SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

grekar9

Czy chodziło Ci o: "greka"?

  • tylko te wiejskie kury mają 200% bardziej wartościowe białko niż te z klatek Wiem właśnie :) Korzystam ile mogę,z tego co rodzinka hoduje :) Dzięki kolejny raz za pomoc :)

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-15 09:53:39 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • Kup turystyczną lodówkę. Za stówkę jak się postarasz to znajdziesz. Edt A tam studenciki i wymówki. Zajechałem po myszkę do sklepu i spotkałem takie coś http://www.editer.pl/fotka/bcc032c5fc2594dbbfdaaac90f15d662_1.jpg Cena śmieszna, a ile pożytku z tego może być Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-26 21:43:57

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-26 19:43:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • wartość placów to raczej indywidualna sprawa już. Nie sugeruj się raczej tym. A ile tam jajek jest? Może to tłuszcz z żółtek Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-28 14:09:04

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-28 14:08:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • Gotowanie, pieczenie, smazenie i grillowanie nie zwiększy wagi mięsa. Tu mogę się założyć o wszystko, a innego rodzaju obróbki termicznej ni ma, chyba że moja szkoła była słaba ale w to śmię wątpić ;-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-28 16:50:03

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-28 16:46:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • To temat z poradami kuchennymi, a nie z poradami przy ćwiczeniach %-) Z ciekawości przeglądnąłem właśnie wieeele stron i nawet w kuchni molekularnej nie ma innych sposobów na obróbkę termiczną mięsa niż te których używamy na codzień w domu/pracy, także...miotacz płomienia pozostaje Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-28 19:07:11

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-28 19:04:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • na duży ogień i zamknij pory w mięsie. Bardzo logiczne i profesionalne podejście ;p ******************************** Także i ja zapytam sobie teraz...planuję zakupić patelnię teflonową, może ktoś coś ostatnio wyhaczył dobrego i może polecić? ;-) Ma być dobre %-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-29 09:21:58

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-29 09:20:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • Dobra, już doczytałem z tą rączką. Także ufam Ci i okczekuję na nią ;p Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-29 14:36:34

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-29 14:14:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • 100 kcal w te czy te co za roznica... proch z budyniu to chyba mąka ziemniaczana albo skrobia. zważ i policz Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-09-06 18:24:20

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-09-06 18:23:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • [...] Jak sie wyleje 3 krople i rozsmaruje pędzelkiem po patelni to nic sie nie stanie. Tyle gówien siedzi w dzisiejszym jedzeniu ze smażenie na szklance kujawskiego nie będzie groźne Co do dymienia: smażę na kujawskim, oliwie, rzepakowym, kokosowym, słonecznikowym i nigdy mi nie dymi %-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-09-29 23:04:20

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-09-29 23:03:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • No to jest minus jedyny :-D tłuszcz to podstawa wszystkiego. Tłuszcz ponad wszystko Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-10-03 21:36:41

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-03 21:36:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • Polecam"tradycyjnie" pieczonego bez folii i rękawów w miodzie, soli, pieprzu i soku z pomarańczy. Do tego warzywka pokrojoe i również podpieczone, a do warzywek sos kawowy. Lekko słodkawe danie wyjdzie, ale będzie przepyszne Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-10-18 21:24:05

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-18 21:23:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • 1. Graham 2. Jest napisane %-) 3. Im wyższy typ maki tym wiecej minerałów. Przeczytaj o typach mąki bo szkoda przepisywać mi tu internet %-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-11-06 00:11:45

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-06 00:10:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • Tutaj po kazdym mozna się wszystkiego spodziewać };-) Swoją drogą może ktoś polecič jakiś solidny nóż? nie nożyk...kosę. Najlepiej do 300zł. Paszkos, moze cos tam posiadasz sprawdzonego ? nie lepiej te 300 zl na jakas lepsza suplementacje wydac };-) z nozyka ani masy nie bd ani lepszych wynikow silowych \-)

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-07 17:49:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • Można zapeklować czy cuś %-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-11-17 23:51:18

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-17 23:50:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • A gdzie to kupiłaś? grekar nie schlebiaj sobie tak bardzo :D lubiekaszke na pewno by się nie skusiła :D a na tej wołowinie pieczeniowej powinno być z czego to powstało Idź jedz musztardę %-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-01-23 20:55:27

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-23 20:53:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • Łopatka? O fuuuj, jak można to jeść ?! W ogóle jakim prawem to sprzedają w sklepach? Powinni zakazać sprzedawania tuustych opatek :-o Ale się czepiasz @@-) Nie twierdzę, że jest fuj. Po prostu ciężko by mi było dobić białko bez odżywki. I pewnie jajek bym nie wmieściła %-)

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-25 11:38:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • [...] jedno pytanie, 1 raz kupilem dzisiaj lososia w kaufie na promocji, jak go przyrzadzic? np takiego duszonego na patelni w folii aluminiowej, czym przyprawic? ile czasu dusic ? Sól, pieprz, sok z cytryny-ja często dodaje odrobinkę miodu. Z duszeniem rożnie bywa, ale 20 min będzie ok myślę Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-01-31 10:27:20

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-31 10:26:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • To ją ugotuj %-)... ... w ulubionych warzywach i przyprawach, a na koniec zaciągnij mąką i masz gulasz z wątróbki Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-02-23 20:49:41

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-23 20:48:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • No to blender warto, a grilla bym brał mocniejszego, aczkolwiek przejrzałbym jeszcze np allegro ponieważ zaczął się sezon, a co za tym idzie ceny zjechały w dół i za 120 zł można wyrwać teraz grilla o mocy 2000W. Znalazłem właśnie takiego. Zakupiło ponad 100 osób więc raczej jest bardzo dobry Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-05-10 16:16:46

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-05-10 16:16:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)
  • Czy połączenie, tarta z kurczakiem, pieczarki, pomidor wyjdzie jako tako ? Jakieś sprawdzone dietetyczne przepisy na tarte ? Zmieniony przez - majorovsky w dniu 2015-05-10 17:49:33 o 1. Tak, połączenie ok, możesz dodać sera żółtego 2. Zależy co masz na myśli "dietetycza". Dla mnie dietetyczna tarta to 200 pszennej, 100 masła 82% fatu, zółtko A [...]

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-05-10 19:08:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 101)