Dzień trzeci ( DT ) Słaby dzień - w pracy jakies 4 h tylko więc niby ok. ale samopoczucie kiepskie .Cały dzień ból głowy , niby nie mocny ale stały i meczący ( możliwe ze na zmiane pogody bo wieje tak że głowe chce urwać . Liczyłem że podczas treningu przejdzie no i się przeliczyłem bo zaraz po było jeszcze gorzej . A najlepsze jest to że [...]
Ja robilem 12 godzin na dachach i szlem na silownie i po co piszesz bajki bajkopisarzu ? watpie zebys po 12 h pracy na dachach woogole mogl sie ruszyc z miejsca ty chyba pracowales ale w polsce a nie w stanach, a wracajac do pytania to za mniej niz 10 na H sie nierobi ! na kontraktorce !!!
Sylwia z powodów losowych,rodzinnych niestety nie dojechała na program https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11078233_10205407827413314_1485871221405166915_n.jpg?oh=95a9819ecb55a39a1b16fa73a488e318&oe=5599DEF2&__gda__=1439618788_9eaee72899619cde14c446c77e9cbc2a Ale Marcin Wlizło strongmen i kulturysta wprowadził chłopaków [...]
Dzięki za tak szybką odpowiedź! Jak przystało na prawdziwą blondynkę zapytam - co to jest WPC? :) Trening planowałam tak, żeby podwoić jego efektywność - stąd pomysł na siłkę plus aeroby, ale masz rację z moją kondycją będę jak pies Pluto. Na razie nie zaczynałam treningu siłowego, bo wstyd przyznać, ale nie wiem które maszyny do czego służą. [...]
Morales - ma jeszcze jedno pytanie do Ciebie Pisałeś, że to co robiłam, myśląc, że robie hitta, to były interwały. Jak w związku z tym powinnam przygotować się do robienia hitta i jak go przeprowadzić dla osoby początkującej (interwały byłam w stanie robić przez 10 min. tj. 1 min. marszu 6km/h przy zerowym wzniosie i 1 min. biegu 7km/h przy [...]
2 tyg. minęło:D Powiem tak - było warto. DIETA Przed treningiem: pierś z kurczaka 80 g, oliwa z oliwek 30 l, 15 minut przed treningiem Proteiny 29 g. Po treningu: 15 minut po treningu Proteiny 29 g, kurczak 50 g, ryż biały 50 g. Obiad:Jajecznica z 4jaj, pieczywo pełnoziarniste 180 g, kalafior. Obiad II: kura 150 g, oliwa z oliwek 30 ml, kalafior. [...]
Małe opóźnienie ale nie bardzo miałem czas na wstawienie rozpiski ale już wszystko nadrabiam:D Tak więc najpierw czwartek 16 - ty dzień DIETA Śniadanie: jaja na miękko - 2 szt.; warzywa; oliwa z oliwek; odżywka białkowa 27 g. II Śniadanie: Schab pieczony 150 g, warzywa, orzechy włoskie 50 g. Obiad: Schab Pieczony, orzechy włoskie 50g. II Obiad: [...]
Dzien9 Trening po treningu: 10 min interwały bieżnia 1 min wolno 8km/h 1 min szybko 14km/h Dieta: 1750kcal Zmieniony przez - Ann.. w dniu 2009-06-18 12:35:59 Zmieniony przez - Ann.. w dniu 2009-06-18 12:39:38
Dzień 14 Trening: Trening A 3x10 powtórzeńA. przysiad przedni z wyciskaniem na barki 28/28/28kg B1.uginanie nóg leżac 45/45/45kg B2 wioslowanie T-Bar 10/12,5/15kg C1. wypady 47/52/55kg C2 podciąganie się z powolnym opuszczaniem. D1. planka 50s/50s/50s D2. brzuszki skośne 25kg/25/30kg po treningu : 10 min interwały 1 min wolno 8 km/h 1 min [...]
Dzien 23. Trening A 3x10 powtórzeń A. przysiad przedni z wyciskaniem na barki 28/28/28kg B1.uginanie nóg leżac 47kg/52,5kg/52,5kg B2 wioslowanie sztanga w opadzie 15/17,5/17,5kg C1. wypady 57/57/57kg C2 pompki 10/10/10 D1. planka 50s/50s/50s Po treningu 10 min interwały + 5 min biegu 1 min wolno 7km/h = pod górkę 1 min szybko 14km/h Dieta [...]
Dopiska do poprzedniego postu :P Po treningu 10 min interwały + 5 min biegu 1 min wolno 7km/h = pod górkę 1 min szybko 14km/h Dieta : 1800 kcal Obli zastanawiałam się czy w najbliższym czasie nie zmienic treningu , ponieważ ćwiczyłam juz ten trening przed założeniem tego dziennika(choc nie regularnie bo czasem wypadały treningi), jak myślisz ? [...]
[...] D3, słaba pamięć, depresja i agresja – Salmonella ginie w 10min w temp.75%, nie umiera np. w mięsie po zamrożeniu – Salmonella to naturalna flora bakteryjna gadów – Helicobacter pylorii to bakteria, która wślizguje się pod śluzówkę żołądka i tak przeżywa kwaśne środowisko tam panujące. – Są 2 cechy tej bakterii – CagA – dzięki czemu [...]
[...] nadczynnością tarczycy, osteoporozą, kamieniami nerkowymi, chronicznym zmęczeniem – Wit. A i D współpracują ze sobą, niedobór jednej powoduje nadmiar drugiej – Hypochlorchydia (niski poziom kwasu żołądkowego) powodują między innymi grzyby Candidam, czy bakteria Clostridium – Bez odpowiedniego pH i poziomu kwasu żołądkowego, enzym [...]
trochę męczysz tego kuraka, jak ok 18-20 minut gotuje. Raz gotowalem okolo 20 minut i mieso bylo gumowate twarde, znaczy niedogotowane ale zjadlem, 2 h po tym wszystko zwróciłem}:-( więc nie polecam tak gotować ja zawsze 40 minut gotuję :-D