Witam.Wiem ze moze sie to dla was smieszne wydawac ale mam problem zwiazany z moja pupa w okolicach otworu strasznie mi skora spuchla i taki jakby babel powstal.Wiecie moze od czego to moglo sie zrobic ?Prosze o pomoc z gory dziekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
raz juz to mialem ale zniklo samo po pewnym czasie.Mozliwe ze od zimna sie takie cos robi ? jak to usunac ?
...
Napisał(a)
moze sie przeziebilas albo nie wiem cos zalapales ;/
idzo do ginekologa albo jak jestes mezczyzna do tego od tych spraw intymnych ... wydaje mi sie ze to zaden wstyd , a moze cos ci pomoc...albo poprostu jakis pryszczyk ci wyskakuje :)
ale tak na powaznie to zglos sie do jakiegos lekarza i popros o przebadanie
idzo do ginekologa albo jak jestes mezczyzna do tego od tych spraw intymnych ... wydaje mi sie ze to zaden wstyd , a moze cos ci pomoc...albo poprostu jakis pryszczyk ci wyskakuje :)
ale tak na powaznie to zglos sie do jakiegos lekarza i popros o przebadanie
mrr...:*
...
Napisał(a)
obecnie mam katar i ogolnie nie ubieram sie cieplo wstydze sie troche nawet rodzicom powiedziec nie mam jeszcze 18 lat co zrobic ??
...
Napisał(a)
hmm...wiesz co no i co z tego ile masz lat ?? to nie est zaden wstyd ...wydaje mi sie ze najlepsze rozweiaznie bedzie jak powiesz i zglosisz sie do lekarza bo chyba bedzie gorzej jak ci sie naprawde cos powaznego tam porobi i co wtedy ??? wtedy mozesz sie wiecej wstydu najesc... za to ze nei zadbales o rzecz intymna...
mrr...:*
...
Napisał(a)
bo od palenia papierosow by moglo sie takie cos zrobic ? bo skoro raz mialem juz takie cos i zniklo sam nie wiem jak to moze znowu sie powtorzylo..sam juz nie wiem
...
Napisał(a)
tak to napewno od palenia, dym tytoniowy wytwarza trunitrogliceryny ktore przedostaja sie sie do krwi, a ona sie go pozbywa tylko czesto nie trafia w odbyt i laduje po bokach i z tad te bąble 

Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu
...
Napisał(a)
albo jak wycierales dupsko to skaleczyles i kupe tam wcisneles pod rane i teraz masz bąbla na dupje i chyba tez na muzgu 

...
Napisał(a)
"pupa w okolicach otworu" jak juz to przeczytalem to stwierdzilem ze to prowokacja... a jak dodales jeszcze czy to moze byc o palenia to juz wogole sie zalamalem, idz do lekarza
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!