No, trochę mnie pojechałeś. Nie jest to wprawdzie temat do dyskusji w dziale Olimpu, ale skoro już tu jesteśmy... Tak na marginesie widzę że nadajesz z jednego konta z kilkoma nickami np. z Fire 19 który w Suplementacji zachwala Megabol. Czy nie jesteś przypadkiem z Łodzi? Nie znam się na komputerach więc nie wiem czy masz kilka nicków czy jest [...]
[...] ta zime da sie cos zrobic, generalnie pieniadze na odzywki mam i raczej bede mial, z tabel wynika ze na mase izolat nie jest najlepszy tylko zwykle bialko typu np ovo lub egg i jakis gianerek lub carbo. Mam pytanie co mam kupic ? myslalem kupic ovopol + trec mass xxl jako dobry wg mnie gainer, a moze lepiej wyjdzie i taniej kupic 6 kg carbo i [...]
jeśli chodzi o smak to nowy EGG Protein (czekoladowy) jest ohydny, używam tylko i wyłącznie jako dodatek do placków, wypić tego z wodą nie idzie a szkoda
mi tiramisu pasuje, o wiele smaczniejsze od ostatniej waniliowej wersji. problemow zoladkowo/jelitowych zero, mimo dosc sporych porcji. dla mnie egg to idealne bialko ;D
po otwarciu opakowania intesywny aromat, przypomina mi lody tiramisu z algidy ;) w kazdym razie lepiej pachnie niz smakuje a powaznie, jak na egg to b.dobry smak :)
ze smakiem tiramisu mam złe wspomnienia, bo swojego czasu złe mnie zwiodło i kupiłem wiaderko łowickiego... chyba się strułem bo mnie bebechy muliły :kickass: miałem brać egg, ale że jedno z moich ulubionych pod względem smaku/jakości/ceny/wartości białkiem jest sp80 - to poszło. ładny, delikatny, naturalny zapach. jak parzona kawa ze śmietanką [...]
no i mialem racje choc az tak pozytwnej relacji sie nie spodziewalem dla przypomnienia omawiales nie EGG ktory chciales kupic ale System Protein 80 o smaku tiramisu
ale możliwe, że sprawdze też egg. osobiście smakowo wolę sp80 od wpc100%. wydaje mi się własnie, że wyrazistości smaku i konsystencji nadaje własnie komponenta jajeczna.
Ronnin zacznij od malego opakowania jajkeczne bialko moze sprawiac czasem 'niespodzianki' swego czasu (ale to dawno bylo) wlasnie bananowe bylo moija ulubiona wersja Egg;a ale jak mowie prehistoria - wiec nie wiem czy warto to brac pod uwage
myślę, że nowe egg (komponent jajeczny, także w sp80) to zupełnie inna technologia niż jeszcze kilk alat temu. smak i rozpuszcalność absolutnie na plus. wydaje mi się, że w nowym sp 80 jest też mniej komponenty jajecznej. mniej wyczówalny posmak, lepsza ropuszcalność niż wersji starszej (z 3 lata temu) mniej sodu, inny profil aminokwasowy [...]
Oki, twoje 3 pierwsze posiłki sa w miarę prawidłowo zestawione. Jeżeli chodzi o ryż preparowany po treningu to nie jest najlepszy pomysł. Ryż preparowany jest technologicznie kleikowany na sucho, w zwiazku z czym zawiera tzw. skrobię oporną (niestrawną) W tym przyapdku będzie lepiej jak po treningu zastosujesz odżywkę Olimp CARBO (50g) a póxniej [...]
A i takie pytanie mam czy według Was miałoby szanse bytu na rynku odżywka białkowa 33% WPC, 33% kazeiny i 33% EGG ?? Ile bylibyście w stanie zapłacić za taką odżywkę (1kg) ?
Ja tam odzywki megabola jadlem przez ok rok, min mass gain, egg pro itp. No i odzywki jak odzwyki, masowka dzialala jak masowka, a bialko jak bialko. Z suplementow tej firmy to jedynie kreatyna i dibencozide :D,Acha bralem to w pierwszym roku moich cwiczen. Teraz juz od dawna niekupuje megabola.
[...] ze znalazlem wreszcie cos co dobiega od innych produktow oferowanych na rynku o wiele klas. powtarzam jest to jedyny produkt posiadajacy bialko z kazeiny micelarnej i egg z niezdenaturowanego surowca . /co stanowi pods i najw roznice miedzy nim a innymi produktami bialkowymi/ znajdz mi choc jeden produkt ktory nie jest powstaly na bazie [...]
> 4 egg whites 1 Yolk- what YOLK means ---> 4 bialka, 1 zultko z jajka > tbsp flax seed oil-TBSP -----> to jest specialny olej ktory bedziesz musial sobie kupic w "health store" > 3/4 Medium Potato/yam-YAM ---> 3/4 sredniego "yam" ziemiaka --> to sa takie czerwone ziemiaki > ¾ Cup E.L.G.B [...]