byleby były nieprzetworzone. Bez różnicy jakie. Od jabłek, gruszek, przez jakies maliny, jagody, porzeczki, borówki, na ananasach, mango kończąc. Co wpadnie w łapy. Nie chciałoby mi się babeczek robić, w ogóle to [...]
Wstępne trawienie każdego posiłku/pokarmu zaczyna się już w j.ustnej - amylaza ślinowa. Japońce zrobili fajne badania czytałem tabelki, jakie pokarmy (ogólnie miesa nabiał warzywa ziarna itd..) ile trzeba przeżuwać każdy kęs żeby pomóc układowi trawiennemu w możliwie jak najszybszym i najmniej obciążającym go trawieniu pokarmów. Niektóre pozycje [...]
Wstępne trawienie każdego posiłku/pokarmu zaczyna się już w j.ustnej - amylaza ślinowa. Japońce zrobili fajne badania czytałem tabelki, jakie pokarmy (ogólnie miesa nabiał warzywa ziarna itd..) ile trzeba przeżuwać każdy kęs żeby pomóc układowi trawiennemu w możliwie jak najszybszym i najmniej obciążającym go trawieniu pokarmów. Niektóre pozycje [...]
Wstępne trawienie każdego posiłku/pokarmu zaczyna się już w j.ustnej - amylaza ślinowa. Japońce zrobili fajne badania czytałem tabelki, jakie pokarmy (ogólnie miesa nabiał warzywa ziarna itd..) ile trzeba przeżuwać każdy kęs żeby pomóc układowi trawiennemu w możliwie jak najszybszym i najmniej obciążającym go trawieniu pokarmów. Niektóre pozycje [...]
Wstępne trawienie każdego posiłku/pokarmu zaczyna się już w j.ustnej - amylaza ślinowa. Japońce zrobili fajne badania czytałem tabelki, jakie pokarmy (ogólnie miesa nabiał warzywa ziarna itd..) ile trzeba przeżuwać każdy kęs żeby pomóc układowi trawiennemu w możliwie jak najszybszym i najmniej obciążającym go trawieniu pokarmów. Niektóre pozycje [...]
Wstępne trawienie każdego posiłku/pokarmu zaczyna się już w j.ustnej - amylaza ślinowa. Japońce zrobili fajne badania czytałem tabelki, jakie pokarmy (ogólnie miesa nabiał warzywa ziarna itd..) ile trzeba przeżuwać każdy kęs żeby pomóc układowi trawiennemu w możliwie jak najszybszym i najmniej obciążającym go trawieniu pokarmów. Niektóre pozycje [...]
co robię nie tak ?! odstawiłem alko ograniczyłem mięso ograniczyłem słodycze ograniczyłem węgle w ogóle jem mniej jem warzywa i owoce żłopię wodę jak jakie zwierze ... błe ruszam siem a waga jak stoi tak stoi ... jak ch** na weselu 115 i ani drgnie ( no dzisiaj było 14,3 ) może po 30 trzeba już jakichś "mocniejszych" witamin ? albo czekać [...]
Nie lubię mięsa a na pewno nie wołowinę za to uwielbiam warzywa :D Czasem jeszcze biorę dodatkową sałatę i dodatkowy ser. Naprawdę można się wtedy najeść a człowiek nie jest taki napchany jak po normalnym burgerze. Lody właśnie wchodzą panowie. Jakie to dobre. Ale ojciec dobrze kombinuje jak mi przemycic kalorie, bo chyba wziął mi dodatkowy [...]
Ja pamiętam jak pierwszy raz zjadłem kebaba, jakie to było dobre. Też lubię z frytkami. Ja często biorę na talerzu. Lubię jak są warzywa w miarę świeże. Taki świeży ogórek i sałata i inne. No i często bywa tak, że jak robią kebab w bułce to czasami nie mieszają tego aż tak bardzo, a ja lubie mieć choć trochę wymieszane, a czasem zdarzało mi się, [...]
co robię nie tak ?! odstawiłem alko ograniczyłem mięso ograniczyłem słodycze ograniczyłem węgle w ogóle jem mniej jem warzywa i owoce żłopię wodę jak jakie zwierze ... błe ruszam siem a waga jak stoi tak stoi ... jak ch** na weselu 115 i ani drgnie ( no dzisiaj było 14,3 ) może po 30 trzeba już jakichś "mocniejszych" witamin ? albo czekać [...]
[...] tam najbardziej lubię kebab, pizzę, hamburgery, placki po węgiersku z sosem z kawałkami mięsa wieprzowego, a na górze drugi placek na nim śmietana i papryka konserwowa. To jakie owoce nadziewasz? Ja chyba wolę surowe owoce niż przypieczone, za to warzywa o wiele bardziej lubię choć trochę podgotowane. Tak w ogóle to myślę, że ciężko znaleźć [...]
[...] :-)) Zaleganie na kichach czerwonego mięsa, to największy mit jaki jest. Na kichach najbardziej zalegają warzywa (strączki zwłaszcza), orzechy i różnego rodzaju ziarno. Mięso praktycznie trawi się w jelicie cienkim. A czerwone mięso (wołowina) jest chyba najbogatszym źródłem mikroskładników jakie możesz znaleźć wśród mięs, zaraz po podrobach.