Tluszcz i jakosc tego co robisz to dieta głownie. głupio było by sie nie zgodzic z toba, jednak cwicze raczej typowo siłowo a nie sylwetkowo bo wiadomo tam gre gra właśnie dopieta dieta a ja troche leniwy jestem no i nie ukrywam lubie to czego wy kulturysci nie lubicie :-D albo lubicie a nie możecie Dla tego taki pomysł dla leniuszka z tym t3 czy [...]
1. WIEK: 33 lata 2. WAGA:85 kg 3. WZROST:182cm 4. WYMIARY: -biceps: -klatka: -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI:wczesniej 8 lat teraz 3 lata przerwy 6. DIETA: -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 3 cykle 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 3 lata 11. POZIOM BF%: 12. [...]
Jak najbardziej białko grochu może stanowić element diety. Szczególnie dla wegan, lub dla osób, które mają jakieś problemy po białku serwatkowym. Pytanie tylko w jakim celu pijasz je des razy dziennie skoro jak sam wspominasz, jesteś na redukcji i zależy Tobie na większej sytości posiłków? Raczej po żadnej odżywce białkowej nie będziesz czuł [...]
[...] element diety i jedno ze źródeł białka w diecie. Skoro nie chce się Tobie pięć/smażyć/gotować mięs/ryb/jajek to również nie widzę powodu ku temu aby nie stosować odżywki białkowej. Właśnie do tego ona służy, aby w takich sytuacjach uzupełnić białko w naszej diecie w łatwy i przyjemny sposób. Trzeba jednak mieć świadomość, że głodu nią raczej [...]
Białko białkiem , dostałeś juz odpowiedzi jednak liczy się ogól diety i tu warto by się przyglądnąć , wstaw przykładowy zrzut swojej diety z danego dnia bo może się okazac że teraz skupisz się na większej podaży białka a reszta jako całość będzie kiepsko wyglądać [...]
[...] z poniższego schematu: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] liczne badania naukowe i nie ma podstaw by sądzić, że stosowanie tych substancji w rozsądnych, zalecanych dawkach negatywnie wpływa na funkcjonowanie zdrowych nerek. To zdecydowanie substancje bezpieczne. Odżywka białkowa natomiast uzupełnia nam dietę w białko . To jest poprostu kotlet w proszku . Spokojnie możesz stosować powyższe suplementy .
Białko które spożywasz z pożywienia też Ci szkodzi na nerki ? Odżywka białkowa porpzez różne procesy technologiczne jest pozyskiwana z mleka więc nie masz co się martwic. Co do kreatyny, jest chyba najlepiej przebadanym suplementem, nie ma co tu się obawiać, jaby tak było to 80% bywalców siłowni miałby problemy z nerkami
Panowie jak liczyc?? jak Roni: tylko makro ?? w zasadzie nie liocząc kcal..w zasadzie.. czy jak pisze Macciej Knife: ze najpierw kcal do wagi i tr potem białko itd.... ...rozumiecie moj dylemat??;-)) droga Roniego przypada mi do gustu ale jak nie chcialbym wygladac jak Lee Priest dawniej "" na masie"" ;-) 167 i 135 kg wagi ..25 % fatu( sam tak [...]
1. WIEK:30 2. WAGA:85 3. WZROST:171 4. WYMIARY: -biceps: -klatka: -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI:kilka lat z przerwami 6. DIETA:jest -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:10 lat temu prop 3msc 8. TRENING:split 9. CEL CYKLU:masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 11. POZIOM BF%:20 12. [...]
[...] skrobia czy cokolwiek jak się dodaje do wody zmienia jej stan w dymny wydaje sie jak by coś białego w nim było ,sama kreatyna się rozpuszcza i to bardzo szybko ,,a co jak białko dacie do wody to na ścianach nie pozostaje biały osad z wsyztskiego pozostaje.Proch do gęby to glupota wystarczy kichnąć ,czy żeby była bez smakowa i łatwo się [...]
WIEK: 35 2. WAGA: 109 3. WZROST:192 4. WYMIARY: -biceps:46 -klatka: 118 -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI:6 6. DIETA: -białko: 2.6 -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:za malolata metka, od 2 lat tesciu 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: przyrost mast miesniowej,dobre samopoczucie 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO [...]
Firmy krzaki, więc spodziewać można się wszystkiego. Ciężko jednak po samej konsystencji proszku i smaku stwierdzić, że jest to serwatka, a nie białko serwatkowe. Surowec może mieć różną konsystencję, sypkość, lepkość i smak, więc takie wnioski można wyciągnąć jedynie robiąc dokładne badania składu produktu. Twoja subiektywna opinia może być [...]
Dzięki za rady, zdecydowałem się na białko bez laktozy właśnie ze sklepu sfd. Na razie jest wszystko dobrze, bez żadnych rewolucji w toalecie. Dzięki wszystkim za pomoc Pozdro
[...] ok 300kcal, http://www.sfd.pl/-t1135440.html - Źródła białka w diecie. http://www.sfd.pl/-t1135648.html - Źródła tłuszczu w diecie. http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie. W rozkładzie makroskładników na początek przyjmujesz białko 2 g , tłuszcze 1-1,5 g na kg masy i reszta kalorii z węglowodanów I tniesz .
[...] ich w następujący sposób: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] dni każdy, tak aby mieć dużą rotacje i próbować. W przyszłości może chleb będę jadł tylko raz w 1 posiłku. Mam jeszcze pytanie, czy dużym błędem byłoby aby zakupił jakieś białko i dorzucił trochę jako jakiś shake? Z czasem wiadomo że pewne rzeczy się znudzą i szukam alternatywy. /SFD/2021/2/23/f4a1d05b410749c2b880ba9b68179e73.jpg Zmieniony [...]
[...] podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
Cześć! Biorąc pod uwagę wszystko co napisałeś, zachęcałbym do spędzenia dwóch tygodni w zerowym bilansie kalorycznym, w trakcie których zrobisz sobie roztrenowanie. Pamiętaj o odpowiednim rozbiciu makroskładników: Poziom tkanki tłuszczowej pozwala na wejście na masę, także możesz spokojnie zacząć budować przez dodanie, po wspomnianych wyżej dwóch [...]