...
Napisał(a)
Panowie. Wyniki w normie prócz estro ktore jest bardzooooooo nisko i glukozza poniżej normy.
...
Napisał(a)
Najlepiej żeby udała się do endokrynologa
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Panowie stosowalem symex z przyzwoitym efektem lecz teraz moj czlowiek ma etradon. Skuteczne to? Czy moze polecicie cos jeszcze?
...
Napisał(a)
QdiPanowie stosowalem symex z przyzwoitym efektem lecz teraz moj czlowiek ma etradon. Skuteczne to? Czy moze polecicie cos jeszcze?
To ta sama substancjja czynna - exemastane w tej samej dawce co symex
1
...
Napisał(a)
Na trzymanie w ryzach estro sa takie rodzaje IA:
exemestane- symex,etadron
anastrozole - arimidex,atrozlol
letrozole - Aromek,femara
Ja preferuje exe.
exemestane- symex,etadron
anastrozole - arimidex,atrozlol
letrozole - Aromek,femara
Ja preferuje exe.
1
...
Napisał(a)
Dzieki jeszcze raz. Twoje odpowiedzi sa naprawde konlretne i bardzo wartosciowe.
...
Napisał(a)
Pytanie... moze i śmieszne dla niektórych. Miedzy cypio a enan w "czuciu" jest różnica?
Chodzi mi o to ze na propie bylem szczeliwy swiat byl piekny nic mnie nie wqrwialo, irytowalo. Zaś na enanie to bez kija nie podchodz. Czy moze cypio inaczej sie czuje??
Chodzi mi o to ze na propie bylem szczeliwy swiat byl piekny nic mnie nie wqrwialo, irytowalo. Zaś na enanie to bez kija nie podchodz. Czy moze cypio inaczej sie czuje??
...
Napisał(a)
QdiPytanie... moze i śmieszne dla niektórych. Miedzy cypio a enan w "czuciu" jest różnica?
Miedzy cypio a enanem ciezko o roznice, ale ja lepiej toleruje enana.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Cykl na mase pomoc w doborze środków
Następny temat