Witam. Zaczalem przygode z SW konkretnie kick-boxing. Treningi mam 3 razy w tygodniu - poniedzialek, sroda, niedziela i co drugi tydzien tylko w niedziele poniewaz pracuje na drugiej zmianie. Zamierzam miec 4 treningi w tygodniu czyli dorzucic jeden do pozostalych trzech w klubie i dorzucic trzy co ten drugi tydzien. Mam nadzieje ze ktos zrozumial o co mi chodzi. Przejdzmy do sedna - chcialbym zeby ktos mi pomogl w ulozeniu treningu ktory sam moge wykonywac. Do wykorzystania mam skakanke, laweczke wraz z gryfem i obciazeniem, hankle, i pilke do boxowania ktora jest zaczepiona z gory i z dolu na linke, pilke fitnesowa, i porecze do pompek . Moja waga na dzien dzisiejszy to jakies 71 kilo i chce zjechac w dol jeszcze jakies 4 w celu polepszenia szybkosci. Zalezy mi na kompetentnej pomocy co do treningu, ewentualnie zastosowania odzywek i odpowiedniej diety. Czekam na odpowiedzi w tej sprawie. Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
takie rzeczy to tylko w Erze
a poważnie, to uzupełnij swój profil - to po pierwsze
po drugie, przejrzyj działy Odchudzanie i Odżywianie, a także tematy u nas, bo było ich wbrew pozorom mnóstwo
następnie na podstawie zgromadzonej wiedzy powiedz, jak Twoim zdaniem powinno to wyglądać i my będziemy Cię ewentualnie korygować

a poważnie, to uzupełnij swój profil - to po pierwsze

następnie na podstawie zgromadzonej wiedzy powiedz, jak Twoim zdaniem powinno to wyglądać i my będziemy Cię ewentualnie korygować

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html
...
Napisał(a)
Poszukaj na forum trening siłowy w SW albo tym podobnych tematów.
Rób sobie sprinty na skakance i boksuj na refleksówce. Reszte znajdziesz w tematach na forum.
Rób sobie sprinty na skakance i boksuj na refleksówce. Reszte znajdziesz w tematach na forum.
This is madness!
This is SHIN-AI-DO!!!
http://www.shinaido.w8w.pl/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!