siema wam
kto lubi sobie pojeździć po lesie na rowerze bez żadnych ochraniaczy(jeżeli ktoś jeździ z nimi to ok ale gdzie tu miejsce na frajde i extremalność), oczywiście z zawrotną prędkością niech pisze jakieś dobre rady żeby sie nie wyje...ać np. na mokrej trawie albo na naprawde nierównej powierzchni . mój qumepl zaraz się wyje..ł ale tak fest i powiedzał mi że było dosyć sporo czasu do namysłu co zrobić w trakcie takiej wywrotki a jak mi sie to ostatnio przytrafiło na mokrej trafie to szybkie bęc pare fikołków zturlanie się z rowerem z 30-40metrowej górki i zaje...te zakończenie
rower uszkodzony w kilku miejscach ja bardzo
no i szybka rozkminka jak naprawić mojego bika . szybko naprostowałem z qumplem teleskopy no i wruciłem na chate(nie paczalem nawet na to że jestem cały poobijany i wogule to wszystko :D )
jak możecie to piszcie o jakiś fajnych wywrotkach które się wam przytrafiły
, albo piszcie jak unikac takich sytuacji (właściwie bez wyjścia)
Zmieniony przez - Rysztof w dniu 2004-11-28 00:27:40

kto lubi sobie pojeździć po lesie na rowerze bez żadnych ochraniaczy(jeżeli ktoś jeździ z nimi to ok ale gdzie tu miejsce na frajde i extremalność), oczywiście z zawrotną prędkością niech pisze jakieś dobre rady żeby sie nie wyje...ać np. na mokrej trawie albo na naprawde nierównej powierzchni . mój qumepl zaraz się wyje..ł ale tak fest i powiedzał mi że było dosyć sporo czasu do namysłu co zrobić w trakcie takiej wywrotki a jak mi sie to ostatnio przytrafiło na mokrej trafie to szybkie bęc pare fikołków zturlanie się z rowerem z 30-40metrowej górki i zaje...te zakończenie

jak możecie to piszcie o jakiś fajnych wywrotkach które się wam przytrafiły

Zmieniony przez - Rysztof w dniu 2004-11-28 00:27:40
FIGHT WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST C(*I*)D