Nie mam siły na to żeby nie ćwiczyć..
...
Napisał(a)
czy mieliście tak że na treningach nic wam nie wychodziło tak jak kiedyś, balaszki już nie te co kiedyś, taktarowy też już nie bardzo wchodzą a do tego nie możecie utrzymać pozycji dominującej.. chęć do treningów przez to mała. Czy taki spadek formy przejdzie sam czy może zrobić z tydzień przerwy od treningów. jak myślicie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Często mam takie wahania "formy". Zależy ile spałem, co jadłem, jak zmotywowany jestem do treningu. Wiele współczynników na tą się składa. Jeżeli widzisz taki spadek od dłuższego czasu to daj Sb trochę luzu, aż nabierzesz tak zwanego głodu do treningu i powinno być ok.
1
vivere militare est
...
Napisał(a)
Zdarzalo mi sie czasami, jak tydzien jest ciezki. Mam tak, ze widze ciosy, kontruje w glowie, a cialo nie chce. Przez co wszystko robie jakos tak wolno, niby dobrze, ale bez polotu. Wtedy robie sobie dzien przerwy, jesli nie przejdzie, to reszte dni treningowy w tygodniu zastepuje plywaniem, sauna, 10min skakanki i od nastepnego tygodni wszystko znowu git.
2
Hard work beats talent when talent doesn't work hard
...
Napisał(a)
Mój patent, którego staram się trzymać, to trzy tygodnie, normalnych ciężkich treningów i jeden w którym staram sobie dawać więcej luzu. Może spróbuj coś w ten deseń?
1
...
Napisał(a)
Dzięki za odpowiedźi. Jutro jeszcze pójdę na trening, jak dalej będzie niemoc zrobie tydzień przerwy. Pozdrawiam panowie.
Nie mam siły na to żeby nie ćwiczyć..
Polecane artykuły