...
Napisał(a)
witam słuchajcie pomozcie bo nie wiem czy to normalne jestem po 3 strzale sustanonu 350 i pojawiła mi sie czerwona plama w miejscu wbicia i strasznie boli ledwo moge chodzic nie wiem czy mam kontynłowac !!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
gdzie wbijałeś?jaką igłą?jaka firma?masz gorączkę?to 1 iniekcja?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
widzę właśnie,skoro po 2 iniekcjach było ok to tutaj może był brak higieny przy wbiciu
...
Napisał(a)
igła 0,6 firmy microlance biłem w udo, na pewno nie ma braku higieny bo o to dbam.Nie pierwsz po 1 było ok tylko drugi i 3 cos zaczęło sie dziac
...
Napisał(a)
posladki najlepsze do bicia,daj ibuprom dwa razy dziennie po 2 tabsy działa przeciw bólowo i przeciw zapalnie
...
Napisał(a)
jaka plama czerwona od krwinek popekanych jak krwiak czy czerwona jak by cie osa uj**ala i popuchniete
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
jak by mnie osa uje.... i tak popuchenite. waliłem w udo a mam nawet przy kolanie lekko spuchnięte, troche twarde jest to miejsce i jak z prostuje lub zginam noge to napier... strasznie
...
Napisał(a)
moze sie robic stan zapalny ibuprofen i polopiryna jak sie pogorszy za 2 dni to lekarz po antybiotyk
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!