[...] nad głowę. A potem ją odłóż na ziemię. I to byłoby jedno powtórzenie :-) Nie szarżuj z ciężarem i rób wszystko dokładnie. Przy Twojej masie ciała zwykłe pochylenie tułowia powoduje spore obciążenia kręgosłupa. Na ciężary przyjdzie czas. :-) Jeżeli masz stojak pod sztangę to możesz zaczynać od górnej pozycji. Przynajmniej ja to tak widzę :-)
Siema! :) Jest dobrze, trzymam się, trochę modernizacji posiłków było w te święta i nie dałem rady w 100% trzymać się rozpiski, ale i tak jestem zadowolony. Opowiem Wam więcej jak wrócę od kobity jutro, bo ogólnie ten czas spędziłem poza domem.
[...] Dzisiaj mnie puściło, czuje się już dobrze, miska wróciła do normy, no i w końcu ławeczkę przywiozłem, bo chciałem zmienić, ale przez ten świąteczny okres wydłużył mi się czas oczekiwania. wygodniej poczuć coś solidniejszego pod tyłkiem, bo te marketowe masówki, to strasznie lichy sprzęt. Serekkox, no powiem Ci, że fajnie byłoby się tak [...]
[...] kilka porcji śmieciowego żarcia i dużo snu;-) Nie mówię tu oczywiście o słodyczach;-)Dla polepszenia psychiki i nabrania nowych sił. Taka nagroda za to co udało się to tych czas osiągnąć. Teraz taka pogoda senna i człowiekowi sił brakuje. Dużo już zrobiłeś i ale sporo jeszcze przed Tobą i może taka chwila wyluzowania się wpłynie pozytywnie. Nie [...]
[...] dodawało mi mega siły i powodowało, że największy szacunek czułem do osoby w lustrze, i to jego wzroku się wstydziłem po spapraniu jakiegoś założenia. Być może to tylko czas potrzebny na odbudowanie zaufania do samego siebie, a może jakiś problem z hormonami. Pracuje nad tym, nie czekam aż "zaskoczy" na 100%, bo liczy się działanie i wiem, [...]
Pierwsze zdjęcie 122kg, czas redukcji to 10mcy, stracona waga -50kg (72kg) , wzrost 172cm /SFD/Images/2015/8/5/832e6c50ff0a4c47b0754adf03aef0a3.jpg /SFD/Images/2015/8/5/f0b3158b476b400da9c16186c2bea044.jpg /SFD/Images/2015/8/5/cabc9ec675af440aa34e9e4c7aeab70e.jpg Zmieniony przez - delvin w dniu 2015-08-05 17:15:09 Zmieniony przez - delvin w dniu [...]
Witam. Pierwsze zdjęcie waga około 105kg . Zdjęcia po małej przemianie z wagą 78-80kg. Czas 18 miesięcy. /SFD/Images/2015/8/12/9f0f305c35544a75ba21c29a5c632c68.jpg /SFD/Images/2015/8/12/06746567c86845a0bfac4fc15a9e4b40.jpg /SFD/Images/2015/8/12/c84b24cd48e440a7b70aa5674ce83816.jpg /SFD/Images/2015/8/12/0a41de31fffb4a4da7e62a54f6e1fe53.jpg [...]
czas na zgłoszenia minął – dziękujemy wszystkim za zgłoszenia. Zaczynamy głosowanie wśród użytkowników forum w innym temacie – ten temat zamykam do czasu ogłoszenia wyników (30 sierpnia 2015, godzina 23:00). TUTAJ GŁOSUJEMY => http://www.sfd.pl/G%C5%81OSUJEMY_na_najlepsz%C4%85_przemian%C4%99-t1085316.html Pierwotnie moderatorzy mieli wybrać 20 [...]
Może nie tak zacna przemiana jak niektóre tutaj, ale warto spróbować :) Po lewej : 125kg Po prawej: 85kg Czas: 15 miesięcy /SFD/Images/2015/8/10/687c1d36202f4df999915e6cff2338f7.jpg
4 miesiące - dwa treningi dziennie + jeden siłowy / dieta dopięta na ostatni guzik / zmiana nawyków i cały czas w ruchu. /SFD/Images/2015/8/13/17208452088944359250a9843d58f96a.png Zmieniony przez - ASNF w dniu 2015-08-13 15:18:55
[...] z konkursem na najlepszą przemianę użytkownika forum SFD. PULA NAGRÓD 300 ZŁ! Zasada ogólna: wklejacie do tego tematu zdjęcie swojej przemiany (tzw. przed i po), gdy czas na zgłoszenia minie grono moderatorskie wybierze 20 (w przypadku mniejszej liczby zgłoszeń pominiemy ten etap) najlepszych przemian i wśród nich zrobimy głosowanie wśród [...]
