...
Napisał(a)
Nie wiem skąd masz wysyl takie informacje ze głupoty pisze ze tylko exemestane zabija e2. Proponuję poczytać trochę na temat inhibitorow aromatazy a nie łapać się za kox bez podstawowej wiedzy czym jest maskowanie estro i jak działają IA
Systematycznośc , cierpliwość .. czas działa na naszą korzyść
...
Napisał(a)
no to chyba ty jednak musisz sobie poczytać http://kulturystyka.pl/inhibitory-aromatazy-blokery-estrogenu-art-by-infamous/
...
Napisał(a)
To Ty sobie poczytaj www.K**.pl/artykuł-na-temat-ia-letrozolexemestanarimidexsermy-242998.html/
Bo nigdzie nie pisze w artykule który mi dałeś który czytałem zresztą nie raz, że one zabijają e2, tylko blokują. Jescze raz Ci napisze, tylko Exe z IA zabija estro, reszta je blokuje i może nastąpić odbicie estrogenowe nie odpowiednio je stosując. Zresztą niech się moderator wypowie i będziesz wiedział że ari/letro maskuja estro a exe zabija.
Zmieniony przez - nemopl90 w dniu 2018-04-13 17:49:02
Bo nigdzie nie pisze w artykule który mi dałeś który czytałem zresztą nie raz, że one zabijają e2, tylko blokują. Jescze raz Ci napisze, tylko Exe z IA zabija estro, reszta je blokuje i może nastąpić odbicie estrogenowe nie odpowiednio je stosując. Zresztą niech się moderator wypowie i będziesz wiedział że ari/letro maskuja estro a exe zabija.
Zmieniony przez - nemopl90 w dniu 2018-04-13 17:49:02
...
Napisał(a)
Radzę Ci się doedukowac zanim sobie lub komuś zrobisz krzywdę, bo ja daje dobra radę a Ty piszesz ze głupoty opowiadam.
Typ 1-Niesteroidowe, odwracalne-Letrozol,
Anastrozol
Letrozol i Anastrozol to niesteroidowe leki
selektywnie hamujące aromatyzację, zmniejszające
wytwarzanie estrogenów. W wyniku jego działania
dochodzi do spadku biosyntezy estrogenów w
tkankach obwodowych, a tym samym obniżenia ich
stężenia w osoczu. Lek wchlania sie szybko (okolo
2h), wiazanie zachodzi w 40%, okres poltrwania to
40-50 godzin. Dawkowanie kazdego leku hamujacego
E2 jest zalezne od wynikow badan. NIE MA DAWEK
‘’NA OKO’’
Obydwa srodki powoduja ‘’wzmozony nawrot’’
estrogenu po ich odstawieniu.
Typ 2 Nieodwracalne steroidowe
Symex
Jego działanie pega na wylaczaniu enzymu
aromatazy na poziomie komorkowym.
Estrogen przyczepiony do enzymu jest w ten
sposob permanentnie deaktywowany, lek ten nie
powoduje nawrotu estrogenu, nie dziala ujemnie
na watrobe (enzymy watrobowe), wspiera
metabolizm watrobowy IGF-1 w przeciwienstwie
do niesteroidowych. Przy predyzpozycji
genetycznej moze przyspieszyc lysienie.
Typ 1-Niesteroidowe, odwracalne-Letrozol,
Anastrozol
Letrozol i Anastrozol to niesteroidowe leki
stężenia w osoczu. Lek wchlania sie szybko (okolo
2h), wiazanie zachodzi w 40%, okres poltrwania to
40-50 godzin. Dawkowanie kazdego leku hamujacego
E2 jest zalezne od wynikow badan. NIE MA DAWEK
‘’NA OKO’’
Obydwa srodki powoduja ‘’wzmozony nawrot’’
estrogenu po ich odstawieniu.
Typ 2 Nieodwracalne steroidowe
Symex
powoduje nawrotu estrogenu, nie dziala ujemnie
na watrobe (enzymy watrobowe), wspiera
metabolizm watrobowy IGF-1 w przeciwienstwie
do niesteroidowych. Przy predyzpozycji
genetycznej moze przyspieszyc lysienie.
...
