Składniki: Twaróg 200g Mleko ok.150ml Żelatyna 10g Woda 60ml Opcjonalnie Słodziki, Kakako lub jakieś aromaty. Twaróg blendujemy. W międzyczasie dodajemy mleko, jakiś dodatkowy składniki, żeby miało to smak i oczywiście słodzik, myślę, że 4 slodziki wystarczą. Blendujemy to, żeby konsystencja była wodnista i spieniona. W międzyczasie rozpuszczamy [...]
[...] 1. Zblenderować dokładnie fasolę razem z jajkami. 2. Dodać płatki, kakao, słodzidło, proszek do pieczenia, aromaty i pokrojone śliwki. 3. Całość dokładnie wymieszać/zmiksować. Jeśli masa nie jest zbyt gęsta, dosypać płatków. 4. Formować ciasteczka na blasze pokrytej papierem do [...]
[...] 4 białka słodzik (ok 3 tab) aromat arakowy i rumowy (odrobina) trochę mleka 0,0 ew. wody Płatki mielimy na mąkę (blenderem np), dodajemy jajko i białka, trochę słodzika, aromaty (odrobineczka z każdego) miksujemy całość dodając trochę wody lub mleka, tak żeby miało konsystencje ciasta naleśnikowego. (jak dodamy za dużo wyjdzie wodniste i [...]
[...] dałaś zwykłych owsianych, tylko jakieś gotowe cudo... Z ciekawości spojrzałam co to, a tu skład: płatki owsiane 68%; cukier, mleko pełne w proszku 9,4%, suszony ananas 3%, aromaty, sól. Wszystkie smaki bardzo podobnie, tylko owoce suszone inne. Do tego barwiona woda odłuszczona (czytaj: mleko UHT 0,5% ) a i tak do tych słodkości jeszcze dałaś [...]
[...] firmy TREC Nutrition Białka w proszku nie poleca się poddawać obróbce termicznej. Podgrzewanie białka powoduje proces jego denaturacji (ścinanie włókien) w wyniku czego białko zmienia swoją strukturę i traci aktywność biologiczną. Nieznane są także efekty jakie powoduje podgrzewanie substancji dodatkowych zawartych w białku (słodziki , aromaty)
[...] że coś tam pokićkałeś, bo troszkę niemożliwe, że Ci tyle go wyszło :) Nie mam w sumie pojęcia co to za twaróg; ja jak kupuję to jest napisane półtłusty. Spróbuj dodać te aromaty, a nóż Ci posmakuje :) Jesteś chudy, nie łapiesz szybko fetu także nie przejmuj się tylko wcinaj. Dieta wygląda w porządku, stosuj i co np. 2-3tyg kontroluj wagę [...]
[...] z produkcji serów, która puszcza na membrany zagęszcza do jakiegoś koncentratu i suszy na wieżach suszarniczych. Kwestia tylko żeby mieć odpowiednie dodatki smakowe- aromaty itd no i samą recepturę. A co wy myślicie econo to czym się różni od droższej wersji? Na pewno jest gorszej jakości surowiec gdzieś zakupiony dodatek lecytyny żeby [...]