Szacuny
251
Napisanych postów
1833
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
22151
Witam niedługo zaczynam cykl silowo masowy z konkretna dieta treningiem i sumplami.
Często przy cyklach lapie kontuzje kiedyś siarka wyleczyła mnie z poważnej 2letniej kontuzji barku jeszcze czasem się odezwie dodać siarke na stawy? Czy może cos innego? Siarka wiem ze działa.
2.jakie witaminy dodać do cyklu szukam jakiegoś dobrego uzupełnienia wszystkich witamin co polecacie cena/jakosc ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9162
Napisanych postów
83467
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705718
Na chwilę obecną witaminy dostarczaj z owoców i warzyw.Witaminy syntetyczne zostaw na okres jesienno -zimowy. MSM jeżeli Ci pomaga to oczywiście możesz włączyć do suplementacji.
Szacuny
251
Napisanych postów
1833
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
22151
A na początek cos tańszego np olimp multiple sport?
A co do stawów co powiecie na boswelia ? Widzę wzmianki o tym na sfd polecacie czy nie? Sumplement zapobiegawczy czy "leczacy" stawy?
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
olimpowskie też mogą być, raczej zapobiegawczo tzn leczniczo też może być ale jako uzupełnienie farmakologicznego leczenia chyba że uraz tego nie wymaga.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
59
Napisanych postów
680
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
5512
Jak dla mnie to witaminy cały rok muszą być na lato np hi tec polecam a na jesień juz coś lepszego do tego zawsze osobno wit c na stawy jak znalazł i np d3
12449
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
u mnie witaminy tylko od czasu do czasu w formie multi kompleksow wpadaja, rzadziej niz raz na rok i przewaznie są stosowane ze wzgledu na to, ze dostalem je w prezencie lub podobne historie. osobiscie korzystam tylko z pojedynczych związkow, chyba, ze ewentalnie b-complex dorzucam przy okresach gdzie spozywam nieco wiecej bialka