...
Napisał(a)
siemanko pol roku temu walilem cykl wino+prop. odblok clomid+tamoxifen. od jakis 4 tygodni boli mnie prawy sut (swedzi jak dotykam piecze)bylem u lekarza powiedzial zebym nie bral sterydow i przejdzie. boje swe ze moze sie gino zaczynac. co mi na to doradzicie czy tamoxifen teraz pomoze ?? jak tak to w jakich dawkach co i jak??? z gory dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
bylem dzis na usg u gineloga. powiedzial mi ze mam takie cos jak mlodzi mezczyzni w okresie dojrzewania przepisal mi lek Mastodynon i kazal zrobic badania na prolaktyne. ogolnie dal mi jeszczetaka kartke na ktorej jest napisane :w okolicy zasutkowej prawej widoczna nieregularna przestrzen plynowa o wymiarach 12mm x 19mm. poza tym piers prawa bez zmian. to co myslicie zesie obejdzie bez tych badan na tego tescia i estrogen??
Zmieniony przez - zupek909 w dniu 2011-12-03 12:29:55
Zmieniony przez - zupek909 w dniu 2011-12-03 12:29:55
...
Napisał(a)
nic nie bierz.Ile masz lat?
Zmieniony przez - Ksiedzu w dniu 2011-11-22 20:51:41
Zmieniony przez - Ksiedzu w dniu 2011-11-22 20:51:41
wydymac caly swiat
...
Napisał(a)
centralnie na sutku tam pod skura taki guzik. tak w okolo nic nie ma
Zmieniony przez - zupek909 w dniu 2011-11-22 21:10:56
Zmieniony przez - zupek909 w dniu 2011-11-22 21:12:04
Zmieniony przez - zupek909 w dniu 2011-11-22 21:10:56
Zmieniony przez - zupek909 w dniu 2011-11-22 21:12:04
...
Napisał(a)
Czyli masz już zaczątki gino - poczekaj jeszcze tydzień, jak będzie dalej się utrzymywać daj tamoxa 1 tab dziennie
Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....
...
Napisał(a)
coś ch**owy ten lekarz skoro twierdzi że to przejdzie
Myję naczynia tak dynamicznie, że liczę to za trening cardio
...
Napisał(a)
Tamox moze pomoc,
20mg dziennie minimum
Z lekarzem nawet nie ma co rozmawiac chyba ze naprawde spec w endokrynologii, ale nie taki ktory uczyl sie 30lat temu
20mg dziennie minimum
Z lekarzem nawet nie ma co rozmawiac chyba ze naprawde spec w endokrynologii, ale nie taki ktory uczyl sie 30lat temu
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
działaj odrazu z tamoxem, raczej nieprzejdzie a może być jeszcze gorzej
z takimi sprawami do lekarzy sie nie chodzi bo:
a) nie znają sie
b) ignorują
cenne porady żeby odstawić stery to max w takich przypadkach
z takimi sprawami do lekarzy sie nie chodzi bo:
a) nie znają sie
b) ignorują
cenne porady żeby odstawić stery to max w takich przypadkach
muscle mass hypertrophy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!