Dj_QL
...
Napisał(a)
wlasnie zapodaje se cykl z deki holenderskiej (przywiozlem se z holandii,czyli pewna raczej),primobolan i winstrol v, do tego chce wziac proviron.mysle ze 2 deki i 3 primob starcza tygodniowo, ale prosilbym o ulozenie jakiegos sensownego cyklu,na jakies 7-8tyg.no i jak i kiedy i ile brac provironu???a co do diety, to chce wiedziec ile musze dziennie mniej wiecej zazywac bialek,tluszczow,weglowodanow i kalorii dziennie.chce zrzucic tluszczyk i zamienic go w miesnie, bo mialem przerwe rok w cwiczeniu,prosze o pomoc.dzieki pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dieta: https://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=1&topic_id=89657&x
Ile masz towaru i kiedy chcesz zacząć cykl?
Ile masz towaru i kiedy chcesz zacząć cykl?
...
Napisał(a)
no dobra dzieki co do diety,troszke czytania jest ale mam czas hehe,no dobra a moze teraz uzyskam odpowiedz co do reszty
Dj_QL
...
Napisał(a)
oooo ups nie zobaczylem, ze sie pytasz o ilosc,to jest tak:chce zapodac okolo 20strzalow primobolanu,no i po ostatniej sesji rok temu zostalo mi jeszcze okolo 5ml deki IP(1ml/200mg) i i ok.8ml winstrolu IP wiec chcialbym to dorzucic tez,a poza tym uzupelnie to deca holendrem (no wlasnie nie wiem ile) i winstrol v(100tab chyba starczy), no i ten proviron jak,ile,kiedy, nie wiem czy 20tabs starczy
Dj_QL
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!