...
Napisał(a)
U mnie z enanem jest problem. No chodze taki wqrwiony ze to jakas masakra. Jeszcze tak tydzien to wracam w propa bo mi to zycie zniszczy.:)
...
Napisał(a)
QdiU mnie z enanem jest problem. No chodze taki wqrwiony ze to jakas masakra. Jeszcze tak tydzien to wracam w propa bo mi to zycie zniszczy.:)
Ja jestem na enanie,trenie i masteronie to pomysl jaki wqrw bys mial na takich srodkach

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
QdiPytanie... moze i śmieszne dla niektórych. Miedzy cypio a enan w "czuciu" jest różnica?
Chodzi mi o to ze na propie bylem szczeliwy swiat byl piekny nic mnie nie wqrwialo, irytowalo. Zaś na enanie to bez kija nie podchodz. Czy moze cypio inaczej sie czuje??
Jeśli na enanie masz takie sajdy z agresją to cypio nawet nie ruszaj. Bedzie to samo albo nawet nieco gorzej.
Zawsze zostaja tabletki na uspokojenie czy meliska

Z drugiej strony te sajdy moga miec własnie podłoże w poziomie estrogenów.
Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy za pieniądze, których nie mamy żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.
...
Napisał(a)
crocodileQdiPytanie... moze i śmieszne dla niektórych. Miedzy cypio a enan w "czuciu" jest różnica?
Chodzi mi o to ze na propie bylem szczeliwy swiat byl piekny nic mnie nie wqrwialo, irytowalo. Zaś na enanie to bez kija nie podchodz. Czy moze cypio inaczej sie czuje??
Jeśli na enanie masz takie sajdy z agresją to cypio nawet nie ruszaj. Bedzie to samo albo nawet nieco gorzej.
Zawsze zostaja tabletki na uspokojenie czy meliska![]()
Z drugiej strony te sajdy moga miec własnie podłoże w poziomie estrogenów.
Sugerujesz ze estro mi skoczylo??
Jakie tabletki na uspokojenie bo melisa to sie moge podetrzec najwyzej :)
...
Napisał(a)
Nie sugeruje bo nie znam Cie tylko wiem z własnego doświadczenia ze zarówno jak masz estro grubo powyżej normy jak i poniżej możesz być agresywny ale i możesz być i „cipowaty” za przeproszeniem. Rożne przypadki widywałem.
Melisa czy tabletki ziołowe dobrze działają do pewnego stopnia tylko muszą byc brane regularnie.
Melisa czy tabletki ziołowe dobrze działają do pewnego stopnia tylko muszą byc brane regularnie.
1
Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy za pieniądze, których nie mamy żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.
...
Napisał(a)
Hormony, hormony patrz. a nie od razu takie zarzuty 

1
...
Napisał(a)
Estro w normie prolka troche nisko ale w widłach. Zmieniłem enan na propa i robi sie powoli ok. Czyli to tesc :/
...
Napisał(a)
dla mnie mixy najlepsze jesli chodzi o samopoczucie
when im going to do some mountaineering actually im going back home
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Cykl na mase pomoc w doborze środków
Następny temat