...
Napisał(a)
skonczylem cykl w poniedzialek zjadlem jakies 100 tabsów winka i od srody zalważylem ze bolą mnie jądra i dziwnie sie pomniejszyly wczoraj poszedlem na test testosteronu czy mozliwe ze jestem zblokowany a jak tam to co teraz zrobic jak nie mam szybkiego dostepu do nolvadexu i clomidu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
kup sobie ZMA i trbulus jakis dobry [tribusteron, extrem mens formula, czy 60 albo 90 olimpa]... w twoim wieku powinno byc ok szybko wrocisz do normy...
...
Napisał(a)
nie wiem na co liczyles zaczynajac bez zapewnionego odbloku, jedyne co mi przychodzi to tribulus w jakiejs wiekszej dawce do czasu az zalatwisz clomid czy nolve. Jak masz jeszcze jakies srodki to przedluz i zalatw pct.
...
Napisał(a)
a jeszcze jedno pytanko bo za tydzien zamierzam zacząc brac clenbuterol albo spiropen jeszcze nie wiem i czy jak na tym cyklu bede wcinał clomid i novaltex to nic sie nie stanie
...
Napisał(a)
dobra to dopułki nie załtwie novaltexu i clomidu to wcinam zma bo mam akurat jeszcze cale opakowanie i anstepnym razem najpierw kupie odblok a potem sterydy bo glupio zrobilem a jeszcze mam jedno pytanko czy jak cały tydzien bylem zblokowany to nie zapużno juz z odblokowaniem nic sie nie stanie jak prszez ten tydzien nic nie brałem na odblok??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!