Witam, Jako, że do wiosny jest bliżej niż dalej, zmieniłem trochę moją suplementacje aby delikatnie uwidocznić mięśnie spod warstwy tłuszczu i zejść z 100 kg wagi. Jestem w trakcje 7 tygodnia cyklu na CM3 i zamierzam jeszcze parę tygodni pociągnąć ten cykl ponieważ cały czas dobrze czuję kreatynę. [...]
[...] a measure intake of protein, then noting the nitrogen uptake versus nitrogen excretion. The actually process is much more complicated though. In theory, a BV value of 100 is maximal. Some studies claim they have a higher BV than 100, but they refer to a chemical score, not the biological value of whey. # Biotin A vitamin that helps with [...]
[...] ogórek itp http://www.iv.pl/images/04948631740091958264.jpg Nogi Mobilizacje bioder, stawu skokowego, aktywacja VMO 1. Deska boczna 3 x max 2. Wykroki RAMPA 8 80 kg 90 kg 100 kg 110 kg 120 kg 3. Prostowanie nóg + syzyfki smith 4 x 12-8 70 kg 4. Suwnica Jednonóź + obunoz 3 x 12 210 kg 5. Uginanie nóg w siadzie 4 x 12 + MCNPN 4 x 10 50 kg i [...]
[...] możesz jakoś mega krotko napisać które białko na co najlepiej (możesz nawet jechać nazwami unsa bo przez ciebie tylko tu robię zakupy :\) osobiście teraz mam classisc whey 100% i używam do zagotowanego mleka + owsiane + rodzynki i myślę czy nie lepiej do takich celów inne bo to niby "idealne na po treningu" - a na przykład micellar casein [...]
[...] bylo o 34% wieksza! poziom tętniczo-żylni aminokwasów soja-białe kólko mleko-czarne kólko Pole pow. pod krzywa sugeruje że balans azotowy po 3h wynosil: -mleko 53 887mmol N/100 mL -soja 19 485mmol N/100 mL mleko okazało sie lepszym wyjsciem niz bialko sojowe! dlaczego? miedzy innymi poprzez wieksza dezaktywacje aminokwasow ktore sa zawarte w [...]
[...] sztanga + siedząc hantle + wyciąg 3 x 6-12 4. Interwały ( 45 s wolno, 15 s max ) + 20 minut aerobów http://www.iv.pl/images/08575180135164983684.jpg 1-2.RYŻ Z OWOCAMI 100 g ryżu + 40 g Micellar Casein + 100 g serka wiejskiego + truskawki 3-5.GULASZ 200 g piersi + 100 g ryżu 6. OMLET 200 białek jaj + 100 g owoców + 100 g sera twarogowego [...]