czy pomoze mi ktos ulozyc trening? moje dane:
1.Mam 16lat, 69kg, ok. 177cm wzrostu
2.Niestety moge trenowac tylko w Poniedzialek, srode i czwartek... inaczej nic nie poradze...
3.nie mam zadnyh przeciwwskazan lekarskich na trening... dopiero zaczynam, mam niezla kondyche i jestem dosc sprawny fizycznie... nigdy nie cwiczylem, czytalem w****u teorii o kulturystyce
3. ulozyc diete nie bedzie problemem
4. na silowni moge siedziec ile kce
5. chcialbym cwiczyc wszystkie partie miesni procz plecow i lydek (narazie)
6. Chcialbym w ten sposob osiagnac mase i sile... (sila troche wazniejsza)
7. sytuacja rodzinna nie pozwala mi w najblizszym czasie (rok, moze 2 lata) brac zadnych suplementow... ew. koncentrat serwatki bialkowej
8. kulturystyka mnie bardzo ciagnie i jestem w stanie odbywac treningi regularnie...
9. jedyny problem w tym ze moge cwiczyc tylko w pon., srode, czwartek
Moge jeszcze podac wiecej danych jezeli bedzie to konieczne... bede bardzo wdzieczny za pomoc... :D
:]
1.Mam 16lat, 69kg, ok. 177cm wzrostu
2.Niestety moge trenowac tylko w Poniedzialek, srode i czwartek... inaczej nic nie poradze...
3.nie mam zadnyh przeciwwskazan lekarskich na trening... dopiero zaczynam, mam niezla kondyche i jestem dosc sprawny fizycznie... nigdy nie cwiczylem, czytalem w****u teorii o kulturystyce
3. ulozyc diete nie bedzie problemem
4. na silowni moge siedziec ile kce
5. chcialbym cwiczyc wszystkie partie miesni procz plecow i lydek (narazie)
6. Chcialbym w ten sposob osiagnac mase i sile... (sila troche wazniejsza)
7. sytuacja rodzinna nie pozwala mi w najblizszym czasie (rok, moze 2 lata) brac zadnych suplementow... ew. koncentrat serwatki bialkowej
8. kulturystyka mnie bardzo ciagnie i jestem w stanie odbywac treningi regularnie...
9. jedyny problem w tym ze moge cwiczyc tylko w pon., srode, czwartek
Moge jeszcze podac wiecej danych jezeli bedzie to konieczne... bede bardzo wdzieczny za pomoc... :D
:]