Wymieszaj z jajami i zrób placek. Wymieszaj z twarogiem i zjedz. Wymieszaj z jogurtem naturalnym i zjedz. Rozpuść nawet w kawie, bedziesz miał mocniejszy aromat. Spróbuj czegoś takiego.
[...] dynamikę działania są prawie, że w śladowych ilościach, dlatego tak jak już napisałem wcześniej lepiej zrobisz, gdy będziesz delektował się kawą/przynajmniej smak i aromat- a i efekty napewno nie mniejsze/, a jeżeli chcesz mieć coś podobnego to dokup brakujące składniki i bierz taką dawkę jak należy i nie dawaj się nabierać na te bajery [...]
Ciężko tu mówić o smaku....to raczej aromat polecam truskawkę jak do tej pory najlepszy z tego co spożywałem, a jestem po czekoladzie i owocach leśnych
ja dałem aromat migdałowy bo innego nie miałem, ale później dodałem jeszcze białka o smaku czarna porzeczka i zaginął gdzieś ten migdał :-) miąłem trochę dużą blachę i nie przekroiłem już spodu :-( /SFD/2019/6/3/56827a688b844f70b5b09d3af122561f.jpg
i? jesli chodzi o uzupelnianie glikogenu to akurat argument za :-D Dextrex to Dekstroza, tauryna, tlenek magnezu aromat carbo ma witaminy i mineraly w sumie jeden ch*j ale jesli juz patzrec na wszystko to carbo odrobine lepsze
przedewszystkim dziwny ciężko określić mi to przypomina magi z Winiary ale aromat jest ogólnie słaby trzeba dobrze wąchac. Epi ma wogóle jakiś zapach ? i co z tym zrobić ?
[...] powiedziec to to, ze przerobilem wiele roznych firm, i te tansze i te drozsze i w przypadku herbaty matcha jest kolosalna roznica miedzy produktem tanim, a drogim. smak, aromat, barwa itd. jeden chyba z nielicznych produktow spozywczych gdzie naprawde cena ma znaczenie w kontekscie jakosci. za naprawde dobrej jakosci ceremonialna matcha [...]
[...] margaryna, skrobia ziemniaczana, serwatka w proszku, tłuszcz roślinny utwardzony, emulgator – lecytyna sojowa, sól, substancje spulchniające (E 500, E 450), aromat (wanilia). Może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów arachidowych, laskowych i migdałów mają zarówno mąkę pszenną która jest wysoko oczyszczona i składa się w [...]
Monini jest świetna w smaku. Lekko piecze w gardło i wyraźnie czuć owocowy aromat. Ostatnio kupiłem TĘ niefiltrowaną oliwę w Biedronce. Osad na dnie, mętna itp. Piecze w gardło tak, że można się udusić. Pyszna. Ale najlepsza jaką piłem to Monini DOP i IGP. Nie wiem jak można nie lubić oliwy z oliwek - chyba, że ktoś kupuje 750ml za 15zł #-P [...]
Co sądzicie o galaretkach (oczywiście bez cukru)? Są zdrowe i warto je jeść? Skład: żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: koszenila Tutaj nie ma cukru