nic tak nie cieszy jak kolejny dołożony kilogram
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
www.discples2.webpark.pl - Kronika Nevendaar - strona o serii Disciples
http://www.sbs.friko.pl/strona/nfoto/adi.htm - foty moich wsadów
>>>SFD BASKET SQAD<<<
www.discples2.webpark.pl - Kronika Nevendaar - strona o serii Disciples
http://www.sbs.friko.pl/strona/nfoto/adi.htm - foty moich wsadów
>>>SFD BASKET SQAD<<<
- kangaroolunges najbardziej męczące ćwiczenie - 40 trudno zrobić w stosunku do innych ćwiczeń
- zakwasy na głównych skokowych mięśniach (łydki, uda) nikłe, tylko mocne na przywodzicielach i pośladkach (ciężko siąść na krześle)
- dzisiaj na mocnych zakwasach po ostatnim treningu (czyli niepełnym wyskoku) skakało mi się o wiele lżej (mniejszy wysiłek w skok włożony), co do wysokości to nie liczę, ale czuję że trochę wyżej jest, ale najlepsze teraz:
- podłożyłem z kolegami duży kamień w okolicy kosza (mimo że bez niego zdaża mi się zapakować) i z niego skakaliśmy, przed treningiem, z lekką trudnością dolatywałem i szybko się męczyłem. teraz świeżo po treningu, ze zmęczonymi nogami latałem spoko głową ponad obręcz (kamień był duży) i najwięcej skoków oddałem. najbardziej do tego były podobne kangaroolunges, więc to pewnie zasługa tego ćwiczenia.
PS bardzo polecam ten trening, bo daje wyniki, chociaż nie wiem czy dam radę za kilka tygodni zrobić te 85 kangaroolunges.
PYTANKO: w kangaroolunges skakać najwyżej na maxa czy tylko aby wytrzymać całą serię? i być na palcach czy na stopach? bardzo trudno zrobić wszystko na maxie.

PS polecam ten program. a jak ktoś chce sprawdzić wyniki to niech se weźmie 0,5m kamień obok kosza postawi i przez niego pakuje - tutaj widać efekty najlepiej, ale dobrze także wchodzi to na zwykły dwutakt. :)