Napisał(a)
"Letrozol i Anastrozol to niesteroidowe leki
stężenia w osoczu" o jakim ty maskowaniu chłopie bredzisz bo cię nie rozumiem. Inhibitory się bierze przez cały okres cyklu jak i przy odbloku. Wiadomo że jak biorę Ari 3 miechy i nagle odstawie to może mi wywalić jeszcze więcej estro niż było. Ale nie ma tu mowy o żadnym "maskowaniu" kończę z tobą dyskusję bo udajesz zabardzo mądrego. Dziękuję
stężenia w osoczu" o jakim ty maskowaniu chłopie bredzisz bo cię nie rozumiem. Inhibitory się bierze przez cały okres cyklu jak i przy odbloku. Wiadomo że jak biorę Ari 3 miechy i nagle odstawie to może mi wywalić jeszcze więcej estro niż było. Ale nie ma tu mowy o żadnym "maskowaniu" kończę z tobą dyskusję bo udajesz zabardzo mądrego. Dziękuję
...
Napisał(a)
"typ 2 Nieodwracalne steroidowe
Symex
powoduje nawrotu estrogenu"
Przecież cały czas jest o tym rozmowa, że tylko Exe zabija e2, a np takie ari jak odstawisz to masz odbicie estro i to jest właśnie to maskowanie, bo e2 nie zostało dezaktywowane tylko zamaskowane, po odstawieniu exe nie masz odbicia a inne Ia musisz lecieć do końca cyklu i pct. Dlatego zasugerowałem exe jak kolega chce trochę zbić e2 i odstawić bo jak zrobi tak na ari to ma odbicie,. To Ty wtedy napisałeś że głupoty pisze, a teraz mówisz to co ja cały czas Ci udowadniam. To że na cyklu stosując ari i estro Ci się zbija to oczywiste i pewnie o to Ci chodziło, chyba nie zrozumiałeś co znaczy zabić e2.
Symex
powoduje nawrotu estrogenu"
Przecież cały czas jest o tym rozmowa, że tylko Exe zabija e2, a np takie ari jak odstawisz to masz odbicie estro i to jest właśnie to maskowanie, bo e2 nie zostało dezaktywowane tylko zamaskowane, po odstawieniu exe nie masz odbicia a inne Ia musisz lecieć do końca cyklu i pct. Dlatego zasugerowałem exe jak kolega chce trochę zbić e2 i odstawić bo jak zrobi tak na ari to ma odbicie,. To Ty wtedy napisałeś że głupoty pisze, a teraz mówisz to co ja cały czas Ci udowadniam. To że na cyklu stosując ari i estro Ci się zbija to oczywiste i pewnie o to Ci chodziło, chyba nie zrozumiałeś co znaczy zabić e2.
...
Napisał(a)
Po czasie na exie też odbije estro, po za tym jest tu sporo ludzi w tym ja co exe słabo działa
...
Napisał(a)
"Po czasie na exie też odbije estro" co następna odpowiedz to coraz lepsza :D a Ty skad takie informacje posiadasz , wyraznie pisze jak byk ze na exe NIE MA zadnego odbicia estro , jest to IA zabojczy steroidowy , który na stałe zabija e2 wiec o jakim Ty odbiciu mowisz i nie ma tutaj zadnego znaczenia czas . Po czasie to Ci sie spowrotem zacznie wytwarzac aromataza jak za bardzo e2 zbijesz i zahamujesz aromataze . A wiesz czemu exe na Ciebie nie działa ? bo to jest mocny IA i trzeba nawet uwazac zeby nie przedobrzyc . Bo albo masz lipny towar , albo masz tyle BF'a ze nie powinienes za SAA sie łapać bo masz tak wysoka konwersje do estrogenów , które następują też w tłuszczach , albo bijesz końskie dawki testa , których 25mg exe nie nadąża zbic bo jest wieksza aromataza niz zbijanie estro . Wiem nawet z własnego doswiadczenia , kiedys miałem exe nie apteczny , do tego za duzo testa poszło i BF nie był odpowiednio niski wrecz nawet sie go dość nazbierało , i exe mogłem sobie jesc jak cukierki , teraz mam symexa i jak miałem ostatnio wywalone estro to chyba 3 tabsami zbiłem estro do 17
Zmieniony przez - nemopl90 w dniu 2018-04-14 11:00:06
Zmieniony przez - nemopl90 w dniu 2018-04-14 11:00:06
...
Napisał(a)
z dupy, przerobilem wszystkie ia lacznie z badaniami nie w miesiac tylko lata i wiem co na mnie dziala najlepiej, ze na Cb exe dziala nie znacza, ze na kogos tak samo. exe mam prosto z apteki i sam masz lipny towar. przy 107kg mam 14% bf i trenuje silowo. twoje doradzania jest na podstawie wlasnej osoby, czyli z dupy jeszcze raz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Cykl na mase pomoc w doborze środków
Następny temat