...
Napisał(a)
U mnie w rodzinie, alkoholik dojechał Alat, Aspat do poziomu 170, jak przy wirusowym zapaleniu watroby, więc wszystko zależy.
...
Napisał(a)
Cięzko odpowiedziec jednoznacznie to toksyna i to toksyna... zalezne od ilosci(i od cech osobniczych jednostki),jak to juz Arystoteles twierdził,że to ona czyni trucizne;)
http://www.sfd.pl/Krac_...-t428435.html -moja galeria.
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
...
Napisał(a)
Trzeba brać pod uwagę, że jak pijesz alkohol to nie bierzesz nic osłonowego ;].
...
Napisał(a)
..nie ćwiczysz, nie jesz, rzygasz, siedzisz w dymie itd.
alkoholizm to jednak zwyczajna autodestrukcja, trudno porównywać w czymkolwiek alkoholika do koksiarza
alkoholizm to jednak zwyczajna autodestrukcja, trudno porównywać w czymkolwiek alkoholika do koksiarza
...
Napisał(a)
sajdy po alkoholu u żuli pogłębiają się w momencie jak przestają o siebie dbać i źle jedzą(przeważnie****a jedzą tylko odrazu bomba z rana ).mojej koleżanki stary pije 20 lat z litra wódki albo whiski dziennie ,żona go karmi daje mu witaminki i chłopina , jakoś sie trzyma
,ostatno był na badaniach i wcale nie wypadły najgorzej...
Zmieniony przez - ninja pl w dniu 2010-05-25 14:09:48

Zmieniony przez - ninja pl w dniu 2010-05-25 14:09:48
...
Napisał(a)
oxandrolon podaje sie ludziom po chorobach alkocholowych na regeneracje watroby... poczytaj troszke ale moze nie tutaj a gdzies na necie lub zagranicznych stronach
...
Napisał(a)
krac- nie arystoteles tylko paracelsus
...
Napisał(a)
Akurat alat i aspat po 170 to po jednym cyklu na oralach bez oslonek mozna nakrecic bez problemu. Heparegen + esselive/essentiale przez miesiac w dawkach 6+6/dziennie i wyniki wracaja zazwyczaj do normy
There's always a bigger fish
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat