...
Napisał(a)
witam!czy jesli jestem juz na cyklu mety to moge po tygodniu,gora 2 dodac do tego testosteron prologatum?zaczelem jesc mete ale koles chce mi odsprzedac swojego tescia wiec...mozna byloby tak zrobic?na silce 2 lata,dietka jest,suple na zminimalizowanie spadkow i ochronka na wątrobe takze,185wzrostu i 80kg waki,bede wdzieczny za kazde sugestie:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
hej 'owned',moze zle ujelem w pierwszej wypowiedzi to co mam,a mianowicie-suple jakie zakupilem to 10kg gainera vitala w trakcie cyklu,oraz(wlasnie na te zminimalizowanie spadkow) -jablczan biogenixa 450gram
...
Napisał(a)
hehe juz raz mnie o to zapytano:) cyferka przy nicku nie ma nic wspolnegoz wiekiem:) dla ciekawostki to jak zakladalem maila to ta cyfra byla 'najblizszą niezajętą';) i tka jakos zostalo.a tak do rzeczy -20 skonczone w styczniu,pozdro:)
...
Napisał(a)
no wlasnie?
przede wszystkim to ile tej prolki ,ile ampułek...jak mniej niz 20 to imo za malo...
przede wszystkim to ile tej prolki ,ile ampułek...jak mniej niz 20 to imo za malo...
haters gonna hate...
lovers gonna love...
i love haters <3
Najlepsze przed Tobą...
...
Napisał(a)
mało moim zdaniem...
haters gonna hate...
lovers gonna love...
i love haters <3
Najlepsze przed Tobą...
...
Napisał(a)
to jest bardzo malo... Szamaj najwyzej sama mete albo dokup wiecej prolo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!