"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
Na cyklu możesz cały czas, ale lepszy dostinex, z uwagi na 1-2 dawki w tygodniu. Myślałem, że chcesz zbić po cyklu prolaktynę.
...
Napisał(a)
mozesz nawet zaczac od pół tab bromo (tab ma 2.5mg) i obserwowac, mi taka dawka w pelni wystarcza ... i nie mam uciążliwych nocnych sajdów związanych z nim, a mialem i to straszne...heh -mowa o dawce podczas cyklu... po cyklu troszke bromo bym podbil i stosowal 2-3 tyg w obserwacjach...
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
obecnie zbijam po poprzednim cyklu na PH, ale jak dojde do ładu wchodze na tren:) Teraz biore 1tab ed i czuje sie ok, ale na badania bede mogl isc w poniedzialek
...
Napisał(a)
ja na trenie mam zawczyaj lepsze libido niz na samym tescie nie wiem po co zbijacie ta prolaktyne na sile
dyslektykiem jestem :)
you have the big biceps:D
biceps is small dick its bigger:D
...
Napisał(a)
może Tobie nie podbija prolaktyny. To chyba nie jest reguła. Ja z wysoką czułem się jak stara baba. Tylko ciepłe kapcie i spać po 12h dziennie
1
...
Napisał(a)
1. Nandrolon 2. Dienolon 3.Trenbolon. Taka jest kolejność wywalania prolki. Tren ma siłę ok.40% nandro wywalania prolki na cyklu, więc szansa jest, ale oczywiście mniejsza o wiele(mniejsze powinowactwo do 19-nor).
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
kurcze nawet nie wiedzialem od czego taki ospaly jestem ostatnio- teraz juz wiem- tren dziala :)
dostinex leci. Nie wiem czy robic badania prolaktyny bo wiem ze wyjdzie wysoka.
dostinex leci. Nie wiem czy robic badania prolaktyny bo wiem ze wyjdzie wysoka.
3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze
...
Napisał(a)
jak leci dostinex, to powinien ogarnac prolaktyne. Zrob badanie - ok 30 zl, a bedziesz wiedziec na czym stoisz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!