Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
281
no wiec...
mam 19lat:)cwicze od 5lat w domu...mam mocne miesnie,przede wszystkim brzucha..ale..nie widac ich bo jest sadelko na brzusiu:/postanowilm ze bede robicA6W..efekty sa..ale widze..ze moja skora..hm.zaczyna lekko wisiec..i wcale mi sie to nie podoba:/
prosze poradzcie..co robic..czy robie cos nie tak??nie zalezy mi tak bardzo na miesniach..jak na zmniejszeniu tkanki tluszczowej..ale NIENAWIDZE DIET!!nie jem duzo..ale trzymanie sie schematow mnie rozwala..wole cwiczyc:)
czytalam juz duzo..nt redukcji tluszczu itp..ale..co sie stanie jak bede wykonywac tylko A6W plus oczywiscie inne mniejsze cwiczonka..juz nie aerobowe??
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
281
hmm..a czy to musi byc sciasla dieta..czy np..ogolne zrezygnowanie z czegos lub zmniejszenie dawki jakiegos produktu??nie lubie byc ograniczona..godzin ailoscia..a juz najmniej lubie liczyc kalorie:(blee..
co zrobic ze skora??ktora..hmm..traci..jedrnosc..nie wierze w preparaty-"pic na wode"hmm..
woec jednak dieta:(..mm..macie ajks dobra ale bez jakiejs takiej..twardej asady??
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
281
dzieki wieelkie:)Boze ale bede miec obliczen..najgorsze jest to ze mam tylko 19lat i mieszkam z rodzinka...nie zmienie jadlospisu calej familii:/a sobie gotowac...??nie przejdzie...za duzo..problemow ..:/hmm..ale cos pokombinuje:) dzieki jeszcze raz NIEZAWODNY:)
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
281
po przeczytaniu powyzszych linkow..poczulam sie jak na lekcji chemii..ktorych nienawidzilam:):P
nie cierpie sie trzymac diet..i w tym tkwi problem:(jezeli chodzi o slodycze to bez nich spoko wytrzymam..w kazdym razie przez jakis czas:)tylko w gorach czuje ich brak ale chyba normalka..albo po wspinaczce..normalnie zjadlam bym chyba nie wiem ile czekolady..:Pale jakos udaje mi sie wytrzymac..:)
jeszcze raz..wieelkie dzieki..i hihi..do kolejnego pytania..a bedzie ich duzo:p...mam nadzieje ze Ci to nie przeszkadza:)
Szacuny
48
Napisanych postów
19680
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
52818
Dokladnie w sobote letnie GP w skokach wiec tam bede bylem tam na poczatku czerwca juz i to na caly dzien zwiedzilem Wawel itp btw stadiony Cracovii i Wisly sa kolo siebie <==takie oczy zrobilem jak to zobaczylem
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