.:::Amicum:proba:::Probatum:ama:::.
...
Napisał(a)
Witam kiedy oma uzyskuje szczytowe działanie a kiedy deka? zastanawiam sie bo jestem juz w 4 tygodniu tego polaczenia i nie czuje zabardzo zeby cos sie zaczelo krecic a towar jest 100% pewny
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
hmmm... po samej omce już powinieneś nabrać sporo masy a i deka juz powinna porządnie zacząć klepać.... moim zdanie prawdziwe przyrosty sie dopiero zaczną stary,niezapomnij że omka i deka dłuuugo sie rozkrecają....
Zmieniony przez - stalin96 w dniu 2008-06-24 00:05:29
Zmieniony przez - stalin96 w dniu 2008-06-24 00:05:29
gdy ty sie op*****lasz,ktoś inny trenuje aby skopać ci dupe...
...
Napisał(a)
deca holenderska co 7 dni 200mg a w 4,5,6 tyg 400mg i potem do 10tyg co 6 dni a oma co 4 dni 250mg. oma apteka i deka tez. dieta i wszystko rzecz jasna zapiete na ostatni guzik
...
Napisał(a)
i wogole niema efektu? dawki straszny lajt takze gdzies teraz zacznie bujac. mogles zrobic jakiegos kickstarta. i pewnie dieta trening itp nie do konca na ostatni guzik. ktory to juz Twoj cykl??
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
2 cykl saa pierwszy to bylo 150 mety i efekt to 7kg przy czym zatrzymane 6 kg i w obwodach nic nie spadlo takze dieta naprawde jest i suplementacja
...
Napisał(a)
rudolf dziekuwa za fachowe spostrzezenie to teraz juz przynajmniej uswiadomiles mnie ze na mietku zrobilem 7 kg z powietrza a 25 kg masy dobrej jakosciowo przez 3 lata cwiczen zrobilem samym treningiem :)
...
Napisał(a)
dobrałes srodki ktore sie dlugo rozkrecaja, ale nawet pompy zwiekszonej nie czujesz? czy przyrostow masowych ? bo jesli przyrosty to powinny wlasnie sie zaczynac 

Sila jest bogiem, trening nalogiem, rzezba zabawa a masa podstawa
wielki spadek i wielki powrót
...
Napisał(a)
pompa jakby troche wieksza jest i niecałe 2 kg w miare dobrego miesnia sie wbilo tylko jakos silowo nic do gory wydaje mi sie ze to moze byc wina tego ze mam omke z cienkim nadrukiem seria 010208 ale sam ja kupowalem w aptece wiec dziwne zeby to byl wał
...
Napisał(a)
jak z apteki to nie moze byc wał, tez mam omke z cienkim nadrukiem i klepie ostro, jesli w ciagu nastepnych dwoch tygodni nic nie pojdzie to bym sie zaczol dopiero martwic.
Sila jest bogiem, trening nalogiem, rzezba zabawa a masa podstawa
wielki spadek i wielki powrót
...
Napisał(a)
zaczął sie 7 tydzien cyklu omy i deki. efekt to 1,5cm w łapie teraz 44cm i ogólny wzrost masy to około 5kg teraz 96kg. Siła poszła znacznie na +. Po 5 tygodniowym cyklu mety 150tab poszlo mi 7kg masy i 2,5cm w lapie. Może być tak że juz SAA na tym poziomie co osiągnąłem do tej pory bedzie osiagało coraz mniejsze działanie? Czy jeszcze przez te 3 tygodnie powinno cos pójść w góre z masą? dziwi mnie to troche bo to w koncu omka z apteki i deka holenderska tez z aptekiz papierami ze wszystkim. Prosiłbym o fachowe info na ten temat. 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
owlosienie po cyklu - co robic z nim
Następny temat