Szacuny
8
Napisanych postów
1789
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
27290
ogladam:)doksztalcam sie:)
Jestem w polowie moje wrazenia pozytywne dowiedzialem sie paru ciekawych rzeczy. Jezeli chodzi o trening i rotacje cwiczen to stosuje sie do tej zasady. Jezeli chodzi o ćwiczenia podstawowe takie jak martwy i siady to ze wzgeldu na moja przeszlosc nie moge ich wykonywac,aczkolwiek moze z nastaniem miesiaca wrzesnia zaczne na malych ciezarach. Dobór ćwiczen w moim przypadku polega na mozliwosciach mojego organizmu i wlasnych odczuciach. Kolejnym winowajcą moich stawow moze jest przetrenowanie ktore napewno dolozylo swoje 3 grosze.
jestem po seansie
wniosek:
Przerwa i moze inny plan :)
a jak wroce do robienia masy to sprobuje tego z budzeniem sie w nocy.Aczkolwiek znana mi byla ta metoda z amerykanskich filmow:)
Zmieniony przez - pizam88 w dniu 2011-05-03 15:07:26
Zmieniony przez - pizam88 w dniu 2011-05-03 15:37:40
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11114
Napisanych postów
158219
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1225727
dokladnie jak Majkel dotam tylko, ze jakbys pozostal przy opcji nr 2 moglby sie pojawic problemy ze zjedzeniem posilku, a jak wiadomo przed treningowego nie zjesc w calosci to grzech.
Szacuny
8
Napisanych postów
1789
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
27290
tak, zaczynaja mi siadac stawy do tego stopnia ze rozwazam miesieczna przerwe.Nie jest to jakis straszny bol ale odczuwam dyskomfort. Zaczelo sie od lewego barku i lewego kolana nastepnie prawy bark, teraz lokcie i nadgarstki.
Szacuny
8
Napisanych postów
1789
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
27290
Co do techniki to wątpie, tak naprawde to troche juz macham tym zelastwem. Pozatym przekladam technike ponad ciezary wiec tutaj zla technike bym skreslil. W sumie to 4 rok serio cwicze bo zabawy w szopie z hantlami nie licze:) a po operacji plecow to technike stawiam ponad wszystko:)
Szacuny
8
Napisanych postów
1789
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
27290
OoOO to jest jakas mysl. staram sie pic duzo plynow ale przez wykonywana przezmnie prace dodatkowa"rachmistrz" ten od spisu powszechnego to nie moge duzo pic:) bo nie zawsze mam gdzie siku zrobic:)