i jeszcze jedno, chce zarzucic t3 z propem i clenem, mowilem mu ze to raczej zly pomysl i sie zastanawiamy co mozna dac innego jako antykatabolik?
...
Napisał(a)
jak w temacie, czy t3 jest szkodliwe dla watroby? kolega ma problemy z watroba (alat czy aiat ma 112 i od dluzszego czasu sie leczy).
i jeszcze jedno, chce zarzucic t3 z propem i clenem, mowilem mu ze to raczej zly pomysl i sie zastanawiamy co mozna dac innego jako antykatabolik?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ma wszystkie badania watroby bo sie leczy w poradni chorob watroby tylko nie pamietam jak reszta wynikow, ale cos mi sie kojarzy ze ggtp ma w normie..
...
Napisał(a)
Przyczyna podniesionych wartosci?? Clen ma odbicie na watrobie
Pozdrawiam
http://www.sfd.pl/profile.asp?mode=edit
...
Napisał(a)
Z tego co doczytałem w poradach w innych tematach bardziej doświadczonych kolegów to raczej nie lecą razem T3 z Clenem tylko lecą na przemian. Raz T3 a raz Clen. Jeżeli źle mówię to mnie poprawcie, bo ja akurat tak teraz będę laciał - na przemian po 3 tygodnie.
Jako antykatabolik to najlepszy Prop przy takiej wycince. Ewentualnie można deczkę Deki dodać jako antykatabolik.
Ja teraz testuję Deka+Bold+Test+T3 a potem przetestuję Test+Tren+T3. Podejrzewam, że drugi sposób mnie lepiej poczesze.
Zmieniony przez - drRzezio w dniu 2010-12-05 00:17:15
Jako antykatabolik to najlepszy Prop przy takiej wycince. Ewentualnie można deczkę Deki dodać jako antykatabolik.

Ja teraz testuję Deka+Bold+Test+T3 a potem przetestuję Test+Tren+T3. Podejrzewam, że drugi sposób mnie lepiej poczesze.
Zmieniony przez - drRzezio w dniu 2010-12-05 00:17:15
...
Napisał(a)
ogolnie lekarze mowili ze od sterydow hehe... a koles mial tylko 1 cyklik 1-6 prop i troszke clenu. a pozniej sie okazalo ze przeszedl wczesniej zoltaczke bezobjawowo i pozniej doszly jakies inne czynniki ktore oslabily watrobe, byla tez teoria ze od kreatyny ale to juz wogole smieszne...
Ursuss23; max to chyba 45 jak pamietam
Ursuss23; max to chyba 45 jak pamietam
...
Napisał(a)
drRzezio
clen to lek astmatyczny który pozwala na przyjmowanie przez organizm większej ilości tlenu przy cardio super
brałem t3 solo i z clenem i połączenie T3+clen to najlepsze rozwiązanie
clen to lek astmatyczny który pozwala na przyjmowanie przez organizm większej ilości tlenu przy cardio super
brałem t3 solo i z clenem i połączenie T3+clen to najlepsze rozwiązanie
...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
...
Napisał(a)
no moze i 45.... no ale cos kolo 50 ale gosc ma i tak sporo ponad norme 112 nie jest mało...
kiedys byłem oddac krew i babka mi nie przyjeła bo miałem własnie ALAT podniesiony do 300. no ale nic jej nie mowiłem ze bylem zaraz po cyklu na mecie
kiedys byłem oddac krew i babka mi nie przyjeła bo miałem własnie ALAT podniesiony do 300. no ale nic jej nie mowiłem ze bylem zaraz po cyklu na mecie

...
Napisał(a)
aminotransferazy to slabe wskazniki dla nas
dobrze jest zbadac gamma-glutamyltransferaze /ggtp/
dobrze jest zbadac gamma-glutamyltransferaze /ggtp/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!