[...] do pieczenia. Połączyć jaja z makami i dodać masę kakaowa i połączyć na niskich obrotach do wymieszania składników. Spod blaszki wyłożyć papierem. Piec w formie ok 20 cm ok 30 min w 175 stopni. Jak większą foremka to ciasto będzie niskie, a czas pieczenia krótszy. Ciasto należy sprawdzić patyczkiem, czy się upieklo. Przelozylam mascarpone.
ostatnio spory niedoczas, ale gotuje cały czas :-) 1. kurczak w sojowym sosie słodko-kwaśbym 2. golonka z indyka, bataty, sok wyciskany 3. pizza gryczano-ryżowa 4. miała być rolada bez gluta, ale się ciasto połamało :D /SFD/2017/2/14/374e1e681b874b17973bbe04f9c41625.jpg /SFD/2017/2/14/55a6452dbe074d459af48688309bd564.jpg [...]
[...] Skórka z jednej cytryny Mąkę, proszek, kurkumę umieścić w misce. Jaja (cale) ubic tak długo aż powstanie kremowa piana o podwojonej objętości. Stopniowo dodać ksylitol caly czas ubijajac. Na koniec dodać skórki. Mąkę z proszkiem i kurkuma przesiać do piany i lekko wymieszać do połączenia z pianą. Na koniec dodać rozpuszczone masło i wymieszać [...]
Lidl rządzi %-) Mam papier ryżowy jeszcze (sobie przypomniałam, czas użyć) typowych sajgonek nie robię, ale zawsze coś tam zmieszam. Fajna i ciekawa forma podania ;-) Swojego czasu robiłam z mielonym i kolorowymi paprykami na urodziny, fajnie to wygląda.
Pieke w 180 stopniach 2,5 godziny. Z tego 2 godziny jest przykryta w naczyniu żaroodpornym, a pół godziny pieczona bez przykrycia i polewana co jakiś czas tym tłuszczem co wyleciał. W środek dałam jabłka i wysmarowałam majerankiem, a z wierzchu majeranek, i trochę sól i pieprz. Kupowałam w Lidlu, ale to była jakaś niby z wolnego chowu i wyszła [...]
[...] jako poprawne . Dzisiaj nagram 120 x 55kg tak żeby wykonać tą cyfre wykorzystam fakt że ma być na treningu u nas sędzia zobaczymy ile mi zaliczy . Ale żebyś cie mogli sami posędziować to poda ilość zaliczonych powtórzeń na końcu nagrania . Zobaczymy może wszystkie zaliczy a może nie :-) Za jakiś czas wstawimy próbę w pełni sędziowaną .
[...] wyszły inaczej , ponieważ dosłownie przed samym rozpoczęciem zakończyłem rozmowę telefoniczną która zbyt długo trwała i rozwaliła mi całe skupienie oraz wydłużyła czas między seriami.....ale dobrze że szybko się zorientowałem ;-D Druga część filmu to już ciężar 130kg i tam nie skupiałem się nad prawidłowością ....po prostu nie chciało [...]
[...] myślę że okolice 30 tego powtórzenia to będzie mega. Bo faktycznie jak już się ma te 20 powtórzeń to już zaczyna triceps się odzywać i ciężko do 30 dojechać ale cały czas mówię o akcencie dokładnym. Rysiek jest mega dobry i jest w stanie 40 zrobić ale czy z takim akcentem to już by musiał się sam wypowiedzieć. Niech Rysiek spróbuje na [...]
Problem z tymi pierwszymi powtórzeniami jest taki , że ja zazwyczaj podczas normalnego treningu stosuję rozgrzewkę przeskakując z 70kg x 20 na 120kg x 10 ... i tak już robię od wielu lat. Teraz kiedy po rozgrzaniu się 70-tką wchodzę na 100kg , to mam problem z dynamiką na początku i muszę wręcz wychamowywać ruch w górę żeby nie przestrzelić [...